Aşılama Mayıs 2022 Aşılama Yaptıracaklar Buraya 🐣🐣

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Dış gebelik de bu kadar yükselmiş mıydı değer? Nerede tutunma sağlamıştı.benim de 2.5 ayda bitti maksimum 1200 falan oldu. Ama doğru yerde de olsa sağlıksız gebelik olabilirmiş demislerdi
4000 lere kadar görmüştüm, tam olarak odağı göremediler ama sol tüpten şüphelenmişti dr net değildi, sonradan rahim filmim de sağ tüpümde hasar olduğu tespit edildi muhtemelen oradaydı o zaman. Bu aşılama da bu yüzden tekrar dış gebelik riskim var benimde, benim hikayem uzun yolum çetin, rabbim hepimize dayanma gücü versin

Bilmiyorum ki kimyasal daha farklı oluyor sanırım, bu kadar artmıyor. Çatlatma iğnesinin 11. Günü idrarda pozitif, 13.günü de 35 beta ile ilk öğrenmiştim, sonra hem iki günde bir bazen 2 katı bazen 1,66 kat şeklinde artmıştı taki bugüne dek bugün ilk kez 1 gün sonra yptırmak zorunda kaldım o da yüzde 23 arttı. Artışlarda bozukmuş oldu yani, yine de insan hala umudunu kaybetmiyor çok garip.
Merhaba arkadaşlar. Benim reglim 8 gün sürüyor ve bugün de 8. Gündü ovulasyon testini yapmaya da hep o gün başlarım. Bugün yaptım ve şokk oldum pik görünüyordu inanmadım tekrar yaptım yine pik hatta daha koyu çıktı (alttaki). Fotoğrafları ekliyorum. Geçen ay 17. Günde yumurtlamıştım. Gerçekten test olmasa nasıl bilicez ki ben tam reglim geçmemiştir diye ilişki bile düşünmüyodum😅 başına gelen var mı?
Şuraya benim de umut dolu çıktığım yolda başıma gelenleri bırakayım, vaktiniz olursa belki okumak istersiniz

4000 lere kadar görmüştüm, tam olarak odağı göremediler ama sol tüpten şüphelenmişti dr net değildi, sonradan rahim filmim de sağ tüpümde hasar olduğu tespit edildi muhtemelen oradaydı o zaman. Bu aşılama da bu yüzden tekrar dış gebelik riskim var benimde, benim hikayem uzun yolum çetin, rabbim hepimize dayanma gücü versin
Hayırlısı ya benim arkadaşim ilk tüp bebek yaptirdiginda da dış gebelik olmuştu. Ben tüp de dış gebelik olabileceğini o zaman öğrenmiştim.

Burda birinde de okumuştum ama inanamamıştım tüpte nasıl dış gebelik olabiliyor ki acaba
Döllenmiş embriyoyu rahime birakiyorlar ya onlar orda yuvarlanmaya devam ederek uygun yeri bulup yerleşmesi gerekiyor. Ters yöne doğru yuvarlanınca rahim dışında kalmışlar
Birde her dış gebelik tüp de olmuyor rahim ağzında yada içerde daha önce yapılan operasyona ait yara izinde bile olabiliyormuş

Bugün başka bir doktora gittim canım, maalesef o da keseyi göremedi noktayı da görmedi, rahmin kalınlaşmış aslında ama bu değerde kese görünmeliydi, o yüzden dış gebelik gb görünüyor dedi. Geç döllenme olabilir mi dedim, önemli olan beta hcg değeri dedi, yeniden kan ver yarın bakalım tekrar dedi, kan değerim de az önce çıktı 5525 1 günde sadece %23 artmış, sanırım dış gebelik teşhisi konur yarın. Bu kadar yüksek değerde de dış gebelik zor oluyormuş inş tüp filanda kaybetmem, ağrın olursa acile git kanama bile olmasa dedi, artık netleşşin de arada kalmak çok kötü oldu, çok heveslenmiştik hayırlısı bakalım yarın netleşir umarım.
Allah korusun yine de kesin ve son bir bilgi gelene kadar iyisini güzelini hayırlısını dilemekte fayda var. Dış gebelik hakkında hiçbir bilgim olmadıgı için yorum yapamıyorum ama sonuç her ne olursa olsun bol sabır ve metanet dilerim Allahtan sizin için

Çatlatma 12. Gün aşılama 10. Gün, test yaptım negatif demekki iğnenin etkisi geçmiş bugünden sonraki yapacağım testlerde çizgi görürsem gerçek demek o zaman 🥰 inşallah🤲🏻

Çatlatma 12. Gün aşılama 10. Gün, test yaptım negatif demekki iğnenin etkisi geçmiş bugünden sonraki yapacağım testlerde çizgi görürsem gerçek demek o zaman 🥰 inşallah🤲🏻
Bende sizden cevap bekliyordum. Bende yapsam mı diye ama yapmayayyim o zaman ya biraz daha bekleyeyim aşılama 31 mayista olmuştu

Bende sizden cevap bekliyordum. Bende yapsam mı diye ama yapmayayyim o zaman ya biraz daha bekleyeyim aşılama 31 mayista olmuştu
Sizin kendi test gününe sanırım 4 gün var zaten değil mi? İnşallah güzel haberleri alırız. Ben de göğüs ağrısı ve kasık ağrısı var hafif adet olacakmışım hissiyle birlikte

Sizin kendi test gününe sanırım 4 gün var zaten değil mi? İnşallah güzel haberleri alırız. Ben de göğüs ağrısı ve kasık ağrısı var hafif adet olacakmışım hissiyle birlikte
Bende kasık baştan beri var göğüs 3 gündür var hiç akıntı yok. Sizin su içme durumu neydi çok su içen çabuk atabiliyormus iğne etkisini

Bende kasık baştan beri var göğüs 3 gündür var hiç akıntı yok. Sizin su içme durumu neydi çok su içen çabuk atabiliyormus iğne etkisini
Aslında normal içtim suyu belki aşılama öncesindeki günlerden yarım lt fazladır yani öyle çok çok değil

Bir negatif de benden😔😔😔
aşılamanın 10. Çatlatmanin 12.gunu

Eklentiler

• IMG_20220610_102603.webp
    IMG_20220610_102603.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 37
Moral bozmak yokkk iğne etkisi geçmiş diye düşünücez daha vakit var
İğne etkisi geçmiş o kesin
Ben aşılama ya tüp öncesi formalite diye bakmıştım. Olursa supriz olacak Zaten de insanın yine de içi bir buruluyor.
Neyse hayırlısı ise olsun yapacak birşey yok

İğne etkisi geçmiş o kesin
Ben aşılama ya tüp öncesi formalite diye bakmıştım. Olursa supriz olacak Zaten de insanın yine de içi bir buruluyor.
Neyse hayırlısı ise olsun yapacak birşey yok
Benim de eğer tutarda dış gebelik olursa Allah korusun bir daha denemeden tüp bebeğe geçicez, ama gebelik oluşmazsa bi kere daha aşılama deneyeceğim sanırım. Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin yıllardır bir aşağı bir yukarı indik çıktık duygularımızda bu sefer sürekli yükselişe geçen mutluluklar nasip etsin rabbim🤲🏻

Benim de eğer tutarda dış gebelik olursa Allah korusun bir daha denemeden tüp bebeğe geçicez, ama gebelik oluşmazsa bi kere daha aşılama deneyeceğim sanırım. Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin yıllardır bir aşağı bir yukarı indik çıktık duygularımızda bu sefer sürekli yükselişe geçen mutluluklar nasip etsin rabbim🤲🏻
Aynen olup da dış gebelik ,
Kimyasal yada hamilelik esnasında başka sorunlardan sonlanmasındansa hiç değilse baştan negatif görmek kötünün iyisi. Bu benim 2. Asilamam olmazsa ben direk tüp için konuşacağım. Çünkü bende yaş faktörü var

Back
X