Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah hepimize nasip olur ama bn iğne vuruldum etkisi çıkar diyolar testte yalancı pozitif görmemem için mecbur batta yapıcam
Aaa ozaman bekle cok yanıltıcı testler çıkıyor canim hayırlısı ozaman güzel haberleri pes pese verelim ❤

Bu ay çok merak ederek ben de denedim güzel de oldu o kadar spor egzersiz yaptım hiç belim ağrımadı sayesinde Ben adet bitip yıkandıktan sonra yapıştırdım yumurtlamayı görene kadar taktım. Yani sadece abdest almak için duşa girdiğimde çıkarıyordum sonra yenisini yapıştırıyordum. Şimdi bir kesim yumurtlama döneminde de kalabilir diyor canım ama spermler sıcağı sevmediği için yumurtlama oldu çatlama oldu değerlendirdiniz o zaman çıkarın artık diyorlar. Ben de riske atamadım o zamana kadar taktım zaten diyerek çatlama gününde 3-4 saat takmıştım ama çıkardım. İnşallah rabbim vesile kılmıştır yaptıklarımızı İnşallah kılar

Merhaba,

Bende Nisan ayında başladım tedaviye ve 05.05.2021 de 5.gün embiriyosu transfer edildi. Kan tahlili için Bayram sonrasını 17.05.2021 tarihini heyecanla bekliyorum. Ne bileyim daha şimdiden iştahım çok açıldı :) Sonuçtan sonra ne olur kim bilir :)) sonucu inş. paylaşırım.

Canım aramıza hoşgeldin tüp bebekle alakalı biraz bilgi verme şansın var mı acaba süreci nasıl

E onlar bizle geliyor biz niye onlarla gitmeyelim
Benim eşim gelmez hiç ama bensiz de kendi gitmez hatta ben rahim filmi için randevu almaya gittiğimde inanılmaz bi olayla karşılaştım randevu veren 2 sekreter vardı hsg için gün alcam dedim birden bire yalnız mı geldiniz dedi Bnde eşim imza atacak felan sanıyorum evet diyince çak yaptılar bn tabi şok oldum bakıyorum öyle anlamsızca ilk defa birini elinden tutup eşi getirmedi hatta son adet tarihini bile eşleri biliyo dediler ben tabi biraz bozuldum ama yine de komik bi anı oldu benim için

O kadarı da tuhaf olmuş

77 nasıl varla yok arası olur ya bence kutlanacak bir değer sağlıkla kucağına alırsın inşallah

5 mayıs pik değildir herhalde diye degerlendirmedim kızlar yorumlayın lütfen pik miymiş yani 5 mayıs niye böyle silik oldu bugün tam koyulaşmasını beklerken?

Eklentiler

• 20210507_140832.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 58
Yaaa ben de 1 mayısta transfer oldum

Canım aramıza hoşgeldin tüp bebekle alakalı biraz bilgi verme şansın var mı acaba süreci nasıl
Hoşbuldum :) İlk tüp bebek denemem, Valla internetten çok araştırıyordum hep, gerçekten yazılanlardan çok basitmiş gibi geliyor ama çok daha zormuş önce adet dönemimi bekledik sonrasında yumurta takibi için iğneler verildi hergün iş yerinde 2 şer iğne yaptım göbekten klomen kullandım önce 5 gün sonra her 2 günde bir kontrole ve e2 hormonu için kan alıp hemde ultrasondan sürekli takip edildi. Yaştan dolayı amh 0,11 ve rezervim düşüktü yine de görünen 6 yumurta vardı ama ancak gelişimi tamamlayan 3 tane yumurta 30.04.2021 de toplandı anestezi ortamında ameliyathaneye giderken bir korku salıyor insanı ama sonuçta mutlu son için sabır gerekiyor, Yine bir sürü iğne verdiler bu defa sabah akşam 1 er iğne göbekten sabah ve akşam tok karna 2 şertane içilen bir ilaç saat 9 da bir hap ve en son akşam 23:00 de içtiğim bir hap var. hergün saat 11 de bilgi verdiler embiriyolarımla ilgili ve 2si döllenmişti 5.güne gelindiğinde 1 tanesi gelişimi durduğu için sadece 1 i uygun olduğu söylendi ve transfere çağırdılar 05.05.2021 saat : 16:00 da transferim gerçekleşti ve şimdi heyecanla bekliyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin bu kadar emeklerimiz boşa gitmesin inş. erkekler için çok kolay bir süreç ama biz kadınlar için çok zorlu ve stresli ama pozitif olun her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…