- Konu Sahibi Teach_Mavi
Merhabalar bende 6 haziranda ilk aşılamamı yaptırdım beklemedeyim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun kuzuAramızda 3 gün var bende 6 haziranda yaptırdımHepimiz için hayırlısı olsun inşallah ne hissediyorsunuz ağrı sızı var mı
Bende aynı sizin gibiyim. Adetimin 11. Günündeki muayenemde e2 290 larda çıktı aşılama günü yani 14. Günde de 260 larda çıktı. Devlet hastanesinde yaptırıyorum. Anlamını çözemedim açıkçası. Aynı zamanda aşılama yapılacağı gün hiç muayene olmadım çatlama durumuma bakılmadı. Bu normal mi acaba ? Sadece 11. Gün bakıldı. Haftasonuna denk geldiği içinde cumartesi çatlatma iğneni yap pazartesi aşılama dedi. Alel acele bi aşılama sürecim olduğunu düşünüyorum o yüzden çokta umudum yok açıkçasıMerhabalar kızlar bişey soracam aklım çok karışık benim tedavi sürecim devlet hastanesinde devam ediyor e2 172 çıktı en son git gide artıyor endimetrium kalınlaşmış gebeliğe hazır şuan biraz daha yumurtalar büyüsün aynı doz devam dedi doktor ama ben 19 günde bir adet oluyorum ve hiç şaşmaz ama buna rağmen bana polikistik over var deniliyor benim erken adet olacağımı hesaplamışlardır dimi çünkü kaç günde bir oluyorsun diye soruyorlar en başta ayrıca yarın da acil kısmından yine e2 verip alttan muayene var ama pazartesi yumurtlama olabilir gibi hesaplamalarıma göre ağrımda çok var kasıklarda ben bu kadar ağrı cekeceğimi sanmazdım velhasıl çarşamba adet olacak şekilde benim adet döngüm acaba aşılamam ne zaman olur
Ayy aynı gün olmuşuzMerhabalar bende 6 haziranda ilk aşılamamı yaptırdım beklemedeyim![]()
Benimki çok ilginç ya dayanılmayacak bir ağrı olmadığından bazen adet ağrılarıma benzetiyorum o da böyle oluyordu kasık ve bel ağrısı var sadece ama o kadar normal geliyor ki bu ağrı bana ilk günden beri uzun uzadıya yatmadım evimin işini yapıyorum bize ilk iki aksamı değerlendirin sonrası size kalmış dedi değerlendirdik bakalım nedense çok ağrımın olmaması beni korkutuyor acaba tutması için çok mu ağrı olması gerekiyor diye düşünüyorumHayırlısı olsun kuzu
Suanlık bişey yok bende
Cuma günü oldum aşılamayı
Cumartesi pazar kahverengi lekelenmem oldu, biraz fazla
Doktoru aradım problem değil dedi
Aslında aşılama sonrası o iki günü değerlendirmek istiyoduk ama değerlendiremedik lekelenmeden dolayı
Sen nasılsın, sende var mı ağrı sızı bişey
Ay inanır mısınız bende öyle düşünüyorum yani en son muayenem cumartesiye geldi acilde yapıldı biri 17 diğeri 17.5 yumurtam olduğu söylendi cumartesi aksam 22.00 da çatlatma iğnesini yaptım pazartesi 12.20 de aşılamam oldu bide ağrım sızım yoğun olmadığı için ve bu şekilde bi süreç geçtiği için alelacele olduğunu düşünüyorum ve korkuyorum boşa uğraşmaktan korkuyorumBende aynı sizin gibiyim. Adetimin 11. Günündeki muayenemde e2 290 larda çıktı aşılama günü yani 14. Günde de 260 larda çıktı. Devlet hastanesinde yaptırıyorum. Anlamını çözemedim açıkçası. Aynı zamanda aşılama yapılacağı gün hiç muayene olmadım çatlama durumuma bakılmadı. Bu normal mi acaba ? Sadece 11. Gün bakıldı. Haftasonuna denk geldiği içinde cumartesi çatlatma iğneni yap pazartesi aşılama dedi. Alel acele bi aşılama sürecim olduğunu düşünüyorum o yüzden çokta umudum yok açıkçası
Banada aynı şekilde cuma en büyük 17 mm dedi cumartesi 22 de çatlatma iğnemi yaptım haftasonu acil dahil muayene edilmedim pazartesi de 11 de aşılamam oldu. Asistan yemeğe gidecegini söyleyerek hızlı bişeyler yaptı ama hiç çözemedm bu işi :) 2 gün boyunca inanılmaz bel ağrım oldu. Kemiklerim çok agrıdı kasıkla birlikte. Ama bugün bişeyim kalmadı çok çok hafif regl sancısı gibi arada karnım agrıyor . Baska hiç bir belirtim yok. Hayırlısı olsun hakkımızda. 14 aydır bir uğraş peşindeyiz. İnşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde olumlu sonuclanır isteyen bekleyen herkesinkiAy inanır mısınız bende öyle düşünüyorum yani en son muayenem cumartesiye geldi acilde yapıldı biri 17 diğeri 17.5 yumurtam olduğu söylendi cumartesi aksam 22.00 da çatlatma iğnesini yaptım pazartesi 12.20 de aşılamam oldu bide ağrım sızım yoğun olmadığı için ve bu şekilde bi süreç geçtiği için alelacele olduğunu düşünüyorum ve korkuyorum boşa uğraşmaktan korkuyorum
İşte bende öyle hatırlayacağım bir ağrı hiç olmadı şuan da iki kaşımın ortasında minimini bir sivilce çıktı inşallah olumsuz olmazBanada aynı şekilde cuma en büyük 17 mm dedi cumartesi 22 de çatlatma iğnemi yaptım haftasonu acil dahil muayene edilmedim pazartesi de 11 de aşılamam oldu. Asistan yemeğe gidecegini söyleyerek hızlı bişeyler yaptı ama hiç çözemedm bu işi :) 2 gün boyunca inanılmaz bel ağrım oldu. Kemiklerim çok agrıdı kasıkla birlikte. Ama bugün bişeyim kalmadı çok çok hafif regl sancısı gibi arada karnım agrıyor . Baska hiç bir belirtim yok. Hayırlısı olsun hakkımızda. 14 aydır bir uğraş peşindeyiz. İnşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde olumlu sonuclanır isteyen bekleyen herkesinki![]()
Öyle düşünmeBenimki çok ilginç ya dayanılmayacak bir ağrı olmadığından bazen adet ağrılarıma benzetiyorum o da böyle oluyordu kasık ve bel ağrısı var sadece ama o kadar normal geliyor ki bu ağrı bana ilk günden beri uzun uzadıya yatmadım evimin işini yapıyorum bize ilk iki aksamı değerlendirin sonrası size kalmış dedi değerlendirdik bakalım nedense çok ağrımın olmaması beni korkutuyor acaba tutması için çok mu ağrı olması gerekiyor diye düşünüyorum
bende 2 haziran akşamı yaptırdım aşılama bakalımAramızda 3 gün var bende 6 haziranda yaptırdımHepimiz için hayırlısı olsun inşallah ne hissediyorsunuz ağrı sızı var mı
öyle düşünme canım ya allahım hayra çıkarsın moral bozma inşallah hayırlısı ne ise o olsun sağlık daha önemli ço k istiyoruz bebeklerimizi ama Allah sağlık versin de olmazsa yine olur üzülmeyin Rabbim yine nasip edecektirKızlar selam, 4 gün önce beta hcg 1675 , dünde 4470 di. Adete göre 6+1 di dün vajinal ultrasondan bakıldı kese görülmedi, nokta gb bişey var belki o olabilir dedi, haftaya salı yeniden gel dedi, dış gebelik olabilir mi,sağlıksız mı bilmiyorum, kesenin görünmemesi kötü oldu, çok mutsuzum kızlar![]()
merhaba canım dün çok açık pembe leke geldi ama bugün yok fakat kasıklarım tuhaf olmadı diye düşünüyorum hayırlısıBence 14 gün olduysa beta hcg baktırman lazım acıkcası bana öyle dendi
Kuzu mayısta aşılama yaptırmak istemiştim ama doktor 2. Aşılamayı gerek yok dedi. Çikolata kistinden dolayı direkt tüp bebek dedi.. Eylül ekim gibi gittiğim yerde bakacağım artık ne yapacağımızaTeach_Mavi sen ne durumdasın canım.
hayırısı olsun canımKuzu mayısta aşılama yaptırmak istemiştim ama doktor 2. Aşılamayı gerek yok dedi. Çikolata kistinden dolayı direkt tüp bebek dedi.. Eylül ekim gibi gittiğim yerde bakacağım artık ne yapacağımıza
Ben de 2 haziranda yaptırdım.. Halen göğüs ağrılarım var, ara ara kasık ağrısı oluyor. Sizde de öyle mi acababende 2 haziran akşamı yaptırdım aşılama bakalım