- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.719
- 333
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #3.061
Gölgelerin gücü adınaaaa. Anacım yumurtluyon mı hamile mi kalıyon lh I full salgılıyon hcg de var biraz belli amacın ne hamile kalıp aynı anda yumurtladığını mı ispatlamaya çalışıyorsun bize ne şekilsin sen türün ne bakalımİlk 5 dakikada cikan fotoda cok belli degil ve ben bariz belli goruyorum 5 taneydi beşinide yaptim bitti ama aklima ne geldi keşke eşime yaptiraydim birini kızbakalim ondadami böyle cikacakti acaba testtemi anormallik var bendemi anlardik

Venev diger kizlar bakiverin biliyorum biktiniz ama

sen ne yap biliyor musun kuzum iki tane erken gebelik testi al eş zamanlı eşinle salın çişleri kim çift çizgi görürse o hamile artık olmaz böyle
 sen ne yap biliyor musun kuzum iki tane erken gebelik testi al eş zamanlı eşinle salın çişleri kim çift çizgi görürse o hamile artık olmaz böyle 

9 yaşında şimdi. İkinci için 2 yıldır uğraşıyoruz denemediğimiz şey kalmadı olmuyor. Ben de geçen yıl hsg çektirdim dış gebelik geçirmiştim hiçbişey de yok üstelik. Burada da genelde okuduğum hep ikinciler daha zor oluyor. Sana kalmış tabii ama her ihtimali düşünmek lazım
 9 yaşında şimdi. İkinci için 2 yıldır uğraşıyoruz denemediğimiz şey kalmadı olmuyor. Ben de geçen yıl hsg çektirdim dış gebelik geçirmiştim hiçbişey de yok üstelik. Burada da genelde okuduğum hep ikinciler daha zor oluyor. Sana kalmış tabii ama her ihtimali düşünmek lazım

doğuracak artık mecbur
 doğuracak artık mecbur 

.. herzaman illa gebelik olmaz ama taze fırından çıkmış gebemiz kendisi söylüyor
 .. herzaman illa gebelik olmaz ama taze fırından çıkmış gebemiz kendisi söylüyor 
 zamanla alışırsın
 zamanla alışırsın  benim belim ağrımıyor daha doğrusu hep belim ağrıdığı için farketmiyorum ama içeride hep bi çekilme var esnettiğimde kollarımı kaldırdığımda daah cok var, ara sıra da hafif sancı girip gidiyor..
 benim belim ağrımıyor daha doğrusu hep belim ağrıdığı için farketmiyorum ama içeride hep bi çekilme var esnettiğimde kollarımı kaldırdığımda daah cok var, ara sıra da hafif sancı girip gidiyor..