Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Çoook haklılar manyaklar yaa.
Ülke ne yatağına dönmüş yaa
O duranın anasına ne demeli
Çok merak ediyorum sonu ne olacak bunların
Yasine inanmazsam ona ayıp ediyormuş gibi hissediyorum ne tıkır tıkır konuşuyor

Kist sorunlu bir kist değilmiş, detaylı ultrasondan sonra polikistik olduğunu falan da söylemedi doktor. Bu ay ilaçsız geçelim kist kendini temizlemeyi çalışsın, gitmezse önümüzdeki ay ilaçla atmaya çalışırız dedi. Bu ay klomen vs yok dedi. Hocam sadece çatlama iğnesi yapalım dedim, o da hormon kisti büyütür bu ay Allaha bırakalım dedi pof moralim bozuldu sanki bir ay attı işer. Hayırlısı

Vallahi yumurtlamadan sonra kasıklarda ağrı oldi 3_4 gün oda geçti kısacası hiç belirtim yok dün test yaptım adete 5 kala oda negatif çıktı.. sizde ne var ne yok
Bende hiç belirti yok.. testte yapmadim acikcasi... olurda adetim gecikirse anca o zaman yaparim artik.. tek cizgi görmek daha cok uzuyor

Konu ne laaa

Yüsra30 mrb canım özelden yazsizmistik hatırlarsın adetime 3 gün var 5 kala test yaptım iki çizgi net çıktı iki tane testte aynı şekilde oldu kan verdim 77 ml ul çıktı doktor adetini bekleyelim dedi varla yok arasindaymis olursa bilgilendirmek istedim rabbim herkese nasip etsin inşallah

Kist sorunlu değilmiş çok şükür her şeyde var dir bir sebep cansın unutma bunu herseyin hayırlısı

Hamile kalan kişiler tecrübelerinizi neler yaptığınızı bizimlede paylaşın olur muuuu

Kız pahalı bişey miymiş

Yapıştırdık olmiiiiii, ben bu sefer ilişkiden sonra tampon tıkayacam içerde kalsın adiler, iş bitirmeden çıkmak yok
haha çok güldüm ama mantıklıymış :) evdeki tamponlar bunun için değerlendirilebilir :)) nasıl aklıma gelmedi

Ya duranın annesinin yüzünden ifrit olduğu belli. Kadının gözleri felfecir satıyor. Yolda görsem korkarım kadından. Nevşehirde cinci hoca çoktur bu da onlardan gibi. Nevzat mı mustafa mı neydi diyor ki allah senin belanı vermiş teyza zaten yüzünden akıyor pisliğin. Çok haklı buldum

Deli ya ortalığı karıştırmış Allaha bırakalım mı dedi

Selamünaleyküm arkadaşlar ben dün yakı yapıştırdım hayırlısı belki Rabbım ol der yakı da vesile olur nasip bu yakı ile ilgili bilgisi olan arkadaşlarım bana yardımcı olur mu hangi günler olacak ilişki nasıl olacak vs

kızlar aslan pencesi yada arı sütü propolis kullanıp faydasını gördünüz mü alıcam ama kararsızım yada önereceğiniz başka takviye var mı bitkisel

Allaha mı bırakalım o zaman sana hemen testere dişli aslan pençesi ve hayıt suyu başlıyoruz balım. Yanında da arı sütü bal polen. Bir de ovuluasyonla takip bubay doğal yollarla çocuk kucaklıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…