- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
İnşAllah canım benimBen tam bu ay, salayım dedim başka şeyler geldi hiç hesapta olmayan şeyler oluyor bazenbunlara gel takılma neler yaşadım işkence gibiydi. Yinede adetlerim zamanında güzel olsun ya çoçuk da birgün tutar Allah izin verirse oysa ona göre kolay olan şeyi bize zorlaştırmasının inşlh güzel sebebleri vardır
İnşallah kist olmamıştır canım ya çok uğraştırıyor insanı tekrar femara devam edecek misin peki?Salı gününe randevu aldım kuzum o gün bakacağız bakalım ne oldu ne bitti
Çook teşekkür ederim iyiyim canım sen nasılsın iyi misin? Neden katılamadım birde benim grubuma yaniYusra-61 Merhaba canım nasılsın kullanıcı adımı degistirmistim (Hly5224) bu ay mayıs grubuna katılamadım ancak aklıma bir iki bir sey takılınca arayıp bakıyorum karsıma grup yazısmaları cıkıyor herkes cok pozitif bayıldım Benimde regle 5 yada 6 gün var günleri degerlendirdik kısmet artık herkese bebisli hayırlı bir ay diliyorum
İnşallah canım inşallahCanım ben hamile kalan herkese çok seviniyorum ama uzun süre deneyip hamile kalanlara daha çok seviniyoruminşallah seninde güzel haberini alırız
Doktorum tüp bebek diyor ama ben femarayla 2 3 ay daha devam etmek istiyorum. Bakalım anlaşabilirsekİnşallah kist olmamıştır canım ya çok uğraştırıyor insanı tekrar femara devam edecek misin peki?
Bidaki aya umutlar canim insallah ozaman tutarAdet oldum
Cok sukur iyiyim canım sağol. Ugurlu olsun topikÇook teşekkür ederim iyiyim canım sen nasılsın iyi misin? Neden katılamadım birde benim grubuma yaniolsun belki böyle totem yapınca ters teper olur. Doktora gittin mi peki ne oldu yumurta çatlama mevzusu?
Amin canım önemli olan sonu güzel ol olsun önemli değil gir girme herkes de aktif değil ki, seni eklerdim biliyorsunCok sukur iyiyim canım sağol. Ugurlu olsun topikCok giremiyorum katılamıyorum diye baskasının da hakkına girmeyeyim dedim yabanci degilim aaa bir sey olsa hemencik herkese bilgi veririm severiz paylasmayı Bu ay yine regl olursam gidiyorum insallah doktora canim. Hafif kasık agrıları gogus agrıları birde cok sicaklanma yasiyorum etim iceriden yaniyor gibi oluyorum. Bekliyorum gozum yollarda, taş olsa çatlar da bir benim yumurta çatlamadı sakası bir yana Allah herkeseeee hayırlı saglıklı bir evlat nasip etsin
Pazarlıgı yapacagım direk su igneyi ver yapayım diye yetti gariAmin canım önemli olan sonu güzel ol olsun önemli değil gir girme herkes de aktif değil ki, seni eklerdim biliyorsunbakalım ne olacak güzel şeyler olurda paylaşırsın bizimle canım artık bişeyler bizlere de nasip olsa yaa git şu doktor dost doğru birşey yapsın sana ya onun için birşeyler yapıyorlar bir yolunu bulsun çatlassın inadını beklemesin sana
Bilmiyorum ki canım ya ilk kez denedim ya ondan bu acemiliğim sanırım:) 10 tane test aldım bende hevesimi alıyım su işten bi bari:)) normalde ilişkiden 15 gün sonra cıkıyor diyorlar.Canım daha çoooooook erken, asla çıkmaz ve ayrıca belirtiler için de çok erken kendini kaptırma psikoloji bize her şeyi yaptırıyor maalesef
Tmm gebesiniz bence sorun etmeyin neden endişe ettinizYusra-61 Hem erken gebelik testinin hem de normal testin bu kadar silik çıkması normal mi hamileyim ama hiçbir şey hissetmedim sevinemedim bile ne olur bana dua edin iki evladımı kucağıma alamadım bunu alayım hayırlısı ile Eki Görüntüle 2843592
Sorun etmek değil aslında pozitif çıktı ama iki defa da pozitifi görüp kaybettiğim için korkuyorumTmm gebesiniz bence sorun etmeyin neden endişe ettiniz
Ben de gördümGünaydın kızlar bunlar da sabahki testler. Ben çok net görüyorum ama kamerada daha dasilik çıkıyor. İnşallah bugun kan veririm
bende gördüm var cnmGünaydın kızlar bunlar da sabahki testler. Ben çok net görüyorum ama kamerada daha dasilik çıkıyor. İnşallah bugun kan veririm
İnşallah bu güzel sonuçlanır canım kan ver en iyisi boşuna testlerle uğraşma için rahatlasınYusra-61 Hem erken gebelik testinin hem de normal testin bu kadar silik çıkması normal mi hamileyim ama hiçbir şey hissetmedim sevinemedim bile ne olur bana dua edin iki evladımı kucağıma alamadım bunu alayım hayırlısı ile Eki Görüntüle 2843592
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?