Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşAllah canım benim

Çook teşekkür ederim iyiyim canım sen nasılsın iyi misin? Neden katılamadım birde benim grubuma yani olsun belki böyle totem yapınca ters teper olur. Doktora gittin mi peki ne oldu yumurta çatlama mevzusu?

Canım ben hamile kalan herkese çok seviniyorum ama uzun süre deneyip hamile kalanlara daha çok seviniyorum inşallah seninde güzel haberini alırız
İnşallah canım inşallah Allah sevinçlerimizi dolu dolu yaşamayı nasip etsin hiç kimsenin de hevesleri kursaklarında kalmasın

Çook teşekkür ederim iyiyim canım sen nasılsın iyi misin? Neden katılamadım birde benim grubuma yani olsun belki böyle totem yapınca ters teper olur. Doktora gittin mi peki ne oldu yumurta çatlama mevzusu?
Cok sukur iyiyim canım sağol. Ugurlu olsun topik Cok giremiyorum katılamıyorum diye baskasının da hakkına girmeyeyim dedim yabanci degilim aaa bir sey olsa hemencik herkese bilgi veririm severiz paylasmayı Bu ay yine regl olursam gidiyorum insallah doktora canim. Hafif kasık agrıları gogus agrıları birde cok sicaklanma yasiyorum etim iceriden yaniyor gibi oluyorum. Bekliyorum gozum yollarda, taş olsa çatlar da bir benim yumurta çatlamadı sakası bir yana Allah herkeseeee hayırlı saglıklı bir evlat nasip etsin

Amin canım önemli olan sonu güzel ol olsun önemli değil gir girme herkes de aktif değil ki, seni eklerdim biliyorsun bakalım ne olacak güzel şeyler olurda paylaşırsın bizimle canım artık bişeyler bizlere de nasip olsa yaa git şu doktor dost doğru birşey yapsın sana ya onun için birşeyler yapıyorlar bir yolunu bulsun çatlassın inadını beklemesin sana

Pazarlıgı yapacagım direk su igneyi ver yapayım diye yetti gari bunun keyfini beklersek ohooo catlayip benden ayrilamiyor cok seviyor heralde ama bende de karadeniz inadı var o benden de inatcı direniyor Bir sey olursa tabikiii yazarım canim her deneyim bizlere bir umut oluyor sabredelim olacak demek ki sevdigi kullarıyız sınıyor bizi zorlukla bak en güzelinden nasip olacak

Canım daha çoooooook erken, asla çıkmaz ve ayrıca belirtiler için de çok erken kendini kaptırma psikoloji bize her şeyi yaptırıyor maalesef
Bilmiyorum ki canım ya ilk kez denedim ya ondan bu acemiliğim sanırım:) 10 tane test aldım bende hevesimi alıyım su işten bi bari:)) normalde ilişkiden 15 gün sonra cıkıyor diyorlar.

merhaba kızlar ben 2 aydır 37 gün üzerine adet oluyorum zaten 3 aydır bebiş düşünüyoruz aslan pençesi alsam işe yarar mı yada önerebileceğiniz birsey var mı şu an adetim doktora gitsem muayne eder mi yada horman testi yapar mı

İnşallah bu güzel sonuçlanır canım kan ver en iyisi boşuna testlerle uğraşma için rahatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…