Aynen 13 mayıs test gunummHayırlısı olsun canım :) Sen benden önce öğreneceksin o zaman inş. güzel haberlerini bekliyorum :)
Bence çook güzel sağlıcakla ilerlemesini temenni ederim hayırlı olsun inşallahYusra-61 beta 98 çıkmış canım
Ay temizlik falan yapamam valla
Hayırlı olsun canım allah sağlıcakla büyütmeyi nasib etsin inşallahYusra-61 beta 98 çıkmış canım
Amin inşallah şu an tek dileğim sağlıklı devam etmesi korkularımın geçmesiBence çook güzel sağlıcakla ilerlemesini temenni ederim hayırlı olsun inşallah
Amin inşallah anne olmak isteyen herkes dualarımda sizler de bana dua edin sağlıkla tamamlayabileyim inşallahHayırlı olsun canım allah sağlıcakla büyütmeyi nasib etsin inşallah
Off atmasın yaa kimse mahrum olmasın bu duygudanValla öyle bu sebepsiz olmama gün geçtikçe artıyomuş zaten
Evet canım 4 günüm geçti sonra oldum hatta sonraa ki ay 4 gün erken oldum bu film bana ters tepti ya birşeyler yapmaya çalıştı başaramadı.Son 1 testim kaldı yayapmıyım bekliyim Pazartesi doktora giderim sen rahim filmi çekildiğinde geçikme oldu mu?
Haziranda canımYusra-61 sen bu ay mı yaptıracaktın aşılama kuzuum??
İnşAllah canım benim inşallah allahım sağlıklı sıhhatli kucapına almayı mutlu sakin büyütmeyi dr nasib etsşn inşallahAmin inşallah anne olmak isteyen herkes dualarımda sizler de bana dua edin sağlıkla tamamlayabileyim inşallah
aynı ay hamile kalsak ne güzel olur yaaa benimde haziran .Off atmasın yaa kimse mahrum olmasın bu duygudan
Evet canım 4 günüm geçti sonra oldum hatta sonraa ki ay 4 gün erken oldum bu film bana ters tepti ya birşeyler yapmaya çalıştı başaramadı.
İnşalalh sana güzel şeyler oluyodur da seviniriz
Haziranda canım
Amin çok teşekkür ederimİnşAllah canım benim inşallah allahım sağlıklı sıhhatli kucapına almayı mutlu sakin büyütmeyi dr nasib etsşn inşallah
Kız tamda şu an cam siliyorum
Aminnn...Amin inşallah şu an tek dileğim sağlıklı devam etmesi korkularımın geçmesiRabbim hepimizin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Filmden geçikti demek ki bende kist varken bile gününde adetim geliyordu ama kahverengi geliyorduOff atmasın yaa kimse mahrum olmasın bu duygudan
Evet canım 4 günüm geçti sonra oldum hatta sonraa ki ay 4 gün erken oldum bu film bana ters tepti ya birşeyler yapmaya çalıştı başaramadı.
İnşalalh sana güzel şeyler oluyodur da seviniriz
Haziranda canım
Oda gelir ay, ben olcak gibi hissediyorum artıkbi çocuk denk gelemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?