Aşılama Mayıs 2022 Aşılama Yaptıracaklar Buraya 🐣🐣

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aramızda 3 gün var bende 6 haziranda yaptırdım 😊😊 Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah ne hissediyorsunuz ağrı sızı var mı
Hayırlısı olsun kuzu❤️
Suanlık bişey yok bende
Cuma günü oldum aşılamayı
Cumartesi pazar kahverengi lekelenmem oldu, biraz fazla
Doktoru aradım problem değil dedi

Aslında aşılama sonrası o iki günü değerlendirmek istiyoduk ama değerlendiremedik lekelenmeden dolayı

Sen nasılsın, sende var mı ağrı sızı bişey

Merhabalar kızlar bişey soracam aklım çok karışık benim tedavi sürecim devlet hastanesinde devam ediyor e2 172 çıktı en son git gide artıyor endimetrium kalınlaşmış gebeliğe hazır şuan biraz daha yumurtalar büyüsün aynı doz devam dedi doktor ama ben 19 günde bir adet oluyorum ve hiç şaşmaz ama buna rağmen bana polikistik over var deniliyor benim erken adet olacağımı hesaplamışlardır dimi çünkü kaç günde bir oluyorsun diye soruyorlar en başta ayrıca yarın da acil kısmından yine e2 verip alttan muayene var ama pazartesi yumurtlama olabilir gibi hesaplamalarıma göre ağrımda çok var kasıklarda ben bu kadar ağrı cekeceğimi sanmazdım velhasıl çarşamba adet olacak şekilde benim adet döngüm acaba aşılamam ne zaman olur
Bende aynı sizin gibiyim. Adetimin 11. Günündeki muayenemde e2 290 larda çıktı aşılama günü yani 14. Günde de 260 larda çıktı. Devlet hastanesinde yaptırıyorum. Anlamını çözemedim açıkçası. Aynı zamanda aşılama yapılacağı gün hiç muayene olmadım çatlama durumuma bakılmadı. Bu normal mi acaba ? Sadece 11. Gün bakıldı. Haftasonuna denk geldiği içinde cumartesi çatlatma iğneni yap pazartesi aşılama dedi. Alel acele bi aşılama sürecim olduğunu düşünüyorum o yüzden çokta umudum yok açıkçası

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun kuzu❤️
Suanlık bişey yok bende
Cuma günü oldum aşılamayı
Cumartesi pazar kahverengi lekelenmem oldu, biraz fazla
Doktoru aradım problem değil dedi

Aslında aşılama sonrası o iki günü değerlendirmek istiyoduk ama değerlendiremedik lekelenmeden dolayı

Sen nasılsın, sende var mı ağrı sızı bişey
Benimki çok ilginç ya dayanılmayacak bir ağrı olmadığından bazen adet ağrılarıma benzetiyorum o da böyle oluyordu kasık ve bel ağrısı var sadece ama o kadar normal geliyor ki bu ağrı bana ilk günden beri uzun uzadıya yatmadım evimin işini yapıyorum bize ilk iki aksamı değerlendirin sonrası size kalmış dedi değerlendirdik bakalım nedense çok ağrımın olmaması beni korkutuyor acaba tutması için çok mu ağrı olması gerekiyor diye düşünüyorum

Bende aynı sizin gibiyim. Adetimin 11. Günündeki muayenemde e2 290 larda çıktı aşılama günü yani 14. Günde de 260 larda çıktı. Devlet hastanesinde yaptırıyorum. Anlamını çözemedim açıkçası. Aynı zamanda aşılama yapılacağı gün hiç muayene olmadım çatlama durumuma bakılmadı. Bu normal mi acaba ? Sadece 11. Gün bakıldı. Haftasonuna denk geldiği içinde cumartesi çatlatma iğneni yap pazartesi aşılama dedi. Alel acele bi aşılama sürecim olduğunu düşünüyorum o yüzden çokta umudum yok açıkçası
Ay inanır mısınız bende öyle düşünüyorum yani en son muayenem cumartesiye geldi acilde yapıldı biri 17 diğeri 17.5 yumurtam olduğu söylendi cumartesi aksam 22.00 da çatlatma iğnesini yaptım pazartesi 12.20 de aşılamam oldu bide ağrım sızım yoğun olmadığı için ve bu şekilde bi süreç geçtiği için alelacele olduğunu düşünüyorum ve korkuyorum boşa uğraşmaktan korkuyorum

Ay inanır mısınız bende öyle düşünüyorum yani en son muayenem cumartesiye geldi acilde yapıldı biri 17 diğeri 17.5 yumurtam olduğu söylendi cumartesi aksam 22.00 da çatlatma iğnesini yaptım pazartesi 12.20 de aşılamam oldu bide ağrım sızım yoğun olmadığı için ve bu şekilde bi süreç geçtiği için alelacele olduğunu düşünüyorum ve korkuyorum boşa uğraşmaktan korkuyorum
Banada aynı şekilde cuma en büyük 17 mm dedi cumartesi 22 de çatlatma iğnemi yaptım haftasonu acil dahil muayene edilmedim pazartesi de 11 de aşılamam oldu. Asistan yemeğe gidecegini söyleyerek hızlı bişeyler yaptı ama hiç çözemedm bu işi :) 2 gün boyunca inanılmaz bel ağrım oldu. Kemiklerim çok agrıdı kasıkla birlikte. Ama bugün bişeyim kalmadı çok çok hafif regl sancısı gibi arada karnım agrıyor . Baska hiç bir belirtim yok. Hayırlısı olsun hakkımızda. 14 aydır bir uğraş peşindeyiz. İnşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde olumlu sonuclanır isteyen bekleyen herkesinki 🙏

Banada aynı şekilde cuma en büyük 17 mm dedi cumartesi 22 de çatlatma iğnemi yaptım haftasonu acil dahil muayene edilmedim pazartesi de 11 de aşılamam oldu. Asistan yemeğe gidecegini söyleyerek hızlı bişeyler yaptı ama hiç çözemedm bu işi :) 2 gün boyunca inanılmaz bel ağrım oldu. Kemiklerim çok agrıdı kasıkla birlikte. Ama bugün bişeyim kalmadı çok çok hafif regl sancısı gibi arada karnım agrıyor . Baska hiç bir belirtim yok. Hayırlısı olsun hakkımızda. 14 aydır bir uğraş peşindeyiz. İnşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde olumlu sonuclanır isteyen bekleyen herkesinki 🙏
İşte bende öyle hatırlayacağım bir ağrı hiç olmadı şuan da iki kaşımın ortasında minimini bir sivilce çıktı inşallah olumsuz olmaz 😢

Benimki çok ilginç ya dayanılmayacak bir ağrı olmadığından bazen adet ağrılarıma benzetiyorum o da böyle oluyordu kasık ve bel ağrısı var sadece ama o kadar normal geliyor ki bu ağrı bana ilk günden beri uzun uzadıya yatmadım evimin işini yapıyorum bize ilk iki aksamı değerlendirin sonrası size kalmış dedi değerlendirdik bakalım nedense çok ağrımın olmaması beni korkutuyor acaba tutması için çok mu ağrı olması gerekiyor diye düşünüyorum
Öyle düşünme
Hiç bi belirti olmadan, sadece günü geldi diye test yapıp öğrenen bi arkadas var burda
Yani illa ağrı sızı olcak diye bişey yok
Belirtiler kişiden kişiye değişiyor

Bende genel işimi vs yapıyorum
Sadece ani eğilme kalkma bi yere uzanma vs onlara dikkat ediyorum
Doktorum beslenmene dikkat et demişti
Rahatsızlandığım için ona pek dikkat edemedim
Ama bol su içmeye özen gösteriyorum

Biz değerlendiremedik hiç, bi aşılama ile kalmıs oldu
Ama siz çok iyi yapmıssınız
İnsallah güzel sonuçlar alırız
Suan çok erken belirti için🙂

Hayırlısı olsun inşallah bakalım ihtimal 5 kişide 1 olunca böyle düşünmeden edemedim ama daha erken gerçekten bekleyelim görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler ♥️

Kızlar selam, 4 gün önce beta hcg 1675 , dünde 4470 di. Adete göre 6+1 di dün vajinal ultrasondan bakıldı kese görülmedi, nokta gb bişey var belki o olabilir dedi, haftaya salı yeniden gel dedi, dış gebelik olabilir mi,sağlıksız mı bilmiyorum, kesenin görünmemesi kötü oldu, çok mutsuzum kızlar :(

Kızlar selam, 4 gün önce beta hcg 1675 , dünde 4470 di. Adete göre 6+1 di dün vajinal ultrasondan bakıldı kese görülmedi, nokta gb bişey var belki o olabilir dedi, haftaya salı yeniden gel dedi, dış gebelik olabilir mi,sağlıksız mı bilmiyorum, kesenin görünmemesi kötü oldu, çok mutsuzum kızlar :KK43:
öyle düşünme canım ya allahım hayra çıkarsın moral bozma inşallah hayırlısı ne ise o olsun sağlık daha önemli ço k istiyoruz bebeklerimizi ama Allah sağlık versin de olmazsa yine olur üzülmeyin Rabbim yine nasip edecektir

Kuzu mayısta aşılama yaptırmak istemiştim ama doktor 2. Aşılamayı gerek yok dedi. Çikolata kistinden dolayı direkt tüp bebek dedi.. Eylül ekim gibi gittiğim yerde bakacağım artık ne yapacağımıza
hayırısı olsun canım
kullandığınız ilaç işe yaramadı mı

Back
X