Bat 14 mayıs göğüs uçlarım ağrıyor ama akıntı varla yok arası az önce geldi devamını kontrol ederim umudum yok ama bakalim çıkmadık candan ümit kesilmezKızlar batı 15 i olanlar belirti var mı benim sabah beyaz akıntım başladı
Tebriiiiiikkkkkssss
Yumurtlamadan 8 gun sonra test yapıp negatif gördüğüm için şuan hic birseyi hic birseye yoramıyorum elimde erken gebelik ve kaset test var yapmaya korkuyorumBat 14 mayıs göğüs uçlarım ağrıyor ama akıntı varla yok arası az önce geldi devamını kontrol ederim umudum yok ama bakalim çıkmadık candan ümit kesilmez
Içindeki ari sütü bal probolis mi başka bise mi
Kime neyin şifa olacağı bilinmez dene tabi ama dozuna dikkat ederek yararı olacağı gibi zararıda oluyor kişiden kişiye sonuçta kuzum.Ay ne bilim kistlere falan da iyi geliyor demişler ya, 1 hafta içeyim bir bardak bir şey olmaz heralde
Valla benim de içime bi umut doğmadı desem yalan olur hatta akşam sağ dizime sürekli kramp girdi ağrıya sevinir mi insan yaErken başlamış kıııızzz acaba
Arı sütü bal propolis karışımı canımIçindeki ari sütü bal probolis mi başka bise mi
Benim göğsümde herhangi bişey yok ama akıntı sabah 2 defa geldi hemde hissedilir şekilde lavaboya koştum direkBat 14 mayıs göğüs uçlarım ağrıyor ama akıntı varla yok arası az önce geldi devamını kontrol ederim umudum yok ama bakalim çıkmadık candan ümit kesilmez
Bnce test yapma umudunu kırıyo insanın bn bat geçmeden asla yapmcmYumurtlamadan 8 gun sonra test yapıp negatif gördüğüm için şuan hic birseyi hic birseye yoramıyorum elimde erken gebelik ve kaset test var yapmaya korkuyorumM mavili_yeshll
Bende bel agrisi ve kasiklarda sizlamaa olmuştu halsizlik ve ayaklarda güçsüzlük hissetmiştim erkenden belki çıkar diye bide kaset test yaptımValla benim de içime bi umut doğmadı desem yalan olur hatta akşam sağ dizime sürekli kramp girdi ağrıya sevinir mi insan ya
Biraz daha bekle devam ederse regl e 5 gun kala erken gebelik yaparsın canim insalah gebesindirBenim göğsümde herhangi bişey yok ama akıntı sabah 2 defa geldi hemde hissedilir şekilde lavaboya koştum direk
Valla ben çay kaşığı ile yiyordum.nerden aldım o bilgiyi hatırlamıyorumTatlı kaşığı yedim kadında öyle yemiş
Dayanamıyor ki insanBnce test yapma umudunu kırıyo insanın bn bat geçmeden asla yapmcm
Bende bu ay alcam ama çay kaşığı ile yiyin diye biliyorum benArı sütü bal propolis karışımı canım
Bende aldığımda tatlı kaşığı yiyordum siz dün çay kaşığı diyince bugün öyle yapıcaktımValla ben çay kaşığı ile yiyordum.nerden aldım o bilgiyi hatırlamıyorum
CanımBende bu ay alcam ama çay kaşığı ile yiyin diye biliyorum ben
Vala bilemedim faydasından zararı olmasin canimCanımMaviliGizem attığı videodaki kadın tatlı kaşığı ile yiyormuş bende öyle yaptım ama silme bir şekilde yedim tepeleme yemedim
İnşallah hepimize nasip olur ama bn iğne vuruldum etkisi çıkar diyolar testte yalancı pozitif görmemem için mecbur batta yapıcamBiraz daha bekle devam ederse regl e 5 gun kala erken gebelik yaparsın canim insalah gebesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?