Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar. Hastaneye geldim doktorum yokmuş siinir oldum, başka bir doktora aldım en gıcık olduğum şey, neyse bakalım hayırlısı
Günaydın canım sanada hayırlı cumalar Bende hep yaşarım bunu ama olsun birileri alıyor en azından önemli olan güzel haberlerle gelişmen kistler gitmiş olsun

Günaydın canım sanada hayırlı cumalar Bende hep yaşarım bunu ama olsun birileri alıyor en azından önemli olan güzel haberlerle gelişmen kistler gitmiş olsun
Evet bu doktoru sevdim, kist duruyor. Bu ay ilaç kullanmayacağım dedi ama daha ayrıntılı ultrasona yönlendirdi. Su içtim sıkışmayı bekliyorum

Merhaba canım ikinci günün ise git muayene olblrsin hormon testleri yapılır

Evet bu doktoru sevdim, kist duruyor. Bu ay ilaç kullanmayacağım dedi ama daha ayrıntılı ultrasona yönlendirdi. Su içtim sıkışmayı bekliyorum

Offf su içip sıkışık olmak mı içip içip sıkışık değilim sanıp kaç ltre suyu içen ben içeri almasını beklediğim doktor almasında geçikme yaptıkça ağrılara boğulurdum lanet ne demeye duruyor acep o attıkların neydi acaba

Allahim bizde silik test görebilecekmiyiz bata 4 5 gun var hic belirt yok bu ay da olmadi galiba
Bu aradaHamile arkadaslari tebrik ediyorum allah sagkikla kucaginiza aldirsin insalla

Bi litre içtim sıkışık hissetmiyorum nolcak

Valla ne bilim ya anlamadım bu ay da böyle gidecek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…