- 28 Mayıs 2022
- 95
- 44
- 18
- 28
- Konu Sahibi Teach_Mavi
- #561
Çok geçmiş olsu rabbim yardımcınız olsunMaalesef dış gebelik şüphesiyle bugün kürtaj olucam, patolojiye gidecek önce iğne gerekirse de ameliyatdua edin kızlar
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsu rabbim yardımcınız olsunMaalesef dış gebelik şüphesiyle bugün kürtaj olucam, patolojiye gidecek önce iğne gerekirse de ameliyatdua edin kızlar
![]()
Uyumaya gerek yok zaten 13 gündür uyuyorumHakkında hayırlısı olsun kuzum yorucu bir süreç bizden baskası anlamaz gercekten yap kahveni sakince bir de uyku çek düşmemek elde değil ama ilgi odağını başka yere çek canını sıkma hiç![]()
Benim şimdili ilk daha ama içimde nedense bi boşluk var pozitifi görecem gibi gelmiyor şimdiden olumsuz düşünmek istemiyorum ama hayırlısıUyumaya gerek yok zaten 13 gündür uyuyorumilk aşılama da negatif i görünce ne ağlamıştım şimdi nedense rahatım. Baştan beri okursa supriz gözüyle baktım benim için tüp öncesi prosedür gibiydi ama olaydı da iyiydi
![]()
Allah yardımcınız olsun. Canınızı çok sıkmayın Rabbim sağlıklı bir şekilde tez zamanda nasip etsin inşallahMaalesef dış gebelik şüphesiyle bugün kürtaj olucam, patolojiye gidecek önce iğne gerekirse de ameliyatdua edin kızlar
![]()
Allah şifa versin canım gelişmelerden haberdar et bizi inşallah çabucak atlatırsın bir an evvel sağlığına kavuşursunMaalesef dış gebelik şüphesiyle bugün kürtaj olucam, patolojiye gidecek önce iğne gerekirse de ameliyatdua edin kızlar
![]()
Adet günü geçmeden umudunu kesme bekleyelim biraz daha inşallah hayırlı haberi verirsin bize olmazsa da sağlık olsun yola devamÇatlatma iğnesi in 13 aşılamanın 12. Günü bugün de teste negatifi gördüm. Pazartesi idrar testi yaparım son kez salı da zaten hastaneye gidicem.
Ama açıkçası umudum kalmadı. 13 gündür ev süpürmedim. Kahve ve bitki çayı içmedim,siyah çay toplam 10 bardak ancak olur.ilk gün hep yattım 2.gun de minimal yürüyüşler yaptım. Bu süreçte 3 kilo aldım.
Ben normal yaşantıma dönüyorum.kismet değilmiş baştan beri hayırlısı neyse o olsun diye yola ciktim.gideyim bir kahve yapayım bari
Belirtilere gelince kasık ağrım bitti. Göğüs hassasiyeti azaldı ama büyüme devam
Mide bulantısı 2 gündür var. Ama ben adet olacağını da mide bulantimdan anlarım zaten
.
Ben hiçbir zaman adet tarihimi bilemedim ki. Bilmeyenler için bu bile lüks ama bunu bir pco olan anlarAdet günü geçmeden umudunu kesme bekleyelim biraz daha inşallah hayırlı haberi verirsin bize olmazsa da sağlık olsun yola devam![]()
Dün kürtaj yapıldı, doktor çok parça geldi dış gebelik olmayabilir dedi, sonuç patalojiye gitti, sonrada eve yolladılar. Salı günü beta baktır dedi ama ben tabi beklemicem o kadar. Valla anlamadığım başka doktora gidip orada radyoloji bölümünde ayrıca bir ultrason çekmişlerdi, adam tüpe yakın 19mm lik bir dış gebelik şüphesi gördü. Hala bana neden dış gebelik teşhisi konup iğne filan yapılmıyor anlamıyorum, beta zaten 6200 dü en son cuma, iyice büyüyüpte tüp filan patlamaz umarım, gerçekten çok belirsiz ve yıpratıcı bir süreç.Allah şifa versin canım gelişmelerden haberdar et bizi inşallah çabucak atlatırsın bir an evvel sağlığına kavuşursunSen iyi ol da bebek yine olur hayırlısıyla
Çok geçmiş olsun bu süreç malesef öyle uzun ve yıpratıcı. İnşallah sorunsuzca atlatırsınız doktorların sizi acilen yatırıp takip etmesi gerekiyordu kan değerlerinizi, bence bir araştırma hastanesine gidin beklemek çok tehlikeliDün kürtaj yapıldı, doktor çok parça geldi dış gebelik olmayabilir dedi, sonuç patalojiye gitti, sonrada eve yolladılar. Salı günü beta baktır dedi ama ben tabi beklemicem o kadar. Valla anlamadığım başka doktora gidip orada radyoloji bölümünde ayrıca bir ultrason çekmişlerdi, adam tüpe yakın 19mm lik bir dış gebelik şüphesi gördü. Hala bana neden dış gebelik teşhisi konup iğne filan yapılmıyor anlamıyorum, beta zaten 6200 dü en son cuma, iyice büyüyüpte tüp filan patlamaz umarım, gerçekten çok belirsiz ve yıpratıcı bir süreç.
Bugün ben de testi tekrarladım yine negatif. Gününden önce yapmak iyi bir fikir değildir belki deBen hiçbir zaman adet tarihimi bilemedim ki. Bilmeyenler için bu bile lüks ama bunu bir pco olan anlaradet günü olarak çatlatma iğnesi olduğum günden 15 gün sonrayı bekliyorum. Çünkü normalde de çatlama oldukdan sonra 14 15 günde adet olunurmuş.
Güzel haber vermeyi çok isterim. Pazartesi de evde kalan son testi yapıp salı kan vermeye gideceğim.
Ama yine söylüyorum testte pozitif görüp de hayırlı evlat olmayacaksa, gebelik başladıktan sonra başka sebeplerle bitecekse varsın başta negatif olsun. yapacak birşey yok
Çok zor bir süreç rabbim sabırını versin doktorlar bazen açıklamada yetersiz kalıyor bizlerde şaşkına dönüyoruz sağsalim bir şekilde sonuçlansın bu süreç inşalalhDün kürtaj yapıldı, doktor çok parça geldi dış gebelik olmayabilir dedi, sonuç patalojiye gitti, sonrada eve yolladılar. Salı günü beta baktır dedi ama ben tabi beklemicem o kadar. Valla anlamadığım başka doktora gidip orada radyoloji bölümünde ayrıca bir ultrason çekmişlerdi, adam tüpe yakın 19mm lik bir dış gebelik şüphesi gördü. Hala bana neden dış gebelik teşhisi konup iğne filan yapılmıyor anlamıyorum, beta zaten 6200 dü en son cuma, iyice büyüyüpte tüp filan patlamaz umarım, gerçekten çok belirsiz ve yıpratıcı bir süreç.
Sizin durumu bende anlamadım tüp e yakınsa belki o nednele mi kürtaj yaptılar ki. Allah ne verirse hayırlısını versin bazen pozitif görmek de yetmiyor. Ben dış gebelik sonrası tekrar pozitif göremedim ama görsem de sevinemem sanırım.Dün kürtaj yapıldı, doktor çok parça geldi dış gebelik olmayabilir dedi, sonuç patalojiye gitti, sonrada eve yolladılar. Salı günü beta baktır dedi ama ben tabi beklemicem o kadar. Valla anlamadığım başka doktora gidip orada radyoloji bölümünde ayrıca bir ultrason çekmişlerdi, adam tüpe yakın 19mm lik bir dış gebelik şüphesi gördü. Hala bana neden dış gebelik teşhisi konup iğne filan yapılmıyor anlamıyorum, beta zaten 6200 dü en son cuma, iyice büyüyüpte tüp filan patlamaz umarım, gerçekten çok belirsiz ve yıpratıcı bir süreç.
Ben bugün yapmadım yarın yaparım. Salı zaten hastaneye bekliyorlar. Akıntım sarimsi başladı. Çatlatmanin 14 u bugün adet belirtileri varBugün ben de testi tekrarladım yine negatif. Gününden önce yapmak iyi bir fikir değildir belki de
Bugün kan verdim 6200 den 1890 da düşmüş, içim biraz rahatladı, dr la konustum, hızlı düşmüş bu dış gebeliği ekarte edebilir dedi,sanırım sağlıksız gebelikti, düşüşü takip edicez bakalım. Sizde inşallah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı olacak ise pozitifi görürsünüz umarım, ama evet bundan sonra insan pozitif görsede kese, kalp atışı fılan görmeden sevinemez, o zamanlar gelsinde geç seviniriz napalım, hakkımızda hayırlısı olsunSizin durumu bende anlamadım tüp e yakınsa belki o nednele mi kürtaj yaptılar ki. Allah ne verirse hayırlısını versin bazen pozitif görmek de yetmiyor. Ben dış gebelik sonrası tekrar pozitif göremedim ama görsem de sevinemem sanırım.
Amin aynen öyle hayırlısı neyse sonuç o olsun. Değerler güzel düşmüş benim dış gebelik yaklaşık 2.5 ay sürmüştüBugün kan verdim 6200 den 1890 da düşmüş, içim biraz rahatladı, dr la konustum, hızlı düşmüş bu dış gebeliği ekarte edebilir dedi,sanırım sağlıksız gebelikti, düşüşü takip edicez bakalım. Sizde inşallah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı olacak ise pozitifi görürsünüz umarım, ama evet bundan sonra insan pozitif görsede kese, kalp atışı fılan görmeden sevinemez, o zamanlar gelsinde geç seviniriz napalım, hakkımızda hayırlısı olsun![]()
Ay gördüm gördüm. İnşaallah test doğrudur.Görebiliyor musunuz kızlar filtresiz
İnşallahhhAy gördüm gördüm. İnşaallah test doğrudur.
Öyleyse çarşamba günü hayırlı haber ver bize![]()