- 10 Nisan 2021
- 68
- 33
- 38
- 30
- Konu Sahibi Teach_Mavi
-
Anlamadim ama önceki yaptiğim testleri soruyosan birinde 2. Cizgi bariz belliydi hatta hamileyim sandim cok sevindim. Bi daha yaptim tek cizgiydi. Sanirim idrari cok koydum ondan galibaPeki sonradan o çizgi vift e dönebiliyor mu ?
Hadi bakalım şimdi sıra güzel haberde inşallahEvet cok korkuyordum ama cok sıkıntı olmadı cok şükür
İnsallahhh hepimiz içinHadi bakalım şimdi sıra güzel haberde inşallah
Böyle rahatladığınız için çok sevindimİnsallahhh hepimiz içinburda korkan arkadaslar varsa onlara örnek olayım ben asırı korkuyordum anlatamam size günlerdir stresteyim ama boşunaymış sakın korkmayın sadece rahat olun
Banada canım ya valla zaman geçmiyo stres oluyorum2.Aşılamada 7.günüm sabır pompalayalım biraz birbirimize kızlar bana fenalık geldi
Çok can sıkıyo artık burdan tıp otoritelerine sesleniyorumBanada canım ya valla zaman geçmiyo stres oluyorum
Kesinlikle haftaya çarşamba daha 14 olucak nasıl sabredicemÇok can sıkıyo artık burdan tıp otoritelerine sesleniyorum
Bi tık daha geliştirseniz şu yöntemleri Allah aşkına 14 gün beklenmiyo sayın bilim insanları bırakın 3 açılı diş fırçası geliştirmeyi de şu konuya bi el atın artık
Ben beklemicem pazar günü gider kan verir keyfime bakarım anacım çatladı çatlicak sabır taşımKesinlikle haftaya çarşamba daha 14 olucak nasıl sabredicem
Ben ilk kan verince daha büyük hayal kırıklığına uğruyorum ya idrarda pozitif görürsem kan veriyim diye düşünüyorum pazartesi falan yaparım artık öncesindede yaparım çatlatma iğnesinin etkisi ne zaman geçecek diye hatlar karışmasın boşa sevinç yaşamıyımBen beklemicem pazar günü gider kan verir keyfime bakarım anacım çatladı çatlicak sabır taşım
Bi de bu ay test almadım idrar testine bulaşmicam dedim kendi bacağıma sıktım resmen ne oluyo ne bitiyo haberim yok ama olsun böyle daha iyi yıpratmıyorum kendimi hiç
Geçen ay 7.günden itibaren her gün test yapmıştım hiç iyi değildim
Benim 10.gün bitiyo iğne etkisiBen ilk kan verince daha büyük hayal kırıklığına uğruyorum ya idrarda pozitif görürsem kan veriyim diye düşünüyorum pazartesi falan yaparım artık öncesindede yaparım çatlatma iğnesinin etkisi ne zaman geçecek diye hatlar karışmasın boşa sevinç yaşamıyım
Muhtemelen benimde 12. Gün çıkar bi kere klomen kullandığımda çatlatma iğnesi vurulmuştu o zaman 11. Gün test yaptım çizgi yoktuBenim 10.gün bitiyo iğne etkisi
12.gün bana net bi cevap verir diye düşünüyorum
Benim geçen ay tam 10.gün net negatif çıkmış ya varya iyiki not tutmuşum her günMuhtemelen benimde 12. Gün çıkar bi kere klomen kullandığımda çatlatma iğnesi vurulmuştu o zaman 11. Gün test yaptım çizgi yoktu
Bende tuttum canım olurda ikinciye gerek kalırsa diye not aldım herşeyiBenim geçen ay tam 10.gün net negatif çıkmış ya varya iyiki not tutmuşum her gün
Kıyaslamak okadar güzel oluyo ki
Siz de tutun iyi kötü ne hissediyorsunuz neler oluyo bitiyo
Bu konular baştan aşağı bilinmezlikle dolu olduğu için herkes için tecrübeli birinden bunları dinlemek büyük fark yaratıyor
İnşallah gerek kalmaz ama eğer olursa çok işe yarıyo inanBende tuttum canım olurda ikinciye gerek kalırsa diye not aldım herşeyi
Ben 1.aşılamada 11 günArkadaşlar merhaba
Gonal f iğnesini kaç gün kullandınız ?
Doktorum sadece 3 gün kullan dedi bana az evel aradı... Ctesi günü kontrol e gel dedi. Neye göre belirleniyor bu süre hiç fikrim yokBen 1.aşılamada 11 gün
2.aşılamada 14 gün kullandım
Senin vücudunun iğnelere verdiği tepkiye göre belirleniyorDoktorum sadece 3 gün kullan dedi bana az evel aradı... Ctesi günü kontrol e gel dedi. Neye göre belirleniyor bu süre hiç fikrim yok
Hayirli olsunBöyle rahatladığınız için çok sevindimben de diyorum ki ilk aşılama tutmaz diye sakın umutsuz olmayın çok şükür benim de dün pozitif sonucu aldım ilk aşılamaö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?