- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Öf ya çok garip bizim şeyimiz. Erkeklerinki gibi görülebilir olsa biz de sorun varsa anlasakNe şırıngası şaka ya bende kürtaj olurken yaşadım yaşadım bana da kadın ilaç verdi çok canım acımıştı ve kadın sürekli özür dilemişti benden hiç unutmam ağlamıştım bende o yüzden çok korkuyorm şeyimden
Hahahahaha yaaas neden böyle yapıyorlarmış şuan deli gibi öğrenmek istiyorummmmmmmmAdam istemiyor, içine boşalmıyor demeyevek mi hacı dayı bu çocuk kimden? Nasıl yaptıysan öylr bak? Peçeteyle çocuk yaptım mı diyecek o zaman deli ay millet
Yooooo ben burdayken kimse saçma şeyler yapamaz izin vermiyorumEvet düşünmüyor demek ki adam çocuk istemiyorum sen hala neyin peşindesin demi ya okudukça okuyasım geliyor kara delik gibiyakında mantıklı gelmesinden korkuyorum
Bizlerde deniyoruz her yolu elbette ama akıl var fikir var . Bu çok saçma geldi banaKız neler yazıyorlar değişik tabiki Allah isteyen herkese evlat nasip etsin gerçekten her yolu deniyorlar
Hahahahahaha yaaa Allah iyiliğini versinEvet düşünmüyor demek ki adam çocuk istemiyorum sen hala neyin peşindesin demi ya okudukça okuyasım geliyor kara delik gibiyakında mantıklı gelmesinden korkuyorum
Bunlar da fena değil canım mesela lh biraz daha düşük olblr aslında yumurta çatlatma hormonun ama kötü birşey yok bunda. Bence o sende çook yumurta saydı pco dediFsh 5.7 Lh 5.36 Tsh 0.8139 E2 (24) prolaktin 16.07
Eşime okuttum tepkisi bu adam bu kadınla ilişkiye girmek istemiyor dedi direkHahahahaha yaaas neden böyle yapıyorlarmış şuan deli gibi öğrenmek istiyorummmmmmmm
Hahahahahaha yaaa Allah iyiliğini versingözümü belertip belertip okudum napmış bunlar diye
Bi yaşıma daha girdim yaaEşime okuttum tepkisi bu adam bu kadınla ilişkiye girmek istemiyor dedi direk
O zaman amuda kalkalım bizzYooooo ben burdayken kimse saçma şeyler yapamaz izin vermiyorum
Yapamam zaten ya püff.Kız yok yapma tövbeama aşılamada da şırınga ile sperm rahime gönderiliyor diye biliyorum insanlar buradan yola çıkıyor belli ki
Acaba ben diyabet hastasiyim yani metobolik hastalık. Pco da metobolik bir sendrommus. Acaba ondan mi pco cıktı kiBunlar da fena değil canım mesela lh biraz daha düşük olblr aslında yumurta çatlatma hormonun ama kötü birşey yok bunda. Bence o sende çook yumurta saydı pco dediyada başka değerlerine baktı bir değer vardı ismi tam gelmiyor o pco için yapılıyor ayrı adını hatırlasam dicem de yok
Vallaha kalkacam İnş kıçımı kırmamO zaman amuda kalkalım bizz
Kuzum bak bunu hiç bilmiyorm ne desem bu konuda yalan olur üzgünüm yaAcaba ben diyabet hastasiyim yani metobolik hastalık. Pco da metobolik bir sendrommus. Acaba ondan mi pco cıktı ki
Hahahahahaha yaaa Allah iyiliğini versingözümü belertip belertip okudum napmış bunlar diye
Sağol yine de. Hayırlısı diyelim bakalimKuzum bak bunu hiç bilmiyorm ne desem bu konuda yalan olur üzgünüm ya
Allahım isteye bak senÖf ya çok garip bizim şeyimiz. Erkeklerinki gibi görülebilir olsa biz de sorun varsa anlasak
Sen adet oldun mu ?Vallaha kalkacam İnş kıçımı kırmam
Aynen öyle kilon kaç acaba?Sağol yine de. Hayırlısı diyelim bakalim
Valla eşimin çok aşırı düz bi mantığı vardır hiç yanıldığını görmedim.Bi yaşıma daha girdim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?