Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gitsin de sana rahatsızlık vermesin yeterli. Sendeki çikolata mi canım?

Koş koşşş heyecanların çoktur güzel beta hcgli dönüşünü görürüz inşllah
İnan hiç heyecanlı değilim bir böyle oldu ben de bilmiyorum kendimi negatife çıkacak diye çok alıştırmıştım

İnan hiç heyecanlı değilim bir böyle oldu ben de bilmiyorum kendimi negatife çıkacak diye çok alıştırmıştım

Canım valla pozitif alırsan böyle olmazsın merak etme insan hep pozitif olsa yinede korkabilr ama korkunu büyütmeki yenesin ayrıca negatif gitmen Oraya sana artı kazandırmaz boşuna kendini üzme insan kendini nelere alıştırıyor.

Merhaba adetiniz gecikince mi test yaptınız acaba. Hayırlı olsun :)

Merhaba adetiniz gecikince mi test yaptınız acaba. Hayırlı olsun :)
Dün olmam lazımdı olmadım bugün de karnım hiç ağrımıyordu adet belirtisi yok diyerek yaptım bir de inanılmaz midem bulanıyor pozitif çıktı çok teşekkür ederim Allah sağlıkla tamamlamayı nasip eder inşallah

Doğru söylüyorsun desteğin için çok teşekkür ederim inşallah her şey güzel olur

Bu nasıl bir psikolojidir kan testlerim 15 gün sonra belki çok kötü haberler verecek elimde kistin ultrason kağıdı var ona rağmen kabullenmek yerine bu göğüs hassasiyeti nerden çıktı acaba hamile miyim diyorum :)

Neden kaubettiniz sebebi araştırıldı mi
Evet hafif düzey kan pıhtılaşması tespit edildi bir de rahmim hafif t şeklindeymiş ama düşüğe kan pıhtılaşması sebep olur t rahim erken doğuma neden olabilir önlem alacağız dedi ben de kan pıhtılaşması İçin iğneye başlayacak şimdi geldim bakalım ne diyecek doktor

Bende iğne kullandım gebelikte çok şükür kızımı kucağıma aldım

MaviliGizem Günaydın canım tam tv açtım kavgaya girdi Mügedekiler bu mesele çok sürdü yaaa baya kalabalık stüdyo
Kız 8 yıllık mevzu 1 bir de dün gece tekrarları izlerken farkettim. Yasin falan çok ayrıntı vererek anlatıyor. Yasin bilinçaltında anılarını yeniden yaratmış ona inanıyor. Aksini söylemez o adam.

Bi de psikoloji de şey var önemsiz ayrıntıları verirsen insanlar önemlileri hatırladığını düşünür gibi bi ikna yöntemi var. Adam onu kullanıyor. Bu kıt beyin bundan nasıl haberdar bilemiyorum. Valla çıldırtıyor beni.

Bi de o duranın hiçbir şeyi hatırlamaması doktor dedi ki geçen abi belki öldürdün onu da hatırlamıyorsun müge de diyor ki bi b12 iğnesi yapalım sana bu neymş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…