- Konu Sahibi Teach_Mavi
Üstünden 24 saat geçince bence 1 gün oluyor. Beni o mantıkla ayın 14 u teste çağırdılarÖyle mi saymak gerekiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üstünden 24 saat geçince bence 1 gün oluyor. Beni o mantıkla ayın 14 u teste çağırdılarÖyle mi saymak gerekiyor
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah insan tüp bebeğe geçmeden önce en doğal yollar için direniyor yani ben öyleyim ama gerçekten direnmemek lazım aslında en baştan bu kadar şey yaşayacağımı bilseydim belki de bu aşamaya daha hızlı geçerdim. Her şey nasip,kısmet. yaş faktörü de varsa sizde kesinlikle bence de beklemeyin çünkü tüp bebekte bile tek seferde olmuyorAynen olup da dış gebelik ,
Kimyasal yada hamilelik esnasında başka sorunlardan sonlanmasındansa hiç değilse baştan negatif görmek kötünün iyisi. Bu benim 2. Asilamam olmazsa ben direk tüp için konuşacağım. Çünkü bende yaş faktörü var
Bana da 15 dediler, tamam o zaman ben de o mantıkla sayayımÜstünden 24 saat geçince bence 1 gün oluyor. Beni o mantıkla ayın 14 u teste çağırdılar
Doğal yolla 8 sene bekledim 1 kere oldu o da dış gebelik oldu neyse hakkımız da hayırlısı ya yapacak birşey yok elimde kalan iğneler var onla tekrar aşılama mi olur bakarız ayın 14 u gelsindeHakkınızda hayırlısı olsun inşallah insan tüp bebeğe geçmeden önce en doğal yollar için direniyor yani ben öyleyim ama gerçekten direnmemek lazım aslında en baştan bu kadar şey yaşayacağımı bilseydim belki de bu aşamaya daha hızlı geçerdim. Her şey nasip,kısmet. yaş faktörü de varsa sizde kesinlikle bence de beklemeyin çünkü tüp bebekte bile tek seferde olmuyor
O iğneler tüp bebekte de kullanılıyor genelde. Umutsuz olmayalım inşallah güzel sonuç alırızDoğal yolla 8 sene bekledim 1 kere oldu o da dış gebelik oldu neyse hakkımız da hayırlısı ya yapacak birşey yok elimde kalan iğneler var onla tekrar aşılama mi olur bakarız ayın 14 u gelsinde
AynenO iğneler tüp bebekte de kullanılıyor genelde. Umutsuz olmayalım inşallah güzel sonuç alırızAma olmazsa da yola devam napalım
Sabah yaptığın testi attın mı bende 2 saat sonra hayalet çizgi çıktı. Testi yıkayınca kaybolursa kuruma çizgisi oluyormuş yıkadım gittiBana da 15 dediler, tamam o zaman ben de o mantıkla sayayım
Kısmet değilmişselam kızlar aşılamam olumsuz oldu adet oldum![]()
23 mayıs canım belirtim hiç olmadı hiç birinde olmamıştı bu 3. aşılamamKısmet değilmişaşılama gününüz neydi ve belirti var mıydı
Ben 31 Mayıs ama göğüs şişkinliği dışında belirti kalmadı bugün 10 gün olmasına rağmen meraktan test yaptım negatif cikti23 mayıs canım belirtim hiç olmadı hiç birinde olmamıştı bu 3. aşılamam
Duruyo test sonradan gölge gibi gördüm ama ona itibar etmiyorum açıkçası beni hep hayal kırıklığına uğratıyor. Bugün dışarı çıktım bayaa bi gezdik 13.500 adım atmışım. Şimdi sağ kasığımdaki ağrı şiddetlendi nefes aldıkça batıyor sankiSabah yaptığın testi attın mı bende 2 saat sonra hayalet çizgi çıktı. Testi yıkayınca kaybolursa kuruma çizgisi oluyormuş yıkadım gitti
Bende silik çizgiye umutlanmak çok istemedim ama umutlanmadim desem yalanDuruyo test sonradan gölge gibi gördüm ama ona itibar etmiyorum açıkçası beni hep hayal kırıklığına uğratıyor. Bugün dışarı çıktım bayaa bi gezdik 13.500 adım atmışım. Şimdi sağ kasığımdaki ağrı şiddetlendi nefes aldıkça batıyor sanki
Sol demişlerdi ama sonradan rahim filminde sağda tüple ilgili bi sorun görmüşlerdi. Ben daha önce dış gebelik dışında 3 kez daha hamilelik geçirdim özellik sağ kasığımda ağrı hissediyordum inşallah yine öylediir ama bu sefer sağlıklı olur inşallah t rahimli olduğum için sıkıntı yaşamıştım hep martta ameliyatla düzeltildiBende silik çizgiye umutlanmak çok istemedim ama umutlanmadim desem yalan
Birde olsa da iğne etkisi de olabilir. Dış gebelik ne taraf da oluşmuştu. Benim 3 sene geçti adet olacakken de arada batıyor yeri
Yarın dinlenin biraz
Sizin durum daha farklıymışSol demişlerdi ama sonradan rahim filminde sağda tüple ilgili bi sorun görmüşlerdi. Ben daha önce dış gebelik dışında 3 kez daha hamilelik geçirdim özellik sağ kasığımda ağrı hissediyordum inşallah yine öylediir ama bu sefer sağlıklı olur inşallah t rahimli olduğum için sıkıntı yaşamıştım hep martta ameliyatla düzeltildi
Maalesef dış gebelik şüphesiyle bugün kürtaj olucam, patolojiye gidecek önce iğne gerekirse de ameliyatgelinncik36 canım ne yaptın son durum nedir?
Allah yardımcın olsun. Ama normal kürtaj gibi düşünme kalçadan iğne yapılacak değer kontrol edilecek. Gerekirse bu gece yatış verebiliyorlar gözetim altında tutmak içinMaalesef dış gebelik şüphesiyle bugün kürtaj olucam, patolojiye gidecek önce iğne gerekirse de ameliyatdua edin kızlar
![]()
Hakkında hayırlısı olsun kuzum yorucu bir süreç bizden baskası anlamaz gercekten yap kahveni sakince bir de uyku çek düşmemek elde değil ama ilgi odağını başka yere çek canını sıkma hiçÇatlatma iğnesi in 13 aşılamanın 12. Günü bugün de teste negatifi gördüm. Pazartesi idrar testi yaparım son kez salı da zaten hastaneye gidicem.
Ama açıkçası umudum kalmadı. 13 gündür ev süpürmedim. Kahve ve bitki çayı içmedim,siyah çay toplam 10 bardak ancak olur.ilk gün hep yattım 2.gun de minimal yürüyüşler yaptım. Bu süreçte 3 kilo aldım.
Ben normal yaşantıma dönüyorum.kismet değilmiş baştan beri hayırlısı neyse o olsun diye yola ciktim.gideyim bir kahve yapayım bari
Belirtilere gelince kasık ağrım bitti. Göğüs hassasiyeti azaldı ama büyüme devam
Mide bulantısı 2 gündür var. Ama ben adet olacağını da mide bulantimdan anlarım zaten
.