Çok hafif olmakla beraber bende gördüm kan ver canım ya en iyisiGünaydın kızlar bunlar da sabahki testler. Ben çok net görüyorum ama kamerada daha dasilik çıkıyor. İnşallah bugun kan veririm
Evet gün içinde vermeye gtcem dün randevu aldım çabuk çıksın diye hastaneye gtcem. Sağlık ocağında geç çıkıyorÇok hafif olmakla beraber bende gördüm kan ver canım ya en iyisiiçin rahat etsin
Günaydın canımGünaydın kızlar, hayırlı cumalar. Hastaneye geldim doktorum yokmuş siinir oldum, başka bir doktora aldım en gıcık olduğum şey, neyse bakalım hayırlısı
En iyisini yapmışsın hem bilgi için daha iyi olmuşEvet gün içinde vermeye gtcem dün randevu aldım çabuk çıksın diye hastaneye gtcem. Sağlık ocağında geç çıkıyor
Evet bu doktoru sevdim, kist duruyor. Bu ay ilaç kullanmayacağım dedi ama daha ayrıntılı ultrasona yönlendirdi. Su içtim sıkışmayı bekliyorumGünaydın canımsanada hayırlı cumalar Bende hep yaşarım bunu ama olsun birileri alıyor en azından önemli olan güzel haberlerle gelişmen kistler gitmiş olsun
Kuzum sen hamilesin bence kan ver benim de böyleydi net değildiGünaydın kızlar bunlar da sabahki testler. Ben çok net görüyorum ama kamerada daha dasilik çıkıyor. İnşallah bugun kan veririm
Merhaba canım ikinci günün ise git muayene olblrsin hormon testleri yapılırmerhaba kızlar ben 2 aydır 37 gün üzerine adet oluyorum zaten 3 aydır bebiş düşünüyoruz aslan pençesi alsam işe yarar mı yada önerebileceğiniz birsey var mı şu an adetim doktora gitsem muayne eder mi yada horman testi yapar mı
Var bişiler varGünaydın kızlar bunlar da sabahki testler. Ben çok net görüyorum ama kamerada daha dasilik çıkıyor. İnşallah bugun kan veririm
cnm horman testi aç karnına mı yapılıyorMerhaba canım ikinci günün ise git muayene olblrsin hormon testleri yapılır
Evet bu doktoru sevdim, kist duruyor. Bu ay ilaç kullanmayacağım dedi ama daha ayrıntılı ultrasona yönlendirdi. Su içtim sıkışmayı bekliyorum
Hiç önemli değil canım o.cnm horman testi aç karnına mı yapılıyor
Günaydın canım hayırlı CumalarGünaydın kızlar, hayırlı cumalar. Hastaneye geldim doktorum yokmuş siinir oldum, başka bir doktora aldım en gıcık olduğum şey, neyse bakalım hayırlısı
Bi litre içtim sıkışık hissetmiyorum nolcakOfff su içip sıkışık olmak mıiçip içip sıkışık değilim sanıp kaç ltre suyu içen ben içeri almasını beklediğim doktor almasında geçikme yaptıkça ağrılara boğulurdum lanet ne demeye duruyor acep o attıkların neydi acaba
Valla ne bilim ya anlamadım bu ay da böyle gidecek sanırımOfff su içip sıkışık olmak mıiçip içip sıkışık değilim sanıp kaç ltre suyu içen ben içeri almasını beklediğim doktor almasında geçikme yaptıkça ağrılara boğulurdum lanet ne demeye duruyor acep o attıkların neydi acaba
İnşallah canım Doktoru aradım direk yanına çağırdı şimdi gidiyorum bakalımİnşallah bu güzel sonuçlanır canım kan ver en iyisi boşuna testlerle uğraşma için rahatlasın
Gitsin de sana rahatsızlık vermesin yeterli. Sendeki çikolata mi canım?Valla ne bilim ya anlamadım bu ay da böyle gidecek sanırım
Koş koşşş heyecanların çokturİnşallah canım Doktoru aradım direk yanına çağırdı şimdi gidiyorum bakalım
Yok kuzu daha önceden yoktu klomenden sonra oldu çatlamayan yumurta kist olmuşGitsin de sana rahatsızlık vermesin yeterli. Sendeki çikolata mi canım?
2 bardak daha iç tam olsun sınır yok nasılsa suda gezsin ne varsaBi litre içtim sıkışık hissetmiyorum nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?