- Konu Sahibi Teach_Mavi
-
tabi çok bekleyince ümit ediyoruz 14 gün hiç takmadım aslında ama bugün biraz heyecanlıydım. İlk aşılamam negatifiğnenin etkesi geçmiştir tabi doktor çağırdıysa göğüslerde hassasiyet normal çünkü testin negatifse adet olman gerekiyor ya belirtiler zaten adetle aynı diyorlar gebelik belirtileri için 2 hafta daha çok erken 3. haftadan sonra başlıyormuş belirtiler
hayırlısı olsun inşallah üzülmek yokyok ben 16sında olmuştum. Ama sonuç negatif maalesef az önce öğrendim. Adet olunca gel 2. aşılama için muayene vs dedi
vardır herşeyde bir hayır elimizde birşey gelmiyor malesef benim şuan 3. aşılamam bakalım sonuca daha var ama ben gün saymıyorum aşılama olmuşum gibide düşünmüyorum öğrendim artık diğer türlü günler geçmek bilmiyor Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsintabi çok bekleyince ümit ediyoruz 14 gün hiç takmadım aslında ama bugün biraz heyecanlıydım. İlk aşılamam negatifDua ediyorum inşallah 2.si tutar
Hayırlısı olsun hakkınızdabana artış normal göründüİdrarda pozitif çıkanlar kan verdiniz mi? Benim değerlerim
24 mayıs 38,33
26 mayıs 75,60
29 mayıs 181 artış az mı sizce? Çok bel ve kasık ağrım var, adet olacak gb hissediyorum. Ağrıda hiç geçmiyor
Problem yok canım iki kat artarak ilerlemişİdrarda pozitif çıkanlar kan verdiniz mi? Benim değerlerim
24 mayıs 38,33
26 mayıs 75,60
29 mayıs 181 artış az mı sizce? Çok bel ve kasık ağrım var, adet olacak gb hissediyorum. Ağrıda hiç geçmiyor
Gonal f 300 kullandım 37.5 muayene oldum bir tane büyük yumurta var 5.7mm diğerleri aynı aşağı yukarı toplam yumurta sayısı sağ sol 32 hayırlısı bakalım cumartesiden bu yana 0.7mm büyümüş kasıklarım ağrıyor bugün daha önce ağrı yoktu bu akam 7. İğneyi vuracağım perşembe tekrar çağırdılarhayırlısı olsun inşallah ne kullandınız iğne
hayırlısı olsun canım bana fostimon 75 lik vermişti toplam 13 adet 11 tane kullandım o zaman büyümüştü yumurtam yani 10-15 gün ü buluyor sürecin tamamlanması içinGonal f 300 kullandım 37.5 muayene oldum bir tane büyük yumurta var 5.7mm diğerleri aynı aşağı yukarı toplam yumurta sayısı sağ sol 32 hayırlısı bakalım cumartesiden bu yana 0.7mm büyümüş kasıklarım ağrıyor bugün daha önce ağrı yoktu bu akam 7. İğneyi vuracağım perşembe tekrar çağırdılar
Amin insallah ya aşılama sonrası ağrınınz oldu mu anlatır mısınızhayırlısı olsun canım bana fostimon 75 lik vermişti toplam 13 adet 11 tane kullandım o zaman büyümüştü yumurtam yani 10-15 gün ü buluyor sürecin tamamlanması için
Canım ben bugün vericem kan. Sonucu haber ederm hakkmzda hayırlısı inş. Artış iyi göründü bana da.İdrarda pozitif çıkanlar kan verdiniz mi? Benim değerlerim
24 mayıs 38,33
26 mayıs 75,60
aşılama sonrası ağrım olmadı bu kez normalde ilk gün biraz ağrı olurdu dün 7. günümdü biraz kasık ağrım vardı ama normal çünkü adet zamanımda yaklaşıyor onun dışında göğüslerim şişti biraz ilaçların ve yine adetin belirtileriAmin insallah ya aşılama sonrası ağrınınz oldu mu anlatır mısınız
Güzel haberler olsun canımCanım ben bugün vericem kan. Sonucu haber ederm hakkmzda hayırlısı inş. Artış iyi göründü bana da.
Pozitif görenlere belirti soranlar olmuş. Bir de belirti olmaz diyen de olmuş. :) Bu kişiden kişiye değişir. Benim suan şiddetli kasık kramplarım var sağ kasıkta. Lekelenme yaşamadım. Aşırı su içme isteğim var. İdrara da inanılmaz skışıyorm haliyle devamlı wcdeyim. Aynı adet sancısı gibi sancılar yaşıyorum ama kısa süreli. Her an adet olacakmş gibi oluyor. Bir de bu sağ kasıktaki ağrı bugün sağ dizime kadar vurdu. Zonkluyorum artık iyice. Oskopar iğne vurdum bu akşam göbekten, ondan mıdır bilmem. En başından beri en büyük belirtim ise habire uyuyorum ne gücüm var ne gözlerimi açabiliyorum. Gören herkes hasta mısın diyor. Baygın baygın baktıgımı söyleyenler ıykusuz mısın diyenler ws. Anlayan teyzeler de var tabi. Normalde hiperaktif enerji dolu biriyimdir gece geç yatarm sabah erken işime kalkarım bana mısın demem. Ama şuan dayancak gücüm kalmadı hiçbişiye. Hayatımda hiç bu kadar güçsüz ve uykusuz hissetmwmiştm kendimi. Önceki gebeliklerimde göğüslerm çok erken ve şiddetli hissettirmişti üstünw yatmayı bırakın, tshirtüm değince bile çok ağrırdı uçlar. Bu gebelikte ise meme hissiyatı daha geç ve rahatsız etmeyecek kadar az geldi. Uçlarnda şiddetli ağrı yok. Demek ki geeçekten de her gebelikte ve bebekten bebeğe hissiyat farkediyor olayı da doğruymuş dedim arrtkk. umarm yardımcı olabilmişimdir
Ama şunu unutmayn; heekesin belirtisi ve hatta her gebelikte kendi belirtiniz bile farklıdır. Bu 5. Gebeliğim. Diğerleri olumsuzdu. Herşeyn hayırlısı ne diyim… inş birgün kucagmıZa alırız.
Aşılama 13. Gün beta 67.55Güzel haberler olsun canımherkeste, her gebelikte belirtiler değişiyor anladığım, bugün biraz daha ağrım az bakalım bende akşam test vereceğim iki katı artış olur umarım perşembe günü için de doktora randevu aldım. Hakkımızda hayırlısı bebişlerimiz sağlıkla biZimle olup gelsinler inşallah
Hadi hayırlı olsun kuzum, katlanarak artsın güzelceAşılama 13. Gün beta 67.55
Ben İstanbul çamlıca medicana da yaptırdım aşılamamı.aşılama yaptıranlar hangı hastande aşılama yaptırdınız ?
merhaba hangıBnm böyle çıktı 10. Gün inş iğne etkisi değildir
sonuc nedir ? Ve fiyat nedirBen İstanbul çamlıca medicana da yaptırdım aşılamamı.
İlki olumsuz, ikincisi pozitif. İlaçlar hariç aşılama işlemi için 2000tl ödedim.merhaba hangı
sonuc nedir ? Ve fiyat nedir
Aşılama gününü sayarsak benimde bugün 12.gün dayanamadım kan testi yaptırdım negatif çıktıAşılama 13. Gün beta 67.55
bende haziran reglimde gideceğim Zeynep Kamilde olacağımİlki olumsuz, ikincisi pozitif. İlaçlar hariç aşılama işlemi için 2000tl ödedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?