- 17 Nisan 2022
- 80
- 91
- 18
- 39
- Konu Sahibi Teach_Mavi
Merhaba , Benim geçen ayki aşılamamda reglin 14. Günü folikül 19 mm iken gece çatlatma iğnesi yapıldı, bu ay da adetimin 16.günü çatlatma iğnesi 18i de aşılama dedi doktor bakalım hayırlısı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canim çatlatma ignesi icin çağırmıştır hakkinda hayırlısı olsunAnladım canım teşekkür ederim bende bugün kontrole gittimde yarın tekrar gidicem reglimin 8. Günü yarın çatlatma iğnesi vermek için çağırdı heralde diye düşündüm
Sağol canımAynen canim çatlatma ignesi icin çağırmıştır hakkinda hayırlısı olsun
2. Aşılamayı yaptırma tüpe başla dedi doktor.. Haziran da başlayacağım bende kuzum.su gibi aksın süreçlerimiz inşallahhhAynen anestezili oluyormuş ama yinede korkuyorum işte bugün raporumu baslattim bakalim bi dahaki adetimde tedaviye baslicaz hayırlı sonuclar olur insallah hepimiz için![]()
Evett baktım henüz Mayıs aşılama grubu açılmamış.. Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar burada toplaşalım..
Ben köprüden önceki son çıkıştayım
Haziran ayında tüp bebek sürecine başlayacağız ama inşallahhh gerek kalmazz..
Ya tutarsa diye son bir umut bu ay da aşılama deneyeceğiz.. Nasreddin Hoca misali ya tutarsa ama değil mi..
Artık stres vs kalmadı.. Bir boşvermişlik, teslimiyet,nasipten öte köy yok.. Sadece elimden ne geliyorsa yapmak istiyorum.
Bir kaç güne adet olunca gideceğim doktora ayrıntıları yazarım![]()
Merhaba bende bugün başladım aşılamaya.ilk iğnemi yaptık bugünEvett baktım henüz Mayıs aşılama grubu açılmamış.. Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar burada toplaşalım..
Ben köprüden önceki son çıkıştayım
Haziran ayında tüp bebek sürecine başlayacağız ama inşallahhh gerek kalmazz..
Ya tutarsa diye son bir umut bu ay da aşılama deneyeceğiz.. Nasreddin Hoca misali ya tutarsa ama değil mi..
Artık stres vs kalmadı.. Bir boşvermişlik, teslimiyet,nasipten öte köy yok.. Sadece elimden ne geliyorsa yapmak istiyorum.
Bir kaç güne adet olunca gideceğim doktora ayrıntıları yazarım![]()
Hayırlı olsun canımmMerhaba bende bugün başladım aşılamaya.ilk iğnemi yaptık bugün
Selam kızlar ben eve geldim asilamami oldumİnsallah canım seninde güzel geçsin olduktan sonra bana burda. Veya özelden yazabilirmisin sürecini merak ediyorum
Amin inşallah kuzum ben devlette yaptıracam canim tüp bebeği bana 3. Aşılama hakkin daha var onuda yapalım istersen dediler ben yok dedim direk tüp bebeğe geçelim dedim zaten aşamalar hemen hemen aynı sadece yumurta toplama farki var tup bebegin o yüzden asilama yaptirarak kendimizi yipratmamiza gerek yok bence insallah ikimizde güzel sonuçlar alırız2. Aşılamayı yaptırma tüpe başla dedi doktor.. Haziran da başlayacağım bende kuzum.su gibi aksın süreçlerimiz inşallahhh![]()
İnsan pek emin olamiyo ayni seyi bende yasadim canim ilk aşılamamda yumurtam 14. İgnemde gelişmişti o yuzden ikincide oyle olur diyerek kontrollere sık sık cagirmadilar ama 6. İgnemde yumurtam gelisti hemencecik alel acele catlatma ignesi verdiler ben emindim ikincide kacirdiklarindan ama senin kontrollerin sıklıkla yapıldıysa korkma ayarlamistir onlar herşeyi güzel sonuclar alırsın inşallahKızlar size bi soru
Bugün aşılama öncesi son kontrolüm vardı 2 yumurta ikisi de 20mm
Doktordan sonra son gonal f yaptım bu gece de çatlatma iğnesi yaptırıcam
Aşılamaya yetişemicem gibi bi korkum var yine
Kendi kendine çatlar da canlı kaldığı 24 saat tutmazsa diye bi tedirgin oldum
Başına gelen sürece hakim olan var mı aranızda
Hayırlı olsun canım olumlu sonuçlar alırsın inşallahSelam kızlar ben eve geldim asilamami oldumkorkutugm kadar değilmiş hiç acımadı.once eşimden spermeleri aldı sonra 1 saat sonra beni işleme aldı. Smear testi alırken taktiği pergel gibi açılan bir alet var onu taktı sonra içeri plastik kanulu soktu onu zaten hiç hissetmedim.sonra siringayla spermleri kanulden gönderdi o sırada bir yoğunluk baskı tarzı bir his oldu.yani hafif adet agrisi gibi.15 dk yatırdı. Sonra gidebilirsin dedi.gunluk yasantina devam et hiç bir sorun yok dedi. Ama ben rapor aldım dinleyeyim diye.
Ohhh masallah canım ins sürecin de güzel pozitif ilerlesinSelam kızlar ben eve geldim asilamami oldumkorkutugm kadar değilmiş hiç acımadı.once eşimden spermeleri aldı sonra 1 saat sonra beni işleme aldı. Smear testi alırken taktiği pergel gibi açılan bir alet var onu taktı sonra içeri plastik kanulu soktu onu zaten hiç hissetmedim.sonra siringayla spermleri kanulden gönderdi o sırada bir yoğunluk baskı tarzı bir his oldu.yani hafif adet agrisi gibi.15 dk yatırdı. Sonra gidebilirsin dedi.gunluk yasantina devam et hiç bir sorun yok dedi. Ama ben rapor aldım dinleyeyim diye.
Çıkar canımBugün aşılamanın 13. Günü akşam kan versem çıkar mı sizce varsa
Hayırlı haberler alırsın inşallah kuzumAy inşallah vardır hayırlısıyla dua edin bana![]()
InsallahhHayırlı olsun canım olumlu sonuçlar alırsın inşallah![]()
Aynen hem tüpün ihtimali %50..inşallah ilkte olumlu sonuç alırızzzAmin inşallah kuzum ben devlette yaptıracam canim tüp bebeği bana 3. Aşılama hakkin daha var onuda yapalım istersen dediler ben yok dedim direk tüp bebeğe geçelim dedim zaten aşamalar hemen hemen aynı sadece yumurta toplama farki var tup bebegin o yüzden asilama yaptirarak kendimizi yipratmamiza gerek yok bence insallah ikimizde güzel sonuçlar alırız![]()