- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
O herkes halt etmiş bence sen çok tatlı kadınsın pamuk galpli
Ben yazdım ki eklemek isteyen bunlara ekleme yapsın açığız ortak kararla da yapıyoruz kafamıza göre yok birşeyler yapmakBen geçen ay bunları yaptım ama olsun yine denemekte yarar var
Bysss babyCanlarım ben uguyorımmmm sabah erken kalkıncam öptüm hepiniz
Nereye dikebilirsiniz gizem hanım ona göre yönlendirelimBacaklarımı havaya falan dikemem ya çok zor
Allah rahatlık versinCanlarım ben uguyorımmmm sabah erken kalkıncam öptüm hepiniz
Ben iki pozisyon denedim biri adı yanlış hatırlamıyorsam dog olan sonrası yüz üstü yatmıştım diğeri klasik olan işte ondada ayaklarımı yarım saat yukarıda tutmuştum ama gördüğün gibi işe yaramadıBen yazdım ki eklemek isteyen bunlara ekleme yapsın açığız ortak kararla da yapıyoruz kafamıza göre yok birşeyler yapmak
Yarasa da yaramasa da başka pozisyon yok ki yine bunlarla idare edeceğizBen iki pozisyon denedim biri adı yanlış hatırlamıyorsam dog olan sonrası yüz üstü yatmıştım diğeri klasik olan işte ondada ayaklarımı yarım saat yukarıda tutmuştum ama gördüğün gibi işe yaramadı
O da birgün olur nasipseAy yerim seni ama deli olan tek yerimiz rahmimiz, çılgıncasına içine çocuk istiyor. Delirdiiii
Yumurtlama boyunca havuç mu yesekYarasa da yaramasa da başka pozisyon yok ki yine bunlarla idare edeceğiz
Ya ben bir yıldır her ay belirti buluyorum,sancı giriyo diyorum yerleşti kesin ama olmayan tek belirtim göğüs hassasiyeti, ama ben bu kadar az belirti olabileceğini düşünmedim normalde daha çok belirti oluyorduAy deme öyle ya sabah yanıyordum covid oldum sandım ateş bastı ateşimi falan olctum bacaklarimda kramp gibi agri vardi saçmalıyorum bu kadar erken belirti olmaz ama insan tutunmak istiyor gercekten
Evet canım ama birileri bunu yaşayacaktı evrende hiçbirşey dört dörtlük olmuyor bizim payımıza bu düşmüş inşlh er yada geç kalırız dilerimeşimde varikosele bağlı sperm azlığı ve sperm hareket azlığı var ondan galiba ama napalim işte Rabbim en iyisini bilir daha zamanı gelmemiş demekkj keşke herkes sknti yaşamadan kendiliğinden hamile kalsa hepimiz
Ya valla bacak bacak üstüne atıp kilitleyip bekliyorum valla. Dikecek yerlerim acıyorNereye dikebilirsiniz gizem hanım ona göre yönlendirelim
Ben yedimYumurtlama boyunca havuç mu yesekhamile kalan bir kaç kişi havuç yiyin mutlaka falan yazmıştı
Kızım sen adet olurken hala nasıl çılgıncasına isteyebiliyorsun. Benimki hep kaçtı sağa solaO da birgün olur nasipseçok isterim istiyorm
Benim bat günümdü 6 mayıs beta 18.75 geldi ama kasıklarımda acayip ağrı var adet olacakmışım gibi sankiBat gününde kan testi yaptırıp negatif çıkan ardından gebe olduğunu öğrenen hiç duydunuz mu?bikaç gün sonra yani?
Hadi geçmiş olaaaa. İnşallah öbür ay birlikte el ele devamkeeeeeBen adet oldum arkadaşlar. Kalan sağlar bizimdir Allah inşallah sizlere nasip etsin bu ay
Hadi ya oda mı olmadıBen yedimsen oku oku gel forumları araştırmacı seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?