Bence de. Olayda hepimizin adama takılmasıYok artık ya gerçek mi konu adam normal değil bence
Kız tövbe sonraki ay hayır gelmez bakYa ben diyorum ki 2 adet arası her güüüüünnnn. Binicem üstüne vurucam kırbacı diyormuşummm
Aradaki poncikkleer bizi affedinArada konuşulanları görmüyorum gerçekten ya
Çok da güzel valla herşey senin de kesin çok istemekten olmuyor yani takmaktan benim gibiBoy 1.63 kilom 55
Bence 4 5 mayısta olmalıydım doktora göre 10 mayısSenin normal bat günün ne zamandı
Amaaan adam bi bayram etsin bi ayda dediydim demeyim miKız tövbe sonraki ay hayır gelmez bakbence yumurtala günü başlayıp 10 gün diye düşündüm ben
Kız kadında değil bence ikisi birbirini bulmuş ve ikiside bu durumu normal bir şey olarak kabullenmiş adam kaba boşalıyor ya saçma sapanYok artık ya gerçek mi konu adam normal değil bence
Bende kadına takıldım böyle adamdan çocuk istiyor olması baya garip adam bilerek atmıyor yani içine barizzBence de. Olayda hepimizin adama takılmasışırınga değil adam ruhaf
Aradaki poncikkleer bizi affedinsize bunları yaptığımız için
Çok da güzel valla herşey senin de kesin çok istemekten olmuyor yani takmaktan benim gibi
Sen yine yetişebiliyorsun kuzum ya seni tebrik ediyorumAradaki poncikkleer bizi affedinsize bunları yaptığımız için
Çok da güzel valla herşey senin de kesin çok istemekten olmuyor yani takmaktan benim gibi
Kadın çaresiz bence bridgerton vardi ya netflixte oradaki kiz gibi kadin o aklıma geldi ama adamın niyeti yok benceBence de. Olayda hepimizin adama takılmasışırınga değil adam ruhaf
Bgm sana sordu gzm bana ben ama sandım senin adeti soruyor sor gizeme dedimHarbiden niye,
Kadın çaresiz bence bridgerton vardi ya netflixte oradaki kiz gibi kadin o aklıma geldi ama adamın niyeti yok bence
İnşallah 10 Mayıs’a kapmadan gelir adetin canım bende bekliyorum bakalım yarın olursa direk doktora gidicem sonra başlasın ateşli gecelerBence 4 5 mayısta olmalıydım doktora göre 10 mayıs
Ne biliyim cahil olur diye düşündüm ama bunun olmadığını biliyor oda doğru valla bu göbek deliğinden bi tık uzeriKız kadında değil bence ikisi birbirini bulmuş ve ikiside bu durumu normal bir şey olarak kabullenmiş adam kaba boşalıyor ya saçma sapan
Ortalık karışıkBgm sana sordu gzm bana ben ama sandım senin adeti soruyor sor gizeme dedim
Göbek deliğide mi varmış ben şoookNe biliyim cahil olur diye düşündüm ama bunun olmadığını biliyor oda doğru valla bu göbek deliğinden bi tık uzeri
HahahBgm sana sordu gzm bana ben ama sandım senin adeti soruyor sor gizeme dedim
Ben hep diyorm çok hızlı kadınım yavaş olduğum şey de ortadaSen yine yetişebiliyorsun kuzum ya seni tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?