- Konu Sahibi Teach_Mavi
-
iğne daha etkili evet ama yumurtalarınız gelişimi düzgün ve bir sorun yoksa haplı tedavi uyguluyorlar illa iğne şart değilBenim hapla oldu. Hatta yorumlari okuyorum yüzde 90 ni hep iğneden bahsediyor. Iğne daha mi etkili anlamadim ki. Özele gidiyorum dedim vardir herhlde doktorunda bi bildigi
hayırlısı olsun inşallah bayıltma olmuyor evet çünkü hiç ağrı sızı acı olmuyor sadece spekulum içeri doğru iterken biraz çok az acı olabilir ama ne acılar gördük ya bu hiç aşılamanız inşallah olumlu olur stres olmayın dua edin bol bol :)Hanımlaar bende Gonal-f kullandım 5 gün 75 ünite vurdum sonra kontrole gittim 10 m olmuş dediler 2 gün daha 100 ünite vur gel dediler bugün gittim 14 civarı olmuş bugün ve yarın da 100 vurulucam c.tesi çatlatma vur dedi. Pazartesi aşılama olacak dedi. Merak ettiğim şey aşılama sırasında bayıltma olmuyormuş öyleyse hissetmeyecekmiyim ki nasıl yapılıyor bu aşılama denen şey ( ilk aşılamam:) ) bilgi verebilirmisiniz acaba :)
2 tane yumurtam oldu doktor iyi dedi bilmiyorum artikiğne daha etkili evet ama yumurtalarınız gelişimi düzgün ve bir sorun yoksa haplı tedavi uyguluyorlar illa iğne şart değil
hayırlısı inşallah zaten 3 ten fazla olmasını istemiyorlar aşılamada çoğul gebelik riski olduğu için 1 tane bile gelişmesi onlar için yeterli değilse çok olunca işleminizi iptal etmek zorunda kalıyorlar2 tane yumurtam oldu doktor iyi dedi bilmiyorum artikhayirlisi olsun
Bugun 10. Günüm dayanamadim test yaptim tek çizgi. Çok erken ama dayanamadimhayırlısı inşallah zaten 3 ten fazla olmasını istemiyorlar aşılamada çoğul gebelik riski olduğu için 1 tane bile gelişmesi onlar için yeterli değilse çok olunca işleminizi iptal etmek zorunda kalıyorlar
evet insan hevesleniyor ama 14. günde tekrarlayın yada kan testi en garantisi :)Bugun 10. Günüm dayanamadim test yaptim tek çizgi. Çok erken ama dayanamadim
O çift çizgiyi görene kadar kan vermicemevet insan hevesleniyor ama 14. günde tekrarlayın yada kan testi en garantisi :)
6 gün kullandım asılamam da bugün oldu.kaç gün kullandınız acaba bende ilk defa fostimon kullanıyorum benim 2. aşılamam olucak nasipse siz oldunuzmu aşılamanızı
hayırlısı olsun inşallah hakkınızda6 gün kullandım asılamam da bugün oldu.
hayırlısı olsun inşallah hakkınızdaben geçen hafta salı başladım cuma kontrole çağırdı gelişmemiş dedi yarın tekrar gideceğim kaç gün içinde aşılamanızı yaptı ben bu hafta yapar diye düşünüyorum da kendim içinTesşallah hepimiz hakında hayırlısı olur sağlıklı yavrularımızla kavusuruz 6 gün iğneyi oldum sonra catlatma iğnesi olup bugün de asılama oldu bir hafta sürdü toplam.
merhaba Herkesin tedavi yöntemi farklılık gösterebilir size ihtiyaç duymadıysa verilmemiştir hayırlı olsun inşallahMerhaba bu hafta asilama olacagim klomen verildi gunde 3 kez kullaniyorum, bazi yorumlari okudum cogu kisiye estrofemde verilmis. Bana verilmedi six kullandiniz mi acaba ☺
maşallah çok hızlı olmuş hayırlı haberlerleTeşekkür ederim insallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun sağlıklı yavrularımızla kavuşmak nasip olsun 1 hafta içinde hersey bitti benim:)
İnsallah aynı hızda olur aminmaşallah çok hızlı olmuş hayırlı haberlerle
Peki sonradan o çizgi vift e dönebiliyor mu ?O çift çizgiyi görene kadar kan vermicembu zamana kadar yaptigim testleri sakladim 60-70 tane testim var tek gormekden biktim onlara inat testte 2. Cizgiyi gormem lazim
Ediyorum yahayırlısı olsun inşallah bayıltma olmuyor evet çünkü hiç ağrı sızı acı olmuyor sadece spekulum içeri doğru iterken biraz çok az acı olabilir ama ne acılar gördük ya bu hiç aşılamanız inşallah olumlu olur stres olmayın dua edin bol bol :)
Siz galiba çok korkuyordunuz nasıl geçti aşılamanız6 gün kullandım asılamam da bugün oldu.
Evet cok korkuyordum ama cok sıkıntı olmadı cok şükürSiz galiba çok korkuyordunuz nasıl geçti aşılamanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?