Aşılama Mayıs 2022 Aşılama Yaptıracaklar Buraya 🐣🐣

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İyiydi ufak adet ağrıları hissettim sadece senin ☺️
Benim ilk aşılamam baya olaylıydı rahim ağzına iğneler vs doktorum bilaç sefer zorladı baya sıkıntılı oldu girişi ama bu kez inanamadım doktor bi anda bitti hadi hayırlı olsun dedi okadar bişey hissetmedim ki 😅 aradan 10 dk geçti Regl sancısı gibi bişey başladı ama hafif devam ediyo şimdi bi de geçen sefer akmıştı ve kanamam filan olmuştu bikaç gün lekelenme oluyodu bu kez hem hiç sızıntı olmadı hem de leke gelmedi bi damla bile
Progestan dışında herşeye okeyim
İlaç bayıltıyo resmen çok can sıkıcı

Benim ilk aşılamam baya olaylıydı rahim ağzına iğneler vs doktorum bilaç sefer zorladı baya sıkıntılı oldu girişi ama bu kez inanamadım doktor bi anda bitti hadi hayırlı olsun dedi okadar bişey hissetmedim ki 😅 aradan 10 dk geçti Regl sancısı gibi bişey başladı ama hafif devam ediyo şimdi bi de geçen sefer akmıştı ve kanamam filan olmuştu bikaç gün lekelenme oluyodu bu kez hem hiç sızıntı olmadı hem de leke gelmedi bi damla bile
Progestan dışında herşeye okeyim
İlaç bayıltıyo resmen çok can sıkıcı
Bana bişey vermedi ya ama spekulum takarken zor oldu benimde. İnşallah bu sefer olumlu sonuçlanır seninde 🙏🤲

Çokmuş ya benim araştırma hastanesinde yapıldı doktor muayene ücreti iğneler ve sperm yıkama işlemi başka yerde yapıldığı için ona ödeme yaptım
Ben özelde yaptırıyorum bu 2.ve son zaten artık tüp bebek yaptırıcam Eylül ekim gibi.O çok daha pahalı
Benim rapor vs durumum olmadığı için mecburen bayılıyorum paraları

Buarada gonal f 250 ₺ zamlı aldık bu ay o çok koydu
Geçen ay 2 gonal f 450+ovitrelle 2000 ₺ ödemiştik
Bu ay geçen seferden kalan gonal f devam ettim bi 450 bi 300daha aldık bi de ovitrelle ne kadar tuttu bilmiyorum da baya pahalıya patlıyor bu çocuk konusu artık

Ben özelde yaptırıyorum bu 2.ve son zaten artık tüp bebek yaptırıcam Eylül ekim gibi.O çok daha pahalı
Benim rapor vs durumum olmadığı için mecburen bayılıyorum paraları
Bana doktor tedavi önermedi doğal dene dedi ama artık bişeyler yapmak istediğim için aşılamaya gittim Allah yardımcınız olsun gerçekten çok masraflı

Buarada gonal f 250 ₺ zamlı aldık bu ay o çok koydu
Geçen ay 2 gonal f 450+ovitrelle 2000 ₺ ödemiştik
Bu ay geçen seferden kalan gonal f devam ettim bi 450 bi 300daha aldık bi de ovitrelle ne kadar tuttu bilmiyorum da baya pahalıya patlıyor bu çocuk konusu artık
Evet ya 1 ayda fiyatı artmış ilaçlar gerçekten aşırı pahalı

Bana doktor tedavi önermedi doğal dene dedi ama artık bişeyler yapmak istediğim için aşılamaya gittim Allah yardımcınız olsun gerçekten çok masraflı
Bizim de aynı zaten 6aylık evliyiz ama istiyoruz ve bişeyler yapmak istiyoruz
Hsg aşılama vs herşeyi kendi isteğimle yaptım şimdiye kadar
Hatta bu ay aşılama istemiyordum tüp bebek yaptıracaktım direkt ama eşim aşılama deneyelim bi kez daha dedi kırmak istemediğim için yaptırdım yoksa umutlu değilim yani

Bizim de aynı zaten 6aylık evliyiz ama istiyoruz ve bişeyler yapmak istiyoruz
Hsg aşılama vs herşeyi kendi isteğimle yaptım şimdiye kadar
Hatta bu ay aşılama istemiyordum tüp bebek yaptıracaktım direkt ama eşim aşılama deneyelim bi kez daha dedi kırmak istemediğim için yaptırdım yoksa umutlu değilim yani
İnşallah aşılamayla hamile kalırsında gerek kalmaz canım 🙏

Kızlar aklıma bir şey takıldı, pazartesi yumurta kontrolünde, folikül 17 mm dedi dr, çarşamba gece çatlatma iğneni yaptır, cumada aşılama yaparız dedi. Pazartesiden aşılama günü cumaya kadar dr un yeniden kontrol yapması gerekmez miydi, bugün çarşamba, dün çok akıntı vardı bugünde devam ediyor bana sankı kendiliğinden çatladı gb geliyor. Boşuna çatlatma iğnesi olup aşılama yaptırcakmışım gb hissediyorum :(

Kızlar aklıma bir şey takıldı, pazartesi yumurta kontrolünde, folikül 17 mm dedi dr, çarşamba gece çatlatma iğneni yaptır, cumada aşılama yaparız dedi. Pazartesiden aşılama günü cumaya kadar dr un yeniden kontrol yapması gerekmez miydi, bugün çarşamba, dün çok akıntı vardı bugünde devam ediyor bana sankı kendiliğinden çatladı gb geliyor. Boşuna çatlatma iğnesi olup aşılama yaptırcakmışım gb hissediyorum :KK43:
Arada tekrar bi kontrol etse iyi olurmuş 5 gün arayla kontrol etmeden gel demesi saçma olmuş içinin rahat etmesi için ovülasyon testi deneyebilirsin canım en azından pikse çatlamadığını bilirsin

Dün ve bugün yaptım ovulasyon testi pik değil, silik çizgi. Öncesinde de yapmamıştım, 1 saat sonrada çatlatma iğnesi vurulcak ovülasyon yesti yarın yapsam çift çizgi çıkar iğneden dolayı. Belki aşılama öncesi bir kontrol isterim bilemedim, onu da anlar mı çatladıysa ne zaman çatladığını 🤷‍♀️

Dün ve bugün yaptım ovulasyon testi pik değil, silik çizgi. Öncesinde de yapmamıştım, 1 saat sonrada çatlatma iğnesi vurulcak ovülasyon yesti yarın yapsam çift çizgi çıkar iğneden dolayı. Belki aşılama öncesi bir kontrol isterim bilemedim, onu da anlar mı çatladıysa ne zaman çatladığını 🤷‍♀️
Test pik değilse önceki günler çatlamamıştır canım iğneden 36 saat sonra çatlar doktor ayarlamıştır diye düşünüyorum içini ferah tut

Öncelikle hayırla sonıclansın insallah..
İşte en korktuğum onun girmesi nasıl zor oldu anlatır mısın biraz cok ağrın oldumu
Sağol canım hepimizin inşallah 🥰 Benim daha reglimin 9. Günü olduğu için akıntım vs yoktu jelde kullanılmıyo zaten sıvı bişey sıktılar öyle zorlayarak girdi ama korkulcak bişey değil aşırı bi acım ağrım olmadı zorlamalarına rağmen merak etme. İşlemde sadece kasık ve rahmime adet ağrısı gibi bi ağrı yayıldı onada alışkınız zaten o yüzden korkulcak bişey yok içini ferah tut ☺️

Back
X