Aşılama Mayıs 2022 Aşılama Yaptıracaklar Buraya 🐣🐣

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hadi ya bende 3 iğneyle yırttım diye seviniyordum.

İnşallah gerek kalmaz ama eğer olursa çok işe yarıyo inan
Sadece kendin için değil daha yolun başında olanlara da çok yarıyo
İnşallah kuzum geçen ayki belirtilerini atarmısın karşılaştırıyım bende geçen ay aşılama olamadım ben iptal oldu

Böyle rahatladığınız için çok sevindim ben de diyorum ki ilk aşılama tutmaz diye sakın umutsuz olmayın çok şükür benim de dün pozitif sonucu aldım ilk aşılamaö
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah benimde ilk aşılamam belirtilerini bizimle paylaşırmısın

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah benimde ilk aşılamam belirtilerini bizimle paylaşırmısın
Amin inşallah darısı başınıza benim şöyle oldu 2 yıl önce bir kez hamile kaldım kaybettim o gebelikte ovulasyondan bu yana sürekli gaz oldu, ateş basması oldu, ara ara ayağım üşürdü, sonlara doğru ani kalkınca gözüm karardı en son 10. Günler gibi sık idrar göğüste şiddetli hassasiyet ve sarı jel gibi akıntı olunca şüphe edip test yaptım pozitifti

Aşılama olunca şimdi o dönem ile kıyasladım tamam aşılama günü gaz vardı çok kasık ağrısı da ama bir güne geçti, sonra çatlatma iğnesinin ilk 6 gününe kadar sağ tarafta batma hafif bel ağrısı vardı başka hiç bişey yoktu aşılamanın 10. Günü gibi yok dedim ya kesin tutmadı önceki gibi ne akıntı var ne göğüs hassasiyeti kendimden öyle emindim ki tutmadı diye kalktım yolculuk ile kardeşime gittim baya bir geziyorduk eve gelince sağ tarafım ayağıma kadar ağrıyordu bende sanıyorum evde durmaktan hamladım ondan ayağım ağrıyor kardeşim abla bir tets yap ne olur ne olmaz dedi yok dedim idrar sıklığı bile artmadı ama 13. Gün 326 çıktı şok oldum

13. Gün sabah yaptım akşam da sonuç 326 çıktı az önce de 2. Kez kan verdim heyecanla onu bekliyorum
Bende erken gebelik yaptim şimdi. Çok ama cok silik belirli belirsiz dikkatli bakilirsa anca görünüyor eğer hayal görmüyorsam yarin sabah tekrar yapicam bakalim

Bende erken gebelik yaptim şimdi. Çok ama cok silik belirli belirsiz dikkatli bakilirsa anca görünüyor eğer hayal görmüyorsam yarin sabah tekrar yapicam bakalim
Kaçıncı gün peki bende 2. Kanı verdim 15. Gün 1042 çıktı

Amin kuzum inşallah ayy erken yerleşmiş beben ne güzel ya belki 10. Gün bile kan versen çıkarmış maşallah

Amin kuzum inşallah ayy erken yerleşmiş beben ne güzel ya belki 10. Gün bile kan versen çıkarmış maşallah
İki yılın sonunda ilaç gibi geldi gerçekten şimdi tek düşüncem sağlıkla ilerlemesi bugün de 1042 çıktı inşallah sizde bu güzel haberleri alırsınız

İki yılın sonunda ilaç gibi geldi gerçekten şimdi tek düşüncem sağlıkla ilerlemesi bugün de 1042 çıktı inşallah sizde bu güzel haberleri alırsınız
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum benimde sebepsiz 13 ay oldu bu ay ilk aşılamamı oldum inşallah güzel haberi bende alırım

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum benimde sebepsiz 13 ay oldu bu ay ilk aşılamamı oldum inşallah güzel haberi bende alırım
İnşallah inşallah sıfır belirti olsa bile içini ferah tut bak benim ilkinde tüm belirtiler vardı ama değer hem az arttı hem sonu kayıp oldu şimdi hiç belirti yokken bak tuttu bide benim olduğum kürtaj yüzümden rahmim çok incelmişti ama Rabbim ol dedi

Öyle kuzum valla nasip her gebelikte aynı kişide bile değişiyo ya güvenemiyoruz belirtilere

İnşallah kuzum geçen ayki belirtilerini atarmısın karşılaştırıyım bende geçen ay aşılama olamadım ben iptal oldu
Aşılama

1.gün : işlem rahim ağzım dar olduğu için çok zor geçti doktorun iğne yapması gerekti biraz uzun sürdü beklerken Regl sancısı çektim kalkınca biraz daha iyiydim ama ağrım hafif devam ediyo.Akşamüstü ağrı kesildi kanama yok akıntı yok Çok nadir gaz sancısı kısa süreli.

2.gün : göğüs uçlarım hassaslaştı.Alt karında şişlik devam ediyo yüz üstü yatmak rahatsız edici.Progestan dışında herşey normal ama ilaç bütün enerjimi alıyo bikaç saatliğine.Öğle saatlerinde biraz lekelenmem oldu.Akşam sol tarafta batma var çok az.

3.gün : Hafif kasık ağrısı belli belirsiz.Sol üst bacakta yanma gibi bi his yumurtalıktan uzanan.

4.gün : Göğüs uçlarım acımaya başladı gece.Hala devam ediyo.Akıntım akışkan beyaz ama çok değil sadece tuvalette fark ediyorum.

5.gün : Göğüs uçlarımdaki acı geçti.Cildim normalde yağlıdır ama çok kuru hissederek uyandım.Akışkan akıntım az olmakla birlikte devam ediyo sarı beyaz arası rengi.Bel ağrım var biraz ama o bende kronik zaten.Arada bi kasık ağrısı ama hafif ve kısa süreli.Yeni yemek yedim ama tekrar acıktım hatta yemek fazla gelmişti de çöpe gitmesin diye zorla bitirmiştim iştah artışı diyebiliriz.Geç saatte sol göğüs ucu ağrısı başladı.

6.gün : Hafif akışkan akıntım aynen devam ediyo sadece tuvalette fark ediyorum.Göğüs ucu dokununca hassasiyetini fark ediyorum normalde bişey yok.Hafif bel ağrım var ama her zaman var o bende zaten.Gece boğazım çok kurudu su içme ihtiyacı hissediyorum sürekli ama onca suya rağmen idrara sıkışmıyorum terlemiyorum da üstelik.Nereye gidiyo bunca su anlamadım.Bugün iştahsızım dünün aksine.Kahvaltıyı kahveyle geçiştiriyorum.Akşamüstü belime sağdan sancı girdi.Normalde rahatsız olurdum ama en azından bişey yaşıyo olmak mutlu ediyo beni :)sağ kasıktan batma hissi eşlik ediyo bel ağrıma.

7.gün : Akıntı devam.Bel ağrısı da standart.Test yaptım pozitif çıktı yalan da olsa hissi çok güzel :)Sağ tarafımda batma var ama sola da geçiyo arada bi.Dönüşümlü batıyolar iğneler.Sol göğüs ağrım,dokununca da göğüs ucu hassasiyetim var.

8.gün : gebelik testim dünden baya silik çıktı.Üzerine tarih atıyorum bu yazdıklarımı paylaşırsam bi gün onları da sırayla paylaşıcam insan en çok buna ihtiyaç duyuyo onu anladım bu dönemde.Merak içimizi kemiriyo a dan z ye bilinmezlik dolu bi süreç.Yaşayan herkese bol sabır diliyorum.Bugün ilaç daha erken vurdu kapandı gözlerim resmen ağırlaştım hemen.Tuvalet konusu enteresan gidiyo 2 gündür.Tıkır tıkır çalışan biyolojik saatimden eser yok.Kahvaltı baya iyi yapmama rağmen 1 saat sonra acıktım metabolizmama sağlık.Hafif akışkan akıntı devam ediyo az yine.Göğüs hassasiyetim dokunduğum zaman var bi de bugün biraz şiş sanki.

9.gün : Sık idrara çıkma var içim şişti işemekten.Hatta kalkmadım bi ara telefonla filan oynadım bi tur daha yaptım öyle kalktımGöğüslerim şişti ve ağrıyo.Gebelik testim iyice silikleşti.Yine sağ kasıkta ince ince karıncalanma gibi şeyler oluyo.Karnım çok şiş ve gergin.Bu şişlik geç saatlere kadar devam etti ve beni çok rahatsız etti.Psikolojik olarak olmayacağını kabullenmeye başladım kaçınılmaz sona yaklaşıyorum malum :) Pozitifi anca ilaç etkisiyle gördüm o şans yok bende.

10.gün:Gece çok gaz sancılı geçti.Bugün gebelik testim negatif.Çok endişeliyim berbat hissediyorum kendimi.göğüslerim şiş dokununca ağrıyo.Hafif ishal gibiyim Regl olmadan bikaç gün önce hep olur.Olmayacağına dair bi işaret bu benim için.Çok duygusalım bugün.

11.gün:Gebelik testim her gün yaptığım markadan kalmadığı için predictor yaptım o da malum kafa karışıklığını yarattı her zamanki gibi.Akıntım hafif akışkan biraz miktarı arttı.Günlük pedde hafif kahve bi leke gördüm hafif bi panik dalgası yarattı bu bende ama korkudan umutlanamıyorum.Göğüslerim şiş ve gergin.Daha önce olmayan damarlar fark ettim uçlarına uzanıyo.Solda yumurtlama ağrısı gibi bi ağrım var ama çok hafif beni çok huzursuz etmiyo.Bu ağrı yerini baskıya bıraktı gece boyunca sürdü.

12.günün gece aşırı gaz sancılı geçti.Testim dünün aynısı çıktı ne yazık ki.Göğüs dolgunluğum hafif ağrılı devam ediyo.Hafif ishal yine aynı dün de böyleydi.Akıntım biraz daha sulu ama sadece tuvalette fark ediyorum.Kan tahlilim negatif.

13.gün:İlaç içmediğim için normal bi gün geçiriyorum ağrım sızım hiçbişeyim kalmadı.

14.gün :Regl oldum

Maşallah bayaa detaylı yazmışsın sen. Bendede kasık bel ağrıları bitmedi ya berbat bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…