Canım hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş hatta YouTube da felan bi sürü videosu var çok faydası var diye yazmış herkes bi denemediğim o var bir de prowomen sırayla onları da denicem aklımda kalmasındansa belki yararı olur
Günaydın canım. Benim bugün 4. Günü. 3 gün gerideyim benBugün 7.günü canım senin?
Aynen yaştan dolayı diyor adam. Bu ay umutluyum kız. İnat ettim olacak diye evrene msj yolluyorum
Soğan küfrünü ben de içemiyordum ama içine limon sıkınca gayet iyi oluyor. Hayıt hormon ilacı değil, çok güzel dönüşler okudum yani iyi hormonu kötüleştirmiyor dengeliyormuş ben şansımı deneyeyim dedim bakalımAy o soğan kürünü falan kullanamam sanırım öğürürümadama hayıt suyu falan öneriyor musunuz dedim. Uzmanlık alanım değil ama hormonlarınızla oynamayın bence gayet sağlıklısınız şuan dedi
Kızlar geç döllenmemi acaba testim böyle çıktı?
Yaa bide pahalı şu prowomen iflas ettim artık yaHiç bunu demene çakşır filan geç ama prowomen harika birşey onu kullan canım onu çok beğendim bende almak istiyorum gözüm kararıyor da eşim beni boğacak artıkçok kızıyor sürekli birşeyler içmeme anlatıyorum dinlemiyor dinliyormuş gibi yapıyor ama ben o çılgınlığı gizlice yapacam
Kuzum ben bir şey göremedim maalesefKızlar geç döllenmemi acaba testim böyle çıktı?
Soğan küfrünü ben de içemiyordum ama içine limon sıkınca gayet iyi oluyor. Hayıt hormon ilacı değil, çok güzel dönüşler okudum yani iyi hormonu kötüleştirmiyor dengeliyormuş ben şansımı deneyeyim dedim bakalımasıl bizim hormonları bu klomenler bozdu
Benimde umudum kalmadı artık canoGeç döllenme bile olsa geçti ama baya günün birde erken gebelik testi yapmışsın canım ya ben sanmıyorum
kızla avokadoyu çok methediyor Ebru Ceylan.
yumurtlamayla 1 hafta tüketmek bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş , Benim dün reglim bitti, 3 güne kalmaz yumurtlarım ,bunu denemeyi düşünüyorum deneyen duyan oldumu acaba
Hayıt tohumu var evde onu mu içsem bilemedim şimdiSoğan küfrünü ben de içemiyordum ama içine limon sıkınca gayet iyi oluyor. Hayıt hormon ilacı değil, çok güzel dönüşler okudum yani iyi hormonu kötüleştirmiyor dengeliyormuş ben şansımı deneyeyim dedim bakalımasıl bizim hormonları bu klomenler bozdu
4 saat tuttum idrarı bende anlamadım canım en azından adet olsam bu belirsizlikKuzum ben bir şey göremedim maalesef
Bak bunlar buzdağının minicik kısmı sen düşünHiç bunu demene çakşır filan geç ama prowomen harika birşey onu kullan canım onu çok beğendim bende almak istiyorum gözüm kararıyor da eşim beni boğacak artıkçok kızıyor sürekli birşeyler içmeme anlatıyorum dinlemiyor dinliyormuş gibi yapıyor ama ben o çılgınlığı gizlice yapacam
Ben severim pek tadı yok boşken ana yapacak birşey yokBen yiyorum onun ne dediği varsa yerim o kolay kolay öneride bulunmuyor canımbitti bugün yine alıcam sevmesem de
Benimde umudum kalmadı artık cano
Bende duymuştum, yumurtlamadan sonra tutunmaya faydası oluyormuş, ben severim çokkızla avokadoyu çok methediyor Ebru Ceylan.
yumurtlamayla 1 hafta tüketmek bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş , Benim dün reglim bitti, 3 güne kalmaz yumurtlarım ,bunu denemeyi düşünüyorum deneyen duyan oldumu acaba
Yinede dikkat et ponciğim başına bir iş gelmesin sürekli olarak yapıyorum derken sen prowomen kullan diğer ne varsa uzaklaş. Prowomen da iş çözmezse sen hepsini rafa kaldır. Çok araştırdım prowomen yumrta kalitesini filan çok iyiymişBak bunlar buzdağının minicik kısmı sen düşün
Birazdan gidicem almaya stok yapayım bu haftayaBende duymuştum, yumurtlamadan sonra tutunmaya faydası oluyormuş, ben severim çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?