Aşılama Mayıs 2022 Aşılama Yaptıracaklar Buraya 🐣🐣

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hadi bakalım şimdi sıra güzel haberde inşallah
İnsallahhh hepimiz için burda korkan arkadaslar varsa onlara örnek olayım ben asırı korkuyordum anlatamam size günlerdir stresteyim ama boşunaymış sakın korkmayın sadece rahat olun

İnsallahhh hepimiz için burda korkan arkadaslar varsa onlara örnek olayım ben asırı korkuyordum anlatamam size günlerdir stresteyim ama boşunaymış sakın korkmayın sadece rahat olun
Böyle rahatladığınız için çok sevindim ben de diyorum ki ilk aşılama tutmaz diye sakın umutsuz olmayın çok şükür benim de dün pozitif sonucu aldım ilk aşılamaö

Banada canım ya valla zaman geçmiyo stres oluyorum
Çok can sıkıyo artık burdan tıp otoritelerine sesleniyorum
Bi tık daha geliştirseniz şu yöntemleri Allah aşkına 14 gün beklenmiyo sayın bilim insanları bırakın 3 açılı diş fırçası geliştirmeyi de şu konuya bi el atın artık

Kesinlikle haftaya çarşamba daha 14 olucak nasıl sabredicem

Kesinlikle haftaya çarşamba daha 14 olucak nasıl sabredicem
Ben beklemicem pazar günü gider kan verir keyfime bakarım anacım çatladı çatlicak sabır taşım
Bi de bu ay test almadım idrar testine bulaşmicam dedim kendi bacağıma sıktım resmen ne oluyo ne bitiyo haberim yok ama olsun böyle daha iyi yıpratmıyorum kendimi hiç
Geçen ay 7.günden itibaren her gün test yapmıştım hiç iyi değildim

Ben ilk kan verince daha büyük hayal kırıklığına uğruyorum ya idrarda pozitif görürsem kan veriyim diye düşünüyorum pazartesi falan yaparım artık öncesindede yaparım çatlatma iğnesinin etkisi ne zaman geçecek diye hatlar karışmasın boşa sevinç yaşamıyım

Benim 10.gün bitiyo iğne etkisi
12.gün bana net bi cevap verir diye düşünüyorum

Muhtemelen benimde 12. Gün çıkar bi kere klomen kullandığımda çatlatma iğnesi vurulmuştu o zaman 11. Gün test yaptım çizgi yoktu
Benim geçen ay tam 10.gün net negatif çıkmış ya varya iyiki not tutmuşum her gün
Kıyaslamak okadar güzel oluyo ki
Siz de tutun iyi kötü ne hissediyorsunuz neler oluyo bitiyo
Bu konular baştan aşağı bilinmezlikle dolu olduğu için herkes için tecrübeli birinden bunları dinlemek büyük fark yaratıyor

Bende tuttum canım olurda ikinciye gerek kalırsa diye not aldım herşeyi

Doktorum sadece 3 gün kullan dedi bana az evel aradı... Ctesi günü kontrol e gel dedi. Neye göre belirleniyor bu süre hiç fikrim yok
Senin vücudunun iğnelere verdiği tepkiye göre belirleniyor
Kullanmaya devam ediceksin doktor yeterli büyüklüğe ulaşana kadar bikaç günde bi muayene edicek seni
18-20 civarına gelince bırakıcaksın çatlatma iğnesi olucaksın bi gece
36 saat sonra da aşılaman yapılıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…