İnan hiç heyecanlı değilim bir böyle oldu ben de bilmiyorum kendimi negatife çıkacak diye çok alıştırmıştımGitsin de sana rahatsızlık vermesin yeterli. Sendeki çikolata mi canım?
Koş koşşş heyecanların çokturgüzel beta hcgli dönüşünü görürüz inşllah
Yok kuzu daha önceden yoktu klomenden sonra oldu çatlamayan yumurta kist olmuş
İnan hiç heyecanlı değilim bir böyle oldu ben de bilmiyorum kendimi negatife çıkacak diye çok alıştırmıştım
Vurmadı yaaa çatlar dedi. Aha çatladı gördük poff...Ve o kisti adetle atamadınama yaa atmış olman lazım demek ki bunun da inadı. İçme klomen peki çatlama iğnesi vurmadı mı sana?
Ben en çok doktorun işini şansa bırakmayanını seviyorm sonra böyle sonuçlar doğurmuyor insana o zaman. Yinede sağlık olsun diyorum.Vurmadı yaaa çatlar dedi. Aha çatladı gördük poff...
Merhaba adetiniz gecikince mi test yaptınız acaba. Hayırlı olsun :)Yusra-61 Hem erken gebelik testinin hem de normal testin bu kadar silik çıkması normal mi hamileyim ama hiçbir şey hissetmedim sevinemedim bile ne olur bana dua edin iki evladımı kucağıma alamadım bunu alayım hayırlısı ile Eki Görüntüle 2843592
Dün olmam lazımdı olmadım bugün de karnım hiç ağrımıyordu adet belirtisi yok diyerek yaptım bir de inanılmaz midem bulanıyor pozitif çıktı çok teşekkür ederim Allah sağlıkla tamamlamayı nasip eder inşallahMerhaba adetiniz gecikince mi test yaptınız acaba. Hayırlı olsun :)
Doğru söylüyorsun desteğin için çok teşekkür ederim inşallah her şey güzel olurCanım valla pozitif alırsan böyle olmazsın merak etme insan hep pozitif olsa yinede korkabilr ama korkunu büyütmeki yenesinayrıca negatif gitmen Oraya sana artı kazandırmaz boşuna kendini üzme insan kendini nelere alıştırıyor.
Neden kaubettiniz sebebi araştırıldı miSorun etmek değil aslında pozitif çıktı ama iki defa da pozitifi görüp kaybettiğim için korkuyorum
Bu nasıl bir psikolojidir kan testlerim 15 gün sonra belki çok kötü haberler verecek elimde kistin ultrason kağıdı var ona rağmen kabullenmek yerine bu göğüs hassasiyeti nerden çıktı acaba hamile miyim diyorum :)Yarın sabah gidiyorum yavruşummmm
Alalım ulen onu da alalım yarın doktoruma sorcam onu da
Yok canım, benim adet dönemimde bile hiç göğüs ağrım olmuyormuş çok hafif oluyor adet yaklaşınca, şuan zaten reglim, hafif bir sızı var ama bahsettiğin gibi değil
Evet hafif düzey kan pıhtılaşması tespit edildi bir de rahmim hafif t şeklindeymiş ama düşüğe kan pıhtılaşması sebep olur t rahim erken doğuma neden olabilir önlem alacağız dedi ben de kan pıhtılaşması İçin iğneye başlayacak şimdi geldim bakalım ne diyecek doktorNeden kaubettiniz sebebi araştırıldı mi
Ya korkarım ben. Ağda yaparken bile korkuyorum. Kesin yanlış bişey yaparım der farklı deliğe gönderirim spermleri
Umudum yok ama gelende yok hayırlısı bakalım@Kukuletalim
@pembemanolya
MoonfacedMom
@GreenLover
@ZelzezeBugün bat tarihi olan arkadaşlar cuma günü hayrı suyu hürmetine güzel haberlerinizi alırız inşllah
Bende iğne kullandım gebelikte çok şükür kızımı kucağıma aldımEvet hafif düzey kan pıhtılaşması tespit edildi bir de rahmim hafif t şeklindeymiş ama düşüğe kan pıhtılaşması sebep olur t rahim erken doğuma neden olabilir önlem alacağız dedi ben de kan pıhtılaşması İçin iğneye başlayacak şimdi geldim bakalım ne diyecek doktor
Yaaa Allah bağışlasın inşallah benim de öyle olur umut oluyor böyle şeyler banaBende iğne kullandım gebelikte çok şükür kızımı kucağıma aldım
Kız 8 yıllık mevzu 1 bir de dün gece tekrarları izlerken farkettim. Yasin falan çok ayrıntı vererek anlatıyor. Yasin bilinçaltında anılarını yeniden yaratmış ona inanıyor. Aksini söylemez o adam.MaviliGizem Günaydın canım tam tv açtım kavgaya girdi Mügedekiler bu mesele çok sürdü yaaa baya kalabalık stüdyo
Vallahi yumurtlamadan sonra kasıklarda ağrı oldi 3_4 gün oda geçti kısacası hiç belirtim yoksweetdreams1985 bat larımız sizinle yakınmiş.. hic belirtiniz varmi
İnşallahUmudum yok ama gelende yok hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?