- 12 Kasım 2021
- 3.649
- 4.435
- 83
Hatta bazı ilaçlar geçen yıla göre 4 kat arttı dedi doktorHadi ya…. Şansımıza geçen yıl başlasaydık kesinlikle yarı yarıya olurdu
Yaş 40, amh 0.87. 10 tane yumurtam oluştu, büyüdü.. senin nasıl gidiyor durum??Anladım canım senin dozlar baya yüksekmiş bende de 2 iğne var 150ml ve 75lik bendr ilk 5 günlük ilacımı aldım 2000 tuttu yarın bir daha gidicrm yine devam edicek yumurtalara göre… senin yaş kaç? Amh nedir
ayy çok güzel inşallah devamıda iyi olur :) ben 26 yaşındayım pko dan dolayı olmuyor amh 3.95 çıktı şuan yumurta büyütme sürecindeyim 5 gün oldu iğneleri yaptım yarın kontrol var. Bugun hafif şişkinlik ve yumurtalıklarımda batmalar oluyor..Yaş 40, amh 0.87. 10 tane yumurtam oluştu, büyüdü.. senin nasıl gidiyor durum??
Evet o şişkinlik her gün artıyor malesef ama katlanılır boyuttaayy çok güzel inşallah devamıda iyi olur :) ben 26 yaşındayım pko dan dolayı olmuyor amh 3.95 çıktı şuan yumurta büyütme sürecindeyim 5 gün oldu iğneleri yaptım yarın kontrol var. Bugun hafif şişkinlik ve yumurtalıklarımda batmalar oluyor..
Insallah canim bol bol dua edelim rabbim insaallah yavrularımızı kucağımıza alırızSağol canim hepimiz için hayırlısı olsun insallahprp için 8 tüp kan alınacak ve bu kanlar işlemden geçirilip tekrar vajinal yoldan enjekte edilecek. Benimde 4.tedavim olacak 1 tane hiç tutmadı diğer ikisi tuttu devam etmedi inşallah bundan hayirli bir sonuç alirim artik
Bnde pcosum pcos da taze transfer hiç uygun olmuyormuş seninde mi dondurcaklar canımayy çok güzel inşallah devamıda iyi olur :) ben 26 yaşındayım pko dan dolayı olmuyor amh 3.95 çıktı şuan yumurta büyütme sürecindeyim 5 gün oldu iğneleri yaptım yarın kontrol var. Bugun hafif şişkinlik ve yumurtalıklarımda batmalar oluyor..
Hayırlı olsun canımKızlar bende bayramın 1. Günü opu oldum 5. Gün 2 blast embriyo donduruldu . ilk adetimi oldum dün . ikinci adette transfer hazurlığımız başlıyor inşAllah
Amin canım hepimizin inşHayırlı olsun canımhızlıca geçsin günler
Yıllardır deli gibi bekliyorken şimdi bi garip geliyo o hisAyy ben kendimi hamileliğe hala hazır hissetmiyorum peki buna ne demelisanki tüp bebek yaptıran ben değilim
Hayırlı olsun canım gebelik haberini de alırız inşallah opudan sonra kanama ağrı falan oldu mu kaç gün sürdüKızlar bende bayramın 1. Günü opu oldum 5. Gün 2 blast embriyo donduruldu . ilk adetimi oldum dün . ikinci adette transfer hazurlığımız başlıyor inşAllah
Transfer dedim ben biraz hızlı gidiyorum galibaYıllardır deli gibi bekliyorken şimdi bi garip geliyo o hisbenim daha önümde 2 ay var ama ben de hazır hissetmiyorum yarın transferden sonra yatacak mısın ne dedi doktorun bana 2 gün hiç kalkmadan yatacaksın dedi sadece lavaboya gideceksin dedi
Ahhahaa evet daha topluyoruz meyveleri, transfer haftaya.. bi gün ister istemez yatacakmışım galiba.. görücez valla ben de çok bilgisizimTransfer dedim ben biraz hızlı gidiyorum galiba
Kanama bi ilk tuvalete çıktığımda peceteye geldi bi kaçında damla damla gün içinde bitti zaten . 38 yumurta toplandı bn 3 gün alt karın bölgem biraz ağrıdı ama bayram misafir kabulü gezmesi yapıyodum vallaHayırlı olsun canım gebelik haberini de alırız inşallah opudan sonra kanama ağrı falan oldu mu kaç gün sürdü
Ayyy hayırlı olsun şimdiden.. heyecan olmaz mı yaaBu hafta transferim varHem korku, hem heyecan, hem endişe, değişik duygular… Allahım hayırlısını nasip etsin inş Mideme kramplar giriyo.
Hayırlısı olsun canım bol bol dua et.. kan tahliline kadar sakin test yapma merakina yenilip nacizane tavsiyem ben dün yaptim 8.ci günde hix bursey çıkmadı hayırlı olsunBu hafta transferim varHem korku, hem heyecan, hem endişe, değişik duygular… Allahım hayırlısını nasip etsin inş Mideme kramplar giriyo.
Evet canjm diğer ay olucak transferBnde pcosum pcos da taze transfer hiç uygun olmuyormuş seninde mi dondurcaklar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?