- 28 Mayıs 2022
- 95
- 44
- 18
- 28
- Konu Sahibi Teach_Mavi
-
37.5 verdi bana telefonla baska bir doktorla görüşürken duydum 50 dememiş miyiz o hastaya dedi diğer doktor bana kalsa pazartesi dozu arttıracaklar gibi umudumu başlamadan kaybedecem diye çok korkuyorum çünkü bize nedensiz infertelite dendi bi çözüm de bulamıyorum sorun olmadığı içinCanım benim de öyleydi. Gonal f günlük dozu 150 yapınca ancak büyüdü. Dozu arttırması lazım doktorun.
Bu işler sabır işi sakın umutsuz olma sabırla bekleyip büyüteceksin yumurtaları. Sonra bebiş olacak bebiş büyütmek de sabır işi :) Olur Allahın izniyle.37.5 verdi bana telefonla baska bir doktorla görüşürken duydum 50 dememiş miyiz o hastaya dedi diğer doktor bana kalsa pazartesi dozu arttıracaklar gibi umudumu başlamadan kaybedecem diye çok korkuyorum çünkü bize nedensiz infertelite dendi bi çözüm de bulamıyorum sorun olmadığı içininşallah dediğiniz gibi benimde doz yükseltirlerse belki büyür pazartesi gelmez simdi bana
Doktorun iyiyse güven canım o çıkan tahlil sonucları ve ultrason görüntüsündeki yumuetalara göre veriyordur. Doktora güvenmek inanmak çok önemli bence bu süreçte… benim dr um herkes tarafından methediliyordu. Gözm kapalı güvendm ne dedıyse yaptım ne verdiyse içtm.37.5 verdi bana telefonla baska bir doktorla görüşürken duydum 50 dememiş miyiz o hastaya dedi diğer doktor bana kalsa pazartesi dozu arttıracaklar gibi umudumu başlamadan kaybedecem diye çok korkuyorum çünkü bize nedensiz infertelite dendi bi çözüm de bulamıyorum sorun olmadığı içininşallah dediğiniz gibi benimde doz yükseltirlerse belki büyür pazartesi gelmez simdi bana
canım sana umut olsun diye anlatıcam lütfen oku. Ben visanne kullanıyordum daha aşılama olacagım adet döneminde dahi. Ve yumurtlamayı adet görmeyi etkileyen bir ilaç bu. Aşılamaya cok ani karar verdik normalde önce eşim amelyt olsun dıyorduk son anda amelyttn önce aşılama yapma kararı çktı. Ve benim aşılama öncesi 3 5 gün yok denecek kadar regl kanamam oldu. Normalde dolu dolu 7 gun kanardım. Aşırı moralim bozuldu. 5. Güne varamadan kanama bitti. Doktora geç gidebldm normalde adetin 2. 3. Gün aşılama tedavi süreci başlarZ ben 5. Gün akşamı gittiğimde artık kanama kalmamıştı. Moralim bozuktu. Doktor çok az yumueta war dedi normalde dha önce yumurtalaeıma baktırırsm yumueta rezervim ve amh değerim iyiydi. İlaçlar yzünden 11 tane mi ne yumurta sayabildk küçüklerdi. Gonal f i günlük 75 doz olarak yazdı. 3 gün sonra kontrol gel dedi gittm. yumurtalar pek büyümemişti. Olsun moral bozmak yok devam dedi. Ama büyümeSse aşılamanın iptal olma olasılıgı olduynu da söyledi. Çok üzüldmZ sonra senın gibi yumurtam büyümücek diye düşündm. Sonra 2 3 günde bi şehirdışına o doktora gtmeye devam ettmZ bi sonraki gittğimde oh dedi yumuetalar iğneye cevap veriyorZ ama istediğimz kdr büyümediler aşılama konusu net değil hala dedi. Ben tbi yine üzldm hala aşılama olup olamayacagmı blmiyorduö. Tedavi iptal olacak diye çok üzülüyordm. Bu şekilde gel git derken 2 yumurtam büyüdü canım. Şükürler olsun. İçini ferah tut stres olmaZ vücudun stres hormonu değil, gebelik hormonları üretmeli şuan. Avokado ve kivi iyi geliyormuş yersen ne ala. 2 yıl avokado yiyip 3 kimyasal gebelik geçirdm. Suan avokado yemezken gebe kaldım. Avokada ve kivi yemek evet iyi geliyor diye okuduk hep, ama yemezsen de dert etme. Bol bol su iç. İnançlı ol. Pozitif düşünSıradan devlet hastanesi doktorunun asistanı her altı ayda bir değişiyor yani kimse iyi mi bilmiyor yeni gelen doktor olduğu için.. Evet sabır gerek ve çevreden anlayış gerek yoksa çok zorlu bi süreç onu anladım. Bu arada pazartesi 22 adet 4.7 mm olan yumurtalar bugun 32 adet yumurtaya çıkmış ama boyut 5mm boyutun artması niçin acaba avokado yesem işe yarar mı kızlar
Yaaaa o kadar güzel yazmışsınız ki çok iyi geldi bunu okumak bol su iç kısmını çok güzel uyguluyorum ama geri kalan inanç ve pozitiflik biraz zamanla olacak sanırım negatif düşünmüyorum ama her şey kücück sey bile aklıma takılı kalıyor bende suan tedavi iptal olursa diye üzülüyorum dediğiniz gibi belkide bir kaç güne kadar tepki verir inşallah çok çok teşekkür ederim yazdığınızı okumak iyi geldicanım sana umut olsun diye anlatıcam lütfen oku. Ben visanne kullanıyordum daha aşılama olacagım adet döneminde dahi. Ve yumurtlamayı adet görmeyi etkileyen bir ilaç bu. Aşılamaya cok ani karar verdik normalde önce eşim amelyt olsun dıyorduk son anda amelyttn önce aşılama yapma kararı çktı. Ve benim aşılama öncesi 3 5 gün yok denecek kadar regl kanamam oldu. Normalde dolu dolu 7 gun kanardım. Aşırı moralim bozuldu. 5. Güne varamadan kanama bitti. Doktora geç gidebldm normalde adetin 2. 3. Gün aşılama tedavi süreci başlarZ ben 5. Gün akşamı gittiğimde artık kanama kalmamıştı. Moralim bozuktu. Doktor çok az yumueta war dedi normalde dha önce yumurtalaeıma baktırırsm yumueta rezervim ve amh değerim iyiydi. İlaçlar yzünden 11 tane mi ne yumurta sayabildk küçüklerdi. Gonal f i günlük 75 doz olarak yazdı. 3 gün sonra kontrol gel dedi gittm. yumurtalar pek büyümemişti. Olsun moral bozmak yok devam dedi. Ama büyümeSse aşılamanın iptal olma olasılıgı olduynu da söyledi. Çok üzüldmZ sonra senın gibi yumurtam büyümücek diye düşündm. Sonra 2 3 günde bi şehirdışına o doktora gtmeye devam ettmZ bi sonraki gittğimde oh dedi yumuetalar iğneye cevap veriyorZ ama istediğimz kdr büyümediler aşılama konusu net değil hala dedi. Ben tbi yine üzldm hala aşılama olup olamayacagmı blmiyorduö. Tedavi iptal olacak diye çok üzülüyordm. Bu şekilde gel git derken 2 yumurtam büyüdü canım. Şükürler olsun. İçini ferah tut stres olmaZ vücudun stres hormonu değil, gebelik hormonları üretmeli şuan. Avokado ve kivi iyi geliyormuş yersen ne ala. 2 yıl avokado yiyip 3 kimyasal gebelik geçirdm. Suan avokado yemezken gebe kaldım. Avokada ve kivi yemek evet iyi geliyor diye okuduk hep, ama yemezsen de dert etme. Bol bol su iç. İnançlı ol. Pozitif düşün
Ben de aynı durumdayım son aşılamam cuma yapıldı tutmazsa tüp Bebek dedi doktorum inşallah gerek kalmaz hayırlı haberler alırızEvett baktım henüz Mayıs aşılama grubu açılmamış.. Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar burada toplaşalım..
Ben köprüden önceki son çıkıştayım
Haziran ayında tüp bebek sürecine başlayacağız ama inşallahhh gerek kalmazz..
Ya tutarsa diye son bir umut bu ay da aşılama deneyeceğiz.. Nasreddin Hoca misali ya tutarsa ama değil mi..
Artık stres vs kalmadı.. Bir boşvermişlik, teslimiyet,nasipten öte köy yok.. Sadece elimden ne geliyorsa yapmak istiyorum.
Bir kaç güne adet olunca gideceğim doktora ayrıntıları yazarım
Sıkma canını geçen hafta pazartesi gittim 1 tane 15 mm yumurta vardı metrofen 75 kullanıyorum 2 gün arayla37.5 verdi bana telefonla baska bir doktorla görüşürken duydum 50 dememiş miyiz o hastaya dedi diğer doktor bana kalsa pazartesi dozu arttıracaklar gibi umudumu başlamadan kaybedecem diye çok korkuyorum çünkü bize nedensiz infertelite dendi bi çözüm de bulamıyorum sorun olmadığı içininşallah dediğiniz gibi benimde doz yükseltirlerse belki büyür pazartesi gelmez simdi bana
Yarın kan vermek için cagirdiysa doktor iğne etkisi geçmiştir demek kiYaaa kimse beni görmedi miiibiri bana da yazsın testi negatif görmekten korkumdan yapmadım . Aşılamanın 13. Günündeyim yarın kan vereceğim dr çağırdı. İğne etkisi geçmiş midir göğüslerimde hala bir hassasiyet ve hafif şişkinlik var bu iğne etkisü mi yoksa gebelik olabilir miii? Var mı böyle belirti yaşayan
C.tesi akşam çatlatma oldum. Pazartesi sabah aşılama yapıldı. Kasığıma da hafif ağrılar giriyorYarın kan vermek için cagirdiysa doktor iğne etkisi geçmiştir demek ki
Göğüs hassasiyeti ve şişkinliğe birşey diyemem normal de adet olacaklarda da olabiliyor
Benim kısa dönem hamilelik geçmişin oldu onda göğüs uclarim çok kararmisti.
Çatlatma dan kaç saat sonra işlem yapildi
iğnenin etkesi geçmiştir tabi doktor çağırdıysa göğüslerde hassasiyet normal çünkü testin negatifse adet olman gerekiyor ya belirtiler zaten adetle aynı diyorlar gebelik belirtileri için 2 hafta daha çok erken 3. haftadan sonra başlıyormuş belirtilerYaaa kimse beni görmedi miiibiri bana da yazsın testi negatif görmekten korkumdan yapmadım . Aşılamanın 13. Günündeyim yarın kan vereceğim dr çağırdı. İğne etkisi geçmiş midir göğüslerimde hala bir hassasiyet ve hafif şişkinlik var bu iğne etkisü mi yoksa gebelik olabilir miii? Var mı böyle belirti yaşayan
aynı gün olmuşuz 23 mayısta oldum bendeC.tesi akşam çatlatma oldum. Pazartesi sabah aşılama yapıldı. Kasığıma da hafif ağrılar giriyor
hayırlısı olsun inşallah ne kullandınız iğneBen daha beş gündür kullanıyorum iğne şuan tekrar geldim belki ilaç dozunu arttırırlar sıra bekliyorum hayırlısı artık
kıpırtı olmasını beklemeyin lütfen kendimizi üzüyoruz çünkü erken gebelik belirtileri 3 haftadan önce belli olmaz ve adet belirtileriyle çok benzediğini söyleyen arkadaşlarım var umudunuzu yitirmeyin Rabbim hayırlısını nasip etsinGününüzü aşılamanın olduğu günle birlikte mi sayıyorsunuz. İşlem tarihini sayarsak benim bugün 11.gün erken gebelik testi yaptım negatif en ufak kıpırtı yok üzdü gerçekten. Bu ikinci aşılamam
yok ben 16sında olmuştum. Ama sonuç negatif maalesef az önce öğrendim. Adet olunca gel 2. aşılama için muayene vs dediaynı gün olmuşuz 23 mayısta oldum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?