Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat gününde kan testi yaptırıp negatif çıkan ardından gebe olduğunu öğrenen hiç duydunuz mu?bikaç gün sonra yani?

Ben yazdım ki eklemek isteyen bunlara ekleme yapsın açığız ortak kararla da yapıyoruz kafamıza göre yok birşeyler yapmak
Ben iki pozisyon denedim biri adı yanlış hatırlamıyorsam dog olan sonrası yüz üstü yatmıştım diğeri klasik olan işte ondada ayaklarımı yarım saat yukarıda tutmuştum ama gördüğün gibi işe yaramadı

Yarasa da yaramasa da başka pozisyon yok ki yine bunlarla idare edeceğiz

Ay deme öyle ya sabah yanıyordum covid oldum sandım ateş bastı ateşimi falan olctum bacaklarimda kramp gibi agri vardi saçmalıyorum bu kadar erken belirti olmaz ama insan tutunmak istiyor gercekten
Ya ben bir yıldır her ay belirti buluyorum,sancı giriyo diyorum yerleşti kesin ama olmayan tek belirtim göğüs hassasiyeti, ama ben bu kadar az belirti olabileceğini düşünmedim normalde daha çok belirti oluyordu

Evet canım ama birileri bunu yaşayacaktı evrende hiçbirşey dört dörtlük olmuyor bizim payımıza bu düşmüş inşlh er yada geç kalırız dilerim Allah büyük vesselam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…