- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 32
- Konu Sahibi Teach_Mavi
Kızlar aşılamada yumurtaları büyütme evresini iğne değil de hap ile yaptıran var mı..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hap ilede büyüyor yumurtalar genelde hapla yapiyolar zatenKızlar aşılamada yumurtaları büyütme evresini iğne değil de hap ile yaptıran var mı..
Aşılamada sans sürekli devam edersen artıyor canım bu arada ikinci üçüncü doktor bana 7 kez yapicaz demişti her seferinde şansın artıyor ilki genelde tutmuyor çünkü vücut yabancı olduğu ilaçları falan tanıması etmesi olmayabiliyor ikincide falan daha sans yükseliyorKızlar aşılamada yumurtaları büyütme evresini iğne değil de hap ile yaptıran var mı..
Ben klomen kullandım hap sonra ovitrelle çatlama içinKızlar aşılamada yumurtaları büyütme evresini iğne değil de hap ile yaptıran var mı..
Özelde yaptırıyorum bi de karşımda monitör oluyo orda herşey yazıyo doktor da anlatarak ilerliyor zaten sürekli.Rahim kalınlığını yumurta büyüklüğümü biliyorum yani sürekliSiz özelde mi yaptırıyorsunuz nasıl biliyorsunuz böyle sonucları? Ben zeynep kamişdeyimmhiö yumurta boyutumdan bahsetmedi doktor herşey normal iğnelere basla dedi
7 defa mıııAşılamada sans sürekli devam edersen artıyor canım bu arada ikinci üçüncü doktor bana 7 kez yapicaz demişti her seferinde şansın artıyor ilki genelde tutmuyor çünkü vücut yabancı olduğu ilaçları falan tanıması etmesi olmayabiliyor ikincide falan daha sans yükseliyor
Normalde yumurta takibi benimde klomen le oldu 2 defa. Aşılama gonalf iğneyle olmuştu. İğne süreci beni yoruyor. O yüzden doktordan hapla olmasını isteyeceğimBen klomen kullandım hap sonra ovitrelle çatlama için
Hiç bilmiyorum hastaneyi arayın sorun isterseniz.. Özelde benden hiç istemediler, devletse ordaki prosedürü bilmiyorumKızlar aşılamadan önce şuan korona testi istiyolar mı normalleşti ya artık önceden istiyolardı şuan da geçerli mi
Vala burda öyleymiş 7 kez deneniyormus Türkiye'de daha az deneme şansı veriyorlar hemde garanti olsun diye galiba7 defa mıııbana en fazla 3 sonra tüp bebek dediydi..
Gonalf ile klomen arasında çok bir fark göremedim ben.. İğne yerine hap isticem bu sefer doktordan.. İğne haklarımı tüp bebeğe saklıyorum, iğne fobim var zaten![]()
Ben bugün gittim geldim şimdi bugun de orda yaptı son iğneyi doktor pazar gece catlatma ignesi yapcaz sali gunu sabah da asilama işlemi insallah5 günün sonunda benim de hiç yoktu yumurtam 8.günde 10 mm geçen 2 yumurtam oldu 10.günde 13 oldu ikisi de.yarın kontrolüm var bakalım kaç oldular 12.günde
Bana 1 kere de asilama deneriz sonra birkaç ay normal dönersiniz sonra da tüp bebeğe geceriz dediVala burda öyleymiş 7 kez deneniyormus Türkiye'de daha az deneme şansı veriyorlar hemde garanti olsun diye galiba
Bazıları boşa vakit kaybı olarak görüyor sanırım aşılama konusunu ama arka arkaya denendigi zaman şans artıyorBana 1 kere de asilama deneriz sonra birkaç ay normal dönersiniz sonra da tüp bebeğe geceriz dedi![]()
Ben de gittim sabah 15 olmuş ikisi de.doktor biri bi noktada büyümeyi bırakır diye düşünüyormuş ikisi de inatla başa baş gidiyo dedi tek yumurta istiyodu ikinci yumurtadan pek memnun değil ama yapıcak bişey yok.Pazartesi tekrar çağırdı sabah erken gel dedi nedense.Sanıyorum o gün çatlatma iğnesi vericek çarşamba da aşılama yapılır öyle bi durumda.Yumurtalarım okadar yavaş büyüyo ki geçen aydan eser yokBen bugün gittim geldim şimdi bugun de orda yaptı son iğneyi doktor pazar gece catlatma ignesi yapcaz sali gunu sabah da asilama işlemi insallah![]()
Ben de çipli yaptircam.doktorum söyle dedi normalde beklettiklerindrn 20 dk daha fazla belirtiyorlar spermleri. Çıpin içinde labirent var gibi spermler hem hız kazanıyor hem de.en güçlü olanlar uca kadar geliyor biz de onları alıp rahme yerlestiriyoruz dedi.Kızlarrr bende 2 çatlatma basarısız adet olmayı bekliyorum bende aşılamay geçiçem normal aşılama mı yaptırdınız bir de mikroçipli aşılama duydum o nasıl oluyo