Aşılama Mayıs 2022 Aşılama Yaptıracaklar Buraya 🐣🐣

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim hapla oldu. Hatta yorumlari okuyorum yüzde 90 ni hep iğneden bahsediyor. Iğne daha mi etkili anlamadim ki. Özele gidiyorum dedim vardir herhlde doktorunda bi bildigi
iğne daha etkili evet ama yumurtalarınız gelişimi düzgün ve bir sorun yoksa haplı tedavi uyguluyorlar illa iğne şart değil

hayırlısı olsun inşallah bayıltma olmuyor evet çünkü hiç ağrı sızı acı olmuyor sadece spekulum içeri doğru iterken biraz çok az acı olabilir ama ne acılar gördük ya bu hiç aşılamanız inşallah olumlu olur stres olmayın dua edin bol bol :)

2 tane yumurtam oldu doktor iyi dedi bilmiyorum artik hayirlisi olsun
hayırlısı inşallah zaten 3 ten fazla olmasını istemiyorlar aşılamada çoğul gebelik riski olduğu için 1 tane bile gelişmesi onlar için yeterli değilse çok olunca işleminizi iptal etmek zorunda kalıyorlar

Bugun 10. Günüm dayanamadim test yaptim tek çizgi. Çok erken ama dayanamadim

Teşekkür ederim insallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun sağlıklı yavrularımızla kavuşmak nasip olsun 1 hafta içinde hersey bitti benim:)

Merhaba bu hafta asilama olacagim klomen verildi gunde 3 kez kullaniyorum, bazi yorumlari okudum cogu kisiye estrofemde verilmis. Bana verilmedi six kullandiniz mi acaba ☺

Merhaba bu hafta asilama olacagim klomen verildi gunde 3 kez kullaniyorum, bazi yorumlari okudum cogu kisiye estrofemde verilmis. Bana verilmedi six kullandiniz mi acaba

Merhaba bu hafta asilama olacagim klomen verildi gunde 3 kez kullaniyorum, bazi yorumlari okudum cogu kisiye estrofemde verilmis. Bana verilmedi six kullandiniz mi acaba ☺
merhaba Herkesin tedavi yöntemi farklılık gösterebilir size ihtiyaç duymadıysa verilmemiştir hayırlı olsun inşallah

Ediyorum ya evet acımadı gerçekten sadece aşırı idrara sıkışık olması beni mahvetti dr birazda bastırdı spekulum takarken o kadar diğer türlü sadece tek acım idrar ağrısı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…