Aşılama Mayıs 2022 Aşılama Yaptıracaklar Buraya 🐣🐣

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben de çipli yaptircam.doktorum söyle dedi normalde beklettiklerindrn 20 dk daha fazla belirtiyorlar spermleri. Çıpin içinde labirent var gibi spermler hem hız kazanıyor hem de.en güçlü olanlar uca kadar geliyor biz de onları alıp rahme yerlestiriyoruz dedi.
Bende ilk defa arastırıyorum kuzum valla iki çatlatma iğnem basarısız ne zaman yaptırıcaksın

Merhaba kizlar bende daha onceden iki kez aşılama yaptirdim tutmadi maalesef devlette yaptırmıştım ben 3. Asilama hakkimda var ama ben hiç yaptirmak istemiyorum direk tüp bebege geçiş yapicam yarin kontrolum var eger bi sorun çıkmazsa bir sonraki adetimde tup bebek tedavisine baslicam inşallah allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲
Süreciniz su gibi aksın inşallah.. Benim de 2. Aşılamam olucak olmazsa tüpe geçicez ama o tüp sürecindeki iğneler gözümü öyle korkutuyor ki 😢😢

Ben de çipli yaptircam.doktorum söyle dedi normalde beklettiklerindrn 20 dk daha fazla belirtiyorlar spermleri. Çıpin içinde labirent var gibi spermler hem hız kazanıyor hem de.en güçlü olanlar uca kadar geliyor biz de onları alıp rahme yerlestiriyoruz dedi.
Bu aşılamada çipli isticem doktorumdan ben de

Süreciniz su gibi aksın inşallah.. Benim de 2. Aşılamam olucak olmazsa tüpe geçicez ama o tüp sürecindeki iğneler gözümü öyle korkutuyor ki 😢😢
Amin canım inşallah. Ben aşılamalarida iğneli oldum canım igneye alıştım artik tup bebekte yumurta toplamadan cok korkuyorum bende hepsi guzellikle geçer inşallah seninde asilamanda oluda tupe geeek kalmaz umarim canım 🥰

Amin canım inşallah. Ben aşılamalarida iğneli oldum canım igneye alıştım artik tup bebekte yumurta toplamadan cok korkuyorum bende hepsi guzellikle geçer inşallah seninde asilamanda oluda tupe geeek kalmaz umarim canım 🥰
Ah inşallah kuzumm🤲🤲 yumurta toplama anestezili oluyormuş hiç korkma 🌸😊

Günaydın canım kızlar 🌸🌸
Benim aşılamada 13 gün yarın test yapıcam. Ara ara sol kasığımdave rahim bölgemde iğne batması gibi kramplar ve memişlerimin hassasiyetine ek arada ağrıyorlar ya ikisi birden değil ama bi biri ağrıyor sonra diğeri🤣 Değişik şeyler oluyor. Belki ilaçların etkisidir diye hiç heveslenemiyorum yaaa

Kızlar foliküller kaç mm iken çatlatma iğnesi oldunuz bide reglinin kaçıncı günüydü

Ah inşallah kuzumm🤲🤲 yumurta toplama anestezili oluyormuş hiç korkma 🌸😊
Aynen anestezili oluyormuş ama yinede korkuyorum işte bugün raporumu baslattim bakalim bi dahaki adetimde tedaviye baslicaz hayırlı sonuclar olur insallah hepimiz için 🥰

Ben iki kez aşılama yaptırdım valla ilkinde reglimin 14.gunuydu ikincisi ise 9. Günüydü birini 20mm digerini 22 mm iken vurdular bana catlatma ignesini canım
Anladım canım teşekkür ederim bende bugün kontrole gittimde yarın tekrar gidicem reglimin 8. Günü yarın çatlatma iğnesi vermek için çağırdı heralde diye düşündüm

Back
X