Aynen aynenO zaman amuda kalkalım bizz
Evet canım yarın üçüncü günüm kontrolüm var doktora gidicemSen adet oldun mu ?
Uff çok konuşma olunca arada kaynıyor yaGünaydınlaroldu tabikisi
Yoğunlaştı mıGünaydınlaroldu tabikisi
Senin yumurtlama dönem erken olucak sen ilk amuda kalkan olucaksınEvet canım yarın üçüncü günüm kontrolüm var doktora gidicem
Demi ne özel günlerim gitti birine denk getirip yapamadım ama olsun bebeğimin geldiği gün annesine özel olacak hep şuan çok duygusal gibiyim püffYok canım ikimiz de ne sigara ne alkol içiyoruz, masum masum yaşayıp gidiyoruzBu pazar da anneler günüymüş, bat 10 mayıstı, 9 mayısta test yapsaydım ve hamile olsaydım, kendime güzel bir anneler günü hediyesi vermiş olurdum... şimdi uzun süre bekleyen anne adaylarını çok daha iyi anlıyorum, her ay test yaptıklarında ve negatifi gördüklerindeki o hayal kırıklığı, moral bozukluğu...şu an tüm kalbimle anne olmak isteyen ve anneliği hakkını vererek yapacak tüm kadınların anne olmasını diliyorum....
Bu ay hepimiz her gün deniyoruzUff çok konuşma olunca arada kaynıyor yabir an önce bende olsamda yeni fantezilere yol açsam
Niye kız
Sayfaya öyle hızla yolluyorum ki bu kadar hızlı kadınım yok arkadaş yokUff çok konuşma olunca arada kaynıyor yabir an önce bende olsamda yeni fantezilere yol açsam
Ay ben de adet olmadım daha pöf. Olaydım da şu ağrılarım geçseydiSenin yumurtlama dönem erken olucak sen ilk amuda kalkan olucaksıninşallah bende bir an önce olurum
Evet biz tek gecede hamile kalan şanalı insanlardan değiliz maalesefBu ay hepimiz her gün deniyoruz
Arada konuşulanları görmüyorum gerçekten yaSayfaya öyle hızla yolluyorum ki bu kadar hızlı kadınım yok arkadaş yoksayfa yeter 5 saniye bekle diyor
Boy 1.63 kilom 55Aynen öyle kilon kaç acaba?
Bgm selizaya sordu adetini sen sanırsam banaNiye kız
Senin normal bat günün ne zamandıAy ben de adet olmadım daha pöf. Olaydım da şu ağrılarım geçseydi
Evet biz tek gecede hamile kalan şanalı insanlardan değiliz maalesefBen yumurtlama başladığı an değerlendircem her gün adam kaçmaz ise olmadı şırınga ile spermini çekerim
Yok artık ya gerçek mi konu adam normal değil bence
Herkese soruyorum ayol. Ağrın çabuk geçer inşallahBgm selizaya sordu adetini sen sanırsam banakarıştı buralar. Benimki yoğun sancılı ya birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?