- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Kız ben şu an buraya yazıyorum diye benim ki kuduruyor
Ay benim cumartesi olabilir pazar olabilir pazartesi olabilir yarın olmamalıİnşallah 10 Mayıs’a kapmadan gelir adetin canım bende bekliyorum bakalım yarın olursa direk doktora gidicem sonra başlasın ateşli geceler
Helal olsun bacımmBen hep diyorm çok hızlı kadınım yavaş olduğum şey de ortadakomşum abla senden hızlısı mezarda diyor bna
Zaten haberlerde gördüm karının biri 9 doğurmuş tayvanda mı ne,Kız ben şu an buraya yazıyorum diye benim ki kuduruyorne yazıyorsun bu kadar diye bu kadar kadın birleşip 9 doğurcaksınız herhalde diyo
Ay benimki de gülüyor bağımlısın sen diyorKız ben şu an buraya yazıyorum diye benim ki kuduruyorne yazıyorsun bu kadar diye bu kadar kadın birleşip 9 doğurcaksınız herhalde diyo
Ay benim cumartesi olabilir pazar olabilir pazartesi olabilir yarın olmamalı
Bi biz doğuramadıkZaten haberlerde gördüm karının biri 9 doğurmuş tayvanda mı ne,
Gündüz ev işi yemek falan derken giremiyorum akşamda gözüne batıyor adamın yeter diyip elimden alıyor aradaAy benimki de gülüyor bağımlısın sen diyor
Kız sen niye alınıyorsunAma yaani bu nasıl sözgizem sana hiç bir sözü söylerken başkası dese alınırdım sen derken güzel oluyor alınmıyorum diyen oldu mu
Benim hızım hepimize yeter hamiş kalacağız bacaklar hava pozisyonları biliyor herkesHelal olsun bacımm
Sen değil rahmim tamam desin lütfen
Benim patavatsızlığım herkesçe bilinirAma yaani bu nasıl sözgizem sana hiç bir sözü söylerken başkası dese alınırdım sen derken güzel oluyor alınmıyorum diyen oldu mu
Yok alınmadım ama çok tatlıkla söyledin onu demek istedim ayy ben deli miyim alınayımKız sen niye alınıyorsunseni övüyorum orda
Bacaklarımı havaya falan dikemem ya çok zorBenim hızım hepimize yeter hamiş kalacağız bacaklar hava pozisyonları biliyor herkesney eksik vitamin hepsi tamam
Ben geçen ay bunları yaptım ama olsun yine denemekte yarar varBenim hızım hepimize yeter hamiş kalacağız bacaklar hava pozisyonları biliyor herkesney eksik vitamin hepsi tamam
Yok alınmadım ama çok tatlıkla söyledin onu demek istedim ayy ben deli miyim alınayım
O herkes halt etmiş bence sen çok tatlı kadınsın pamuk galpliBenim patavatsızlığım herkesçe bilinirkümse umursamaz da kimse böyle güzel söylemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?