Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öf ya çok garip bizim şeyimiz. Erkeklerinki gibi görülebilir olsa biz de sorun varsa anlasak

Adam istemiyor, içine boşalmıyor demeyevek mi hacı dayı bu çocuk kimden? Nasıl yaptıysan öylr bak? Peçeteyle çocuk yaptım mı diyecek o zaman deli ay millet
Hahahahaha yaaas neden böyle yapıyorlarmış şuan deli gibi öğrenmek istiyorummmmmmmm

Kız neler yazıyorlar değişik tabiki Allah isteyen herkese evlat nasip etsin gerçekten her yolu deniyorlar
Bizlerde deniyoruz her yolu elbette ama akıl var fikir var . Bu çok saçma geldi bana

Evet düşünmüyor demek ki adam çocuk istemiyorum sen hala neyin peşindesin demi ya okudukça okuyasım geliyor kara delik gibi yakında mantıklı gelmesinden korkuyorum
Hahahahahaha yaaa Allah iyiliğini versin gözümü belertip belertip okudum napmış bunlar diye

Fsh 5.7 Lh 5.36 Tsh 0.8139 E2 (24) prolaktin 16.07
Bunlar da fena değil canım mesela lh biraz daha düşük olblr aslında yumurta çatlatma hormonun ama kötü birşey yok bunda. Bence o sende çook yumurta saydı pco dedi yada başka değerlerine baktı bir değer vardı ismi tam gelmiyor o pco için yapılıyor ayrı adını hatırlasam dicem de yok

Kız yok yapma tövbe ama aşılamada da şırınga ile sperm rahime gönderiliyor diye biliyorum insanlar buradan yola çıkıyor belli ki
Yapamam zaten ya püff. Onu bilen uzman yapıyor o kendini sağlıkçıyım diyerek uzman bellemiş

Acaba ben diyabet hastasiyim yani metobolik hastalık. Pco da metobolik bir sendrommus. Acaba ondan mi pco cıktı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…