- 22 Ocak 2017
- 5.659
- 7.053
- 198
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #3.081
Çok teşekkür ederim ilk defa başıma geldi ondan biraz korktum. Ben iğne de vurulmadım ama önceki aylarda hiç olmamıştı tek fark inofolic combi kullanıyorum. Dün gece bu saatlerde ağrı oldu ondan bir gün önceyi ve bu geceyi değerlenirdik. Acaba dün gece mi birliktelik olmalıydı sanki gün aşırı olunca spermler canlı kalamıyormuş gibi hissediyorum bir yıldır uğraşıp duruyoruzBen subatta catlatma iğnesinden sonra ole olmustım canım yürüyememiştim resmen kasık ageısı şişlik gaz bugün sabah sa vuruldum büyük ihtimalle yarın çatlarkene ole olcam gene korkulcak bişe yok

benim belim ağrımıyor daha doğrusu hep belim ağrıdığı için farketmiyorum ama içeride hep bi çekilme var esnettiğimde kollarımı kaldırdığımda daah cok var, ara sıra da hafif sancı girip gidiyor..
 benim belim ağrımıyor daha doğrusu hep belim ağrıdığı için farketmiyorum ama içeride hep bi çekilme var esnettiğimde kollarımı kaldırdığımda daah cok var, ara sıra da hafif sancı girip gidiyor..

olursa şok şok şok olur
 olursa şok şok şok olur  manşetler yazar tüpe başlarken hamile kaldı
 manşetler yazar tüpe başlarken hamile kaldı 

bana özelmi cikiyo bu cizgiler…sonra evin icinde çığırmıyım adama aşkım sen hamilesin bakkk gölge çıktı diye korkum o yani
 bana özelmi cikiyo bu cizgiler…sonra evin icinde çığırmıyım adama aşkım sen hamilesin bakkk gölge çıktı diye korkum o yani doğuracak artık mecbur
 doğuracak artık mecbur

ay hadi İnşallah kuzum yaaa
 ay hadi İnşallah kuzum yaaa  sabah idrarınla yap kalpten götürme bizi
 sabah idrarınla yap kalpten götürme bizi