Hayırlısı olsun canım :) Sen benden önce öğreneceksin o zaman inş. güzel haberlerini bekliyorum :)Yaaa ben de 1 mayısta transfer oldum
İnşallah sağlıkla ilerler çok saolun anlattığınız İçin sonucunuzu beklyrzHoşbuldum :) İlk tüp bebek denemem, Valla internetten çok araştırıyordum hep, gerçekten yazılanlardan çok basitmiş gibi geliyor ama çok daha zormuş önce adet dönemimi bekledik sonrasında yumurta takibi için iğneler verildi hergün iş yerinde 2 şer iğne yaptım göbekten klomen kullandım önce 5 gün sonra her 2 günde bir kontrole ve e2 hormonu için kan alıp hemde ultrasondan sürekli takip edildi. Yaştan dolayı amh 0,11 ve rezervim düşüktü yine de görünen 6 yumurta vardı ama ancak gelişimi tamamlayan 3 tane yumurta 30.04.2021 de toplandı anestezi ortamında ameliyathaneye giderken bir korku salıyor insanı ama sonuçta mutlu son için sabır gerekiyor, Yine bir sürü iğne verdiler bu defa sabah akşam 1 er iğne göbekten sabah ve akşam tok karna 2 şertane içilen bir ilaç saat 9 da bir hap ve en son akşam 23:00 de içtiğim bir hap var. hergün saat 11 de bilgi verdiler embiriyolarımla ilgili ve 2si döllenmişti 5.güne gelindiğinde 1 tanesi gelişimi durduğu için sadece 1 i uygun olduğu söylendi ve transfere çağırdılar 05.05.2021 saat : 16:00 da transferim gerçekleşti ve şimdi heyecanla bekliyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin bu kadar emeklerimiz boşa gitmesin inş. erkekler için çok kolay bir süreç ama biz kadınlar için çok zorlu ve stresli ama pozitif olun her zaman
Kaç gün geçti ay
İnşAllah her şey çok güzel gider ve sağlıkla bebeğini kucaklarsın canım. Allah emeklerini zayi etmesin. Hakkatrn bizler için çok zorlu süreçler. Allahım çocuklarımızın kıymetimizi bilmesini nasib etsin. Hayırlı imanlı çocuklar olsunlar. Sağlıkları sıhhatleri yerinde olsun inşallahHoşbuldum :) İlk tüp bebek denemem, Valla internetten çok araştırıyordum hep, gerçekten yazılanlardan çok basitmiş gibi geliyor ama çok daha zormuş önce adet dönemimi bekledik sonrasında yumurta takibi için iğneler verildi hergün iş yerinde 2 şer iğne yaptım göbekten klomen kullandım önce 5 gün sonra her 2 günde bir kontrole ve e2 hormonu için kan alıp hemde ultrasondan sürekli takip edildi. Yaştan dolayı amh 0,11 ve rezervim düşüktü yine de görünen 6 yumurta vardı ama ancak gelişimi tamamlayan 3 tane yumurta 30.04.2021 de toplandı anestezi ortamında ameliyathaneye giderken bir korku salıyor insanı ama sonuçta mutlu son için sabır gerekiyor, Yine bir sürü iğne verdiler bu defa sabah akşam 1 er iğne göbekten sabah ve akşam tok karna 2 şertane içilen bir ilaç saat 9 da bir hap ve en son akşam 23:00 de içtiğim bir hap var. hergün saat 11 de bilgi verdiler embiriyolarımla ilgili ve 2si döllenmişti 5.güne gelindiğinde 1 tanesi gelişimi durduğu için sadece 1 i uygun olduğu söylendi ve transfere çağırdılar 05.05.2021 saat : 16:00 da transferim gerçekleşti ve şimdi heyecanla bekliyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin bu kadar emeklerimiz boşa gitmesin inş. erkekler için çok kolay bir süreç ama biz kadınlar için çok zorlu ve stresli ama pozitif olun her zaman
Benim hesaplarıma göre dün olmam lazımdı olmadım bugünde gelen giden yok dün erken gebelik testi negatif çıktı o yüzden pek hamile olduğumu sanmıyorum hiç belirtim de yokKaç gün geçti ay
Stres olmuştur ay hemen kist demeBenim hesaplarıma göre dün olmam lazımdı olmadım bugünde gelen giden yok dün erken gebelik testi negatif çıktı o yüzden pek hamile olduğumu sanmıyorum hiç belirtim de yokkist mi oldu acaba diye düşünüyorum
Canım doktora git istiyorsan ben gittim banada hayıt önerdi bence hayıt içebilirsin internetten araştır neye iyi geldiği yazıyor zatenmerhaba kızlar ben 2 aydır 37 gün üzerine adet oluyorum zaten 3 aydır bebiş düşünüyoruz aslan pençesi alsam işe yarar mı yada önerebileceğiniz birsey var mı şu an adetim doktora gitsem muayne eder mi yada horman testi yapar mı
Pazar gününde kadar olmazsam Pazartesi doktora gidicem direk bide rahim filmi çekildim ya ben belki ondan gecikme olmuştur diye düşünüyorumStres olmuştur ay hemen kist deme
Sanki 5 i pikmiş gibi5 mayıs pik değildir herhalde diye degerlendirmedim kızlar yorumlayın lütfen pik miymiş yani 5 mayısniye böyle silik oldu bugün tam koyulaşmasını beklerken?
O geciktirmiyor ama herkeste farklı etki olur tabi. Aynen geciktirme bi git doktoraPazar gününde kadar olmazsam Pazartesi doktora gidicem direk bide rahim filmi çekildim ya ben belki ondan gecikme olmuştur diye düşünüyorum
Test yap canım. Ama stres asla yapma
Test yapmış ya kız, negatif çıkmışTest yap canım. Ama stres asla yapma
Ne diyim ki o zaman bekleyecek görecek.Test yapmış ya kız, negatif çıkmış
Son 1 testim kaldı yaTest yap canım. Ama stres asla yapma
Sen ne durumdasın canım gelen var mı?O geciktirmiyor ama herkeste farklı etki olur tabi. Aynen geciktirme bi git doktora
Yok ya hala tık yokSen ne durumdasın canım gelen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?