Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar batı 15 i olanlar belirti var mı benim sabah beyaz akıntım başladı
Bat 14 mayıs göğüs uçlarım ağrıyor ama akıntı varla yok arası az önce geldi devamını kontrol ederim umudum yok ama bakalim çıkmadık candan ümit kesilmez

Bat 14 mayıs göğüs uçlarım ağrıyor ama akıntı varla yok arası az önce geldi devamını kontrol ederim umudum yok ama bakalim çıkmadık candan ümit kesilmez
Yumurtlamadan 8 gun sonra test yapıp negatif gördüğüm için şuan hic birseyi hic birseye yoramıyorum elimde erken gebelik ve kaset test var yapmaya korkuyorum M mavili_yeshll

Ay ne bilim kistlere falan da iyi geliyor demişler ya, 1 hafta içeyim bir bardak bir şey olmaz heralde
Kime neyin şifa olacağı bilinmez dene tabi ama dozuna dikkat ederek yararı olacağı gibi zararıda oluyor kişiden kişiye sonuçta kuzum.

Benim göğsümde herhangi bişey yok ama akıntı sabah 2 defa geldi hemde hissedilir şekilde lavaboya koştum direk

Valla benim de içime bi umut doğmadı desem yalan olur hatta akşam sağ dizime sürekli kramp girdi ağrıya sevinir mi insan ya
Bende bel agrisi ve kasiklarda sizlamaa olmuştu halsizlik ve ayaklarda güçsüzlük hissetmiştim erkenden belki çıkar diye bide kaset test yaptım şuan belirtilerim yok az az kasik sizlamazi halsizlik var bi kac gün geçsin yine test yaparım son 7 gun zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…