Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hiç bunu demene çakşır filan geç ama prowomen harika birşey onu kullan canım onu çok beğendim bende almak istiyorum gözüm kararıyor da eşim beni boğacak artık çok kızıyor sürekli birşeyler içmeme anlatıyorum dinlemiyor dinliyormuş gibi yapıyor ama ben o çılgınlığı gizlice yapacam

Soğan küfrünü ben de içemiyordum ama içine limon sıkınca gayet iyi oluyor. Hayıt hormon ilacı değil, çok güzel dönüşler okudum yani iyi hormonu kötüleştirmiyor dengeliyormuş ben şansımı deneyeyim dedim bakalım asıl bizim hormonları bu klomenler bozdu

Yaa bide pahalı şu prowomen iflas ettim artık ya

kızla avokadoyu çok methediyor Ebru Ceylan.
yumurtlamayla 1 hafta tüketmek bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş , Benim dün reglim bitti, 3 güne kalmaz yumurtlarım ,bunu denemeyi düşünüyorum deneyen duyan oldumu acaba

Hayıt suyu burada bir kadın kullandı hemşerindi çok pişman oldu sonra kimse içmesin yapmasın didiii diyim dedim de

Ben yiyorum onun ne dediği varsa yerim o kolay kolay öneride bulunmuyor canım bitti bugün yine alıcam sevmesem de

Hayıt tohumu var evde onu mu içsem bilemedim şimdi

Bak bunlar buzdağının minicik kısmı sen düşün

Eklentiler

• A9E02EEB-68DF-4270-B628-8C41AE99DCA7.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 63
  • 222038FD-35EE-4ECB-BA86-840C49696285.webp
    53,8 KB · Görüntüleme: 66
Bende duymuştum, yumurtlamadan sonra tutunmaya faydası oluyormuş, ben severim çok

Bak bunlar buzdağının minicik kısmı sen düşün
Yinede dikkat et ponciğim başına bir iş gelmesin sürekli olarak yapıyorum derken sen prowomen kullan diğer ne varsa uzaklaş. Prowomen da iş çözmezse sen hepsini rafa kaldır. Çok araştırdım prowomen yumrta kalitesini filan çok iyiymiş neler neler tam istediğim cinsten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…