Aşılama Mayıs 2022 Aşılama Yaptıracaklar Buraya 🐣🐣

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar aşılamadan önce şuan korona testi istiyolar mı normalleşti ya artık önceden istiyolardı şuan da geçerli mi

Kızlar aşılamada yumurtaları büyütme evresini iğne değil de hap ile yaptıran var mı..
Aşılamada sans sürekli devam edersen artıyor canım bu arada ikinci üçüncü doktor bana 7 kez yapicaz demişti her seferinde şansın artıyor ilki genelde tutmuyor çünkü vücut yabancı olduğu ilaçları falan tanıması etmesi olmayabiliyor ikincide falan daha sans yükseliyor

Siz özelde mi yaptırıyorsunuz nasıl biliyorsunuz böyle sonucları? Ben zeynep kamişdeyimmhiö yumurta boyutumdan bahsetmedi doktor herşey normal iğnelere basla dedi
Özelde yaptırıyorum bi de karşımda monitör oluyo orda herşey yazıyo doktor da anlatarak ilerliyor zaten sürekli.Rahim kalınlığını yumurta büyüklüğümü biliyorum yani sürekli

Aşılamada sans sürekli devam edersen artıyor canım bu arada ikinci üçüncü doktor bana 7 kez yapicaz demişti her seferinde şansın artıyor ilki genelde tutmuyor çünkü vücut yabancı olduğu ilaçları falan tanıması etmesi olmayabiliyor ikincide falan daha sans yükseliyor
7 defa mııı 😳 bana en fazla 3 sonra tüp bebek dediydi..
Gonalf ile klomen arasında çok bir fark göremedim ben.. İğne yerine hap isticem bu sefer doktordan.. İğne haklarımı tüp bebeğe saklıyorum, iğne fobim var zaten 🙈

7 defa mııı 😳 bana en fazla 3 sonra tüp bebek dediydi..
Gonalf ile klomen arasında çok bir fark göremedim ben.. İğne yerine hap isticem bu sefer doktordan.. İğne haklarımı tüp bebeğe saklıyorum, iğne fobim var zaten 🙈
Vala burda öyleymiş 7 kez deneniyormus Türkiye'de daha az deneme şansı veriyorlar hemde garanti olsun diye galiba

5 günün sonunda benim de hiç yoktu yumurtam 8.günde 10 mm geçen 2 yumurtam oldu 10.günde 13 oldu ikisi de.yarın kontrolüm var bakalım kaç oldular 12.günde
Ben bugün gittim geldim şimdi bugun de orda yaptı son iğneyi doktor pazar gece catlatma ignesi yapcaz sali gunu sabah da asilama işlemi insallah🙏😊

Bide kizlar bana akıl verirmisin başka bı dontora randevu aldım farlı bı hastaneye ayın 20 sine kendi hastanemde eski doktorumla da ayın 22 sinde randevum eski hastanede tüm dosyam yeni bırine gitmek mantıklı ne yapsam bilemedim

Ben bugün gittim geldim şimdi bugun de orda yaptı son iğneyi doktor pazar gece catlatma ignesi yapcaz sali gunu sabah da asilama işlemi insallah🙏😊
Ben de gittim sabah 15 olmuş ikisi de.doktor biri bi noktada büyümeyi bırakır diye düşünüyormuş ikisi de inatla başa baş gidiyo dedi tek yumurta istiyodu ikinci yumurtadan pek memnun değil ama yapıcak bişey yok.Pazartesi tekrar çağırdı sabah erken gel dedi nedense.Sanıyorum o gün çatlatma iğnesi vericek çarşamba da aşılama yapılır öyle bi durumda.Yumurtalarım okadar yavaş büyüyo ki geçen aydan eser yok

Benimde geçen ay femara hap kullanarak yumurtam büyütüldü, geçen ay tutmadı. Bu ay yeniden deniyoruz femara ile.

Merhaba kizlar bende daha onceden iki kez aşılama yaptirdim tutmadi maalesef devlette yaptırmıştım ben 3. Asilama hakkimda var ama ben hiç yaptirmak istemiyorum direk tüp bebege geçiş yapicam yarin kontrolum var eger bi sorun çıkmazsa bir sonraki adetimde tup bebek tedavisine baslicam inşallah allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲

Kızlarrr bende 2 çatlatma basarısız adet olmayı bekliyorum bende aşılamay geçiçem normal aşılama mı yaptırdınız bir de mikroçipli aşılama duydum o nasıl oluyo

Kızlar bisey sorucam bilginiz var mı bu çatlama iğnesini vurduğun günden miyoksa yumurtanın çatladığı günden 14 sonra mı adet olunuyor

Kızlarrr bende 2 çatlatma basarısız adet olmayı bekliyorum bende aşılamay geçiçem normal aşılama mı yaptırdınız bir de mikroçipli aşılama duydum o nasıl oluyo
Ben de çipli yaptircam.doktorum söyle dedi normalde beklettiklerindrn 20 dk daha fazla belirtiyorlar spermleri. Çıpin içinde labirent var gibi spermler hem hız kazanıyor hem de.en güçlü olanlar uca kadar geliyor biz de onları alıp rahme yerlestiriyoruz dedi.

Back
X