Aşılama Mayıs 2022 Aşılama Yaptıracaklar Buraya 🐣🐣

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynen hem tüpün ihtimali %50..inşallah ilkte olumlu sonuç alırızzz 🤲🤲🤲
inşallah canım bende dün rapor için baya yere muan oldum onau aldım perşembe de eşimin sperm testi yapılacak duruma göre haziran ayında başlıcaz inşallah sen özelde mi yaptıracaksın ?

Insallahh 🙏🙏 hepimiz için pozitif olsun saglikla 🥰 evet mikrocipli demisti ama dediğim gibi ben farklı bilmiyorum ilk asilamam olduğu için. Söylediğine göre 20 dk daha bekletip labirent gibi içinde gezdirip hareketlilik kazandiriyorlarmis🤔
ben mikroçipi bilmiyorum canım umarım senin için en iyisi olur hakkında :)

İnsan pek emin olamiyo ayni seyi bende yasadim canim ilk aşılamamda yumurtam 14. İgnemde gelişmişti o yuzden ikincide oyle olur diyerek kontrollere sık sık cagirmadilar ama 6. İgnemde yumurtam gelisti hemencecik alel acele catlatma ignesi verdiler ben emindim ikincide kacirdiklarindan ama senin kontrollerin sıklıkla yapıldıysa korkma ayarlamistir onlar herşeyi güzel sonuclar alırsın inşallah 🤲🤩
İlk aşılamada benim de son kontrolde 18 di eve geldim uzayan o akıntı oluyo ya
Ondan oldu çok yoğun ben başladım doktoru darlamaya
Ertesi gün çatlatma iğnesi yapıcaktık ben bi kontrol daha istedim neyse ki çatlamamıştı
Şimdi o akıntı filan olmadı da içim bi huzursuz çok sınırda olduğu için
Doktor ilişkiye girin nolur nolmaz dedi onu da yapamadık
Hayırlısı artık olursa olur bakalım

inşallah canım bende dün rapor için baya yere muan oldum onau aldım perşembe de eşimin sperm testi yapılacak duruma göre haziran ayında başlıcaz inşallah sen özelde mi yaptıracaksın ?
Benim rapor şansım yok çünkü olduğum yerde yaptırmak istemiyorum hiç vaktim de yok koşturmaya. Özelde yaptırcaz mecbur kuzum

İlk aşılamada benim de son kontrolde 18 di eve geldim uzayan o akıntı oluyo ya
Ondan oldu çok yoğun ben başladım doktoru darlamaya
Ertesi gün çatlatma iğnesi yapıcaktık ben bi kontrol daha istedim neyse ki çatlamamıştı
Şimdi o akıntı filan olmadı da içim bi huzursuz çok sınırda olduğu için
Doktor ilişkiye girin nolur nolmaz dedi onu da yapamadık
Hayırlısı artık olursa olur bakalım
nasip canım çok darlama kendini strese girme olacağı varsa olur sen merak etme :-)

kızlar acabaaa bu iğneleriii hep aynı saatte mi yaptırmak zorundayız önceleri hep 20.30da yaptırıyordum ama bugün dersim var diye 19.30da yaptırsam sıkıntı olurmu

Merhaba kizlar bende daha onceden iki kez aşılama yaptirdim tutmadi maalesef devlette yaptırmıştım ben 3. Asilama hakkimda var ama ben hiç yaptirmak istemiyorum direk tüp bebege geçiş yapicam yarin kontrolum var eger bi sorun çıkmazsa bir sonraki adetimde tup bebek tedavisine baslicam inşallah allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲
Acaba herhangi bi kadın hastalığınız varmıydı yoksa sebebi olmamasına rağmen mi tutmadı aşılama :(

Kızlar selam, bugün çatlatma iğnesi karından yaptırıcam ama doktor tam nereden yaptırmam gerektiğini söylemedi bu sefer, karnın her hangi bir yanından oluyor mu, yoksa yumurta sağdaysa sağdan, yumurta soldaysa soldan mı yaptınız?

Kızlar selam, bugün çatlatma iğnesi karından yaptırıcam ama doktor tam nereden yaptırmam gerektiğini söylemedi bu sefer, karnın her hangi bir yanından oluyor mu, yoksa yumurta sağdaysa sağdan, yumurta soldaysa soldan mı yaptınız?
Farketmez canım nerden yapıldığı istediğin taraftan yapabilirsin göbek deliğinin 4 parmak aşağısı 4 parmak sağ yada solu

Back
X