Mayıs 2025 transfer olacaklar kimler?

Merhaba, güzel sonuçlarınız olsun. Embriyolara mı pgt yaptırdınız? Benim de iki düşüğüm var da şimdi dondurulmuş bekleyenlere pgt isteyeceğiz, yani temiz gelirse belki mayısta veya Haziran da olur

Merhaba, güzel sonuçlarınız olsun. Embriyolara mı pgt yaptırdınız? Benim de iki düşüğüm var da şimdi dondurulmuş bekleyenlere pgt isteyeceğiz, yani temiz gelirse belki mayısta veya Haziran da olur
Malesef benim de iki düşüğüm var, evet embriyoları genetiğe yolladık eğer düzgün gelirse süreç de iyi ilerlerse mayısta transferim olacak inşallah. İnşallah siz de güzel sonuçlar alırsınız hepimiz alalım ne zaman dondurmuştunuz

Amin inşallah biz Şubat'ta dondurduk, bir tanesi taze transfer yapılmıştı O ay. İnşallah genetik testler güzel gelir de güzelce transfer olmak nasip olur

Anladım biz direkt gönderdik doktor düşiklerden sonra pgtli önermişti çünkü. Heyecanla mayısı bekliyorum

Ben varım 30 nisanda kontrollüm var eğer bir aksilik olmas ise 7 mayıs transfer günü 4.gün çok iyi ve iyi kalite iki adet transfer olacağım

Merhaba ben bu ay opu oldum 1 adet iyi kalite 3. gün embriyom var. Bugün kan verdim progesteron değerime bakılacak yarın öğleden sonra belli olur dediler. Eğer progesteron düşükse rahim kalınlaştırmak için estrofem başlayacağım ve nasipse 13-14 mayıs civarı transfer olacağım

Merhaba mayıs ayında transfer olacağım, genetik tarama sonucumu bekliyoruz. Mayıs ayında transfer olacaklar var mı bilgi alışverişi yapalım zaman hızlı geçsin
Ben de 13-14 mayıs gibi inşallah her şey yolunda giderse transfer olacağım. Önceden 2 başarısız denememiz var. O yüzden bu denemede çift embriyo transfer edilecek. Rahim şekil bozukluğu vardı histereskopi oldum mart ayında. 2. reglinde gel demişti doktorum dün muayene oldum kan tahlillerimi verdim. Estradiol, coraspin ve takviye başladık. 8 mayısta kontrol randevum var. Progestan dex (iğne) başlayacağız. Donmuş embriyo transferi olacak. Annem ve babam hacca gidiyorlar 2 mayısta. Hepimiz için dua edecekler kalbiniz ferah olsun. Bir gün bebeklerimiz olacak Allahın izniyle :)

Benim de mayıs sonuna düşünülüyor sıkıntı çıkmazsa. Peki bir şey soracağım kontrol oluyoruz transfer için karar veriliyor ilaçlar veriliyor tahmini transfer kaç gün sonra oluyor?

Ne güzel denk gelmiş benim annem de umreye gitti ilk Kabeyi görünce duayı kendime istedim ben de histeroskopi oldum yapışıklık çok ama açamadım tam olarak laporoskopi olman gerek dedi sonra başka bir doktora gittim şuan tüp bebek yaptığım doktor da rahim filmi istedi ve hiçbir sorun yok dedi tüp bebeğe başladık bilmiyorum ne olacak adeti bekliyorum transfer için

Selam kızlar benim de 2.transferim 1 mayısta oldu 4 aşılama bir dış gebelik 1 normal gebelik geçirdim 6 hafta kalbi durdu sonrasında tüp bebek denedik şubatta dondurlmuş embriyoyla 2 adet transfer edildi rezervim az olduğu için maalesef toplanan sadece 3 taneydi 2 transfer edildi 1 bozuldu sonuç olarak transfer edilenlerde tutmamıştı.şimdi 2.transferin sonucunu bekliyorum korku ve heyecan la

Birden fazla doktor görüşü almakta fayda var. Zeynep Kamil tüp bebekte marka sayılacak bir hastane. Bahçeci tüp bebekte en iyi 3 merkezden biriyiz diye reklamını yapıyor. Her ikisi de rahmim T şeklindeyken transfer yaptı iki transferim de tutmadı. 3. transferi yine bahçecide yaptıracağım donmuş embriyolarım olduğu için. İnşallah tek problem rahim şekil bozukluğumdur inşallah ameliyatla çözülmüştür diyorum. Aslında benim de aklımda acaba her şey yolunda mı diye ameliyat sonrası hsg çektirmek vardı ama doktoruma güvendim. Çift embriyo koyulacak. Eğer hâlâ başarılı olamazsak o zaman şüphelerimi gidermek için hsg çektirmeyi düşünüyorum. Rabbim hepimize kolaylıkla evlat sahibi olabilmeyi nasip etsin. Bizi biz anlıyoruz bu yolda yürümeyen birinin bizi çok anladığını düşünmüyorum. Tecrübe ettiğim kadarıyla isim yapmış yerler de bir yerde hikaye gibi geliyor. Herkes kendi reklamında. Allah hepimizi iyi insanlarla, iyi niyetli işinin ehli doktorlarla karşılaştırsın.

Kesinlikle çok haklısınız düşüklerimden sonra çok doktor gezdim en son birisi yapışıklık olabilir deyince mutlu oldum nedenini bulduk diye ama o da histeroskopiyi yapamadım sineşi olmuş dedi başka bir yere yönlendirdi, bu son doktorum da yapışıklıl olsa hsgde çıkardı dedi ve tüp bebek sürecine girdim işte hala aklımda şüphe acaba tutmazsa yapışıklıktan mı tutmadı doktor yeterince önemsemedi mi diye, zor süreçler. Hepimiz kolaylıkla, sağlıklı bebişlerle çıkalım inşallah bu yoldan

Yaa siz böyle deyince ben de şüpheye düştüm. İki kürtajım oldu, hsg de bir şey yok görünüyor ama içimi rahatlatmak için bir de histeroskopi istiyorum ben, inşallah Dr um yapar.

Yaa siz böyle deyince ben de şüpheye düştüm. İki kürtajım oldu, hsg de bir şey yok görünüyor ama içimi rahatlatmak için bir de histeroskopi istiyorum ben, inşallah Dr um yapar.
Bana şuanki doktorum bende yapışıklık var tekrar histeroskopi ol dedi eski doktorum deyince rahim çok hassas sürekli ben bir bakıp çıkayımla iş olmaz diye bana kızmıştı hatta hsg istedi hsgde de yapışıklık görünmedi ama önceki ay hşsterokopi yapan doktor da göz gözü görmüyor yapışıklıktan laporoskopi de olman gerekebilir dedi ben şuankine güvenmeyi seçtim siz de şüpheye düşmeyin ben de burada okuduktan sonra yapışıklık tekrar aklıma düştü yoksa doktora güvenmiştim yani. Güvenip kendini bırakmak en iyisi yoksa şüpheyle düşünüp durmak mahvediyor insanı ben daha yeni kendimi bırakabildim oluruna

Nerde tedavi görüyorsunuz? Dr nuz kim acaba? Yani evet rahim hassas ama histeroskopi de rahim için olan bir ameliyat, yani cihazıyla , kamerasıyla her şeyiyle rahim için hazırlanmış bir operasyon niçin zarar versin ki? Hsg kesinlikle yapışıklığı göstermez ben, ikinci kürtajımı oldum, Dr um ne hsg ne histeroskopi gerek görmüyor. Ama benim içim böyle rahat etmeyecek sizin Dr da benim Dr gibi gerek yok deyip geçiyor heralde.. inşallah sonumuz hayır olur

Ama şehir hastanesine de gitmiştim doktor histeroskopi öneriyor diye onlar da önce hsg ile bakalım demişlerdi, açıkçası yapışıklığın olup olmadığını hsg göstermezse ne gösterir kiankarada prof Bülent berker doktorum, siz neredesiniz, bir de histeroskopi olduktan sonraki ay hiç adet görmedim mesela ve iyice tedirgin oldum şuanki doktor da hsgden sonra bir iki ay bakalım rahim kendini toplasın eğer hala adet olmazsan histeroskopi yaparız demişti ve çok şükür sonraki ay ilaçsız adet oldum rahim de kendini topluyor demişti. Temkinli ilerlemesi hemen operasyon önermemesi de benim içimi rahatlatmıştı, o yüzden sadece nasip diyorum şuan

Bendede durum aynı canım elimde kaldı bir o da 4 hücreli. Transferden sonraki günlerde ağrın sizin oldu mu hiç. Benim bugün 3. Gün hiçbir belirti kalmadı sanki normal bir gün . Sende durum ne canim

Bendede durum aynı canım elimde kaldı bir o da 4 hücreli. Transferden sonraki günlerde ağrın sizin oldu mu hiç. Benim bugün 3. Gün hiçbir belirti kalmadı sanki normal bir gün . Sende durum ne canim
Benim transferim de 2 Mayıs da oldu. Bu ikinci transferim. 14 yumurta toplandı sadece 3 embriyo oluştu. İlk transferde çift embriyo transferi olmuştu. Bu son embriyo. 13 Mayıs test günüm bekliyorum ama bundan da çok ümitli değilim açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…