Acaba olmayan bacağını mı kilitliyorsun yaani küçücük bacağını ordan nasıl çıkarki normalde deYa valla bacak bacak üstüne atıp kilitleyip bekliyorum valla. Dikecek yerlerim acıyor
Canım hayırlı olsun. Kafana takma bu ağrıları. Genelde regl sancısına benzer sancılar oluyor. Belirtiler benzer ya. Geöer bikaç güneBenim bat günümdü 6 mayıs beta 18.75 geldi ama kasıklarımda acayip ağrı var adet olacakmışım gibi sanki
Geçmiş olsun canımBen adet oldum arkadaşlar. Kalan sağlar bizimdir Allah inşallah sizlere nasip etsin bu ay
Ya salıverdim ben. Olunca olur. Giderim doktora verdiğini kullanırım. Napam gari. Millet hangi şartlarda yapıyorAcaba olmayan bacağını mı kilitliyorsun yaani küçücük bacağını ordan nasıl çıkarki normalde deyok yok bu pozisyon işi sprem durma kalma işi de yalan
KullanıuooorHadi ya oda mı olmadıarı sütü polen kullanıyor musun
İşte onu bu ay yapıyorumHadi ya oda mı olmadıarı sütü polen kullanıyor musun
Bende aldım da siz nasıl kullanıyorsunuz eşiniz kullanıyor muKullanıuooor
Eşim kullanmıyor. Her gün bir çay kaşığı, ağzıma alıyorum. Su içiyorum. Hoooop gittiBende aldım da siz nasıl kullanıyorsunuz eşiniz kullanıyor mu
Bende bu ay saldım yumrta takip edecem değerlendirmemi yapacam sonra aşılamaya adda o da olmazsa ben bırakcam hepsini ne hali varsa görsünYa salıverdim ben. Olunca olur. Giderim doktora verdiğini kullanırım. Napam gari. Millet hangi şartlarda yapıyor
Geçmiş olsun canımsanada en yakın zamanda nasip olsun inşlh ya
Bende yarından itibaren başlıyım inşallah işe yararEşim kullanmıyor. Her gün bir çay kaşığı, ağzıma alıyorum. Su içiyorum. Hoooop gitti
Bende sana sormuştum ama ilk sevmemiştim şimdi seviyorm tadınıEşim kullanmıyor. Her gün bir çay kaşığı, ağzıma alıyorum. Su içiyorum. Hoooop gitti
İnşallah öteki aya kaldi umutlarHadi geçmiş olaaaa. İnşallah öbür ay birlikte el ele devamkeeeee
Amaaan çok üstüne gitmeye gelmiyor böyle şeyler. Bu ay biraz fazla şeeettim üstüne düştüm. Ne güzel salmıştım geçen aylarda.Bende bu ay saldım yumrta takip edecem değerlendirmemi yapacam sonra aşılamaya adda o da olmazsa ben bırakcam hepsini ne hali varsa görsünçok zorlayamayacaksın bazen
Adet oldumÇıkması lazım canim biraz daha bekle test yao istersen yada yarın doktora git kan ver en iyisi haber ver banada merak ettm
Çok kişi de iş görmüş bizde de belki işe yararBende başlıcam
Valla kuzu hem yumurtayı kaliteli hale getiriyor hem rahmi uyhun hale getiriyor demişler. Ondan kullanıyorumBende yarından itibaren başlıyım inşallah işe yarar
Tamam hadi inşallahÇok kişi de iş görmüş bizde de belki işe yararbaşla canım
Ben de bu ay işe yaramadı ama öbür ay belkiÇok kişi de iş görmüş bizde de belki işe yararbaşla canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?