Estrofem be Progesteron U transfer öncesi kullanmaya başlamıştım ağrılarım oyüzden zaten transfer öncesi vardı şaka gibi ama transfer sonrası ağrılarım hafifledi ve bu durum canımı sıkıyor doğal olarak çünkü bende de olağan bir durum yok bir önceki düşüğümde aşılama ile olmuştu transfer aonrası Herşeyi hissetmiştim fakat bu tüp bebek ve bir önceki negatif sonuçlanan tüp bebekte hiçbirşey histmedim muhtemelen benim yine negatif çünkü ben acı eşiği düşük biriyi. Vücumdaki yumurtlama adet sancısı çatlama dahil Herşeyi hiseden biri olarak şuan birşey hisetmem çok üzücüBendede durum aynı canım elimde kaldı bir o da 4 hücreli. Transferden sonraki günlerde ağrın sizin oldu mu hiç. Benim bugün 3. Gün hiçbir belirti kalmadı sanki normal bir gün . Sende durum ne canim
bende ankarada tedavi görüyorum. kürtaj olduktan sonra histeroskopi olmak zorunda kalmıştım. yapışıklık oluyormuş çünkü kürtajdan sonra. 7 mayısta transfer olacağım inşallahAma şehir hastanesine de gitmiştim doktor histeroskopi öneriyor diye onlar da önce hsg ile bakalım demişlerdi, açıkçası yapışıklığın olup olmadığını hsg göstermezse ne gösterir kiankarada prof Bülent berker doktorum, siz neredesiniz, bir de histeroskopi olduktan sonraki ay hiç adet görmedim mesela ve iyice tedirgin oldum şuanki doktor da hsgden sonra bir iki ay bakalım rahim kendini toplasın eğer hala adet olmazsan histeroskopi yaparız demişti ve çok şükür sonraki ay ilaçsız adet oldum rahim de kendini topluyor demişti. Temkinli ilerlemesi hemen operasyon önermemesi de benim içimi rahatlatmıştı, o yüzden sadece nasip diyorum şuan
canım bende senin gibiyim bi önceki transferimde hiçbir şey hissetmedim zaten insan bi belirti aradığı için devamlı beyin tetikte oluyoEstrofem be Progesteron U transfer öncesi kullanmaya başlamıştım ağrılarım oyüzden zaten transfer öncesi vardı şaka gibi ama transfer sonrası ağrılarım hafifledi ve bu durum canımı sıkıyor doğal olarak çünkü bende de olağan bir durum yok bir önceki düşüğümde aşılama ile olmuştu transfer aonrası Herşeyi hissetmiştim fakat bu tüp bebek ve bir önceki negatif sonuçlanan tüp bebekte hiçbirşey histmedim muhtemelen benim yine negatif çünkü ben acı eşiği düşük biriyi. Vücumdaki yumurtlama adet sancısı çatlama dahil Herşeyi hiseden biri olarak şuan birşey hisetmem çok üzücüama sen üzülme çünkü genel olarak zaten pozitifi görenler hiçbirşey hisetmiyormuş.benim durumum farklı diye üzülüyorum
canım bende senin gibiyim bi önceki transferimde hiçbir şey hissetmedim zaten insan bi belirti aradığı için devamlı beyin tetikte oluyopozitifi gördüğümde çok şaşırmıştım hatta. transferden sonraki en önemli şey bence stresten uzak durmak bence olumsuz düşünme. biz elimizden geleni yapıyoruz geriye sadece dua ile beklemek kalıyor. Allah yardımcımız olsun hepimizin çok zor bi sınavdan geçiyoruz inşallah güzel haberini alırsın test günü
Hayırlısı diyelim in sallah olumlu sonuclanir hepimizin kiEstrofem be Progesteron U transfer öncesi kullanmaya başlamıştım ağrılarım oyüzden zaten transfer öncesi vardı şaka gibi ama transfer sonrası ağrılarım hafifledi ve bu durum canımı sıkıyor doğal olarak çünkü bende de olağan bir durum yok bir önceki düşüğümde aşılama ile olmuştu transfer aonrası Herşeyi hissetmiştim fakat bu tüp bebek ve bir önceki negatif sonuçlanan tüp bebekte hiçbirşey histmedim muhtemelen benim yine negatif çünkü ben acı eşiği düşük biriyi. Vücumdaki yumurtlama adet sancısı çatlama dahil Herşeyi hiseden biri olarak şuan birşey hisetmem çok üzücüama sen üzülme çünkü genel olarak zaten pozitifi görenler hiçbirşey hisetmiyormuş.benim durumum farklı diye üzülüyorum
12 Mayıs'ta benim test günüm hiçbir şey olmamış gibi oturuyorum sastim kaldimBenim transferim de 2 Mayıs da oldu. Bu ikinci transferim. 14 yumurta toplandı sadece 3 embriyo oluştu. İlk transferde çift embriyo transferi olmuştu. Bu son embriyo. 13 Mayıs test günüm bekliyorum ama bundan da çok ümitli değilim açıkçası
İlaçlardan toplamaya kadar iki günde bir kontrol için doktor çağıracak yumurtanın boyutuna göre gün verilip yumurta toplama islemi yapılacak . Sonra aynı gün eşinden sperm alınacak ve beklenecek artık 3. Gün mu olur 5 . Gün mu olur haber verirler. Sonra transfer edilecek 11 gün sonra testHerkese merhaba bu ay reglim 8 Mayıs süreç nasıl olacak bilmiyorum muayene edip yumurta geliştirici iğnelere başlıyor sonra yumurta toplama kaç gün sonra yapılıyor bilenler bana detaylı yazabilir mi hiç tecrübem yok bu konuda
Benimde oldu 4 mu 5 mi deneme. Bu da son şansımiz artık gucumuzde kalmadı .Ben ilk aşılamada hamile kalmıştım 6 haftada kalbi durmuştu onda aşılama sonrası hertürlü belirtiyi hissettiğim için tüp bebekte ilk transferimde hisetmedim ve negatifi görüncede çok üzüldüm bu 2. Denememde 4. Günüm ve transfer öncesi olan tüm ağrılarım nerdeyse geçti oyüzden çok korkuyorm ve olumsuz olduğunu düşünüyorum ama tabi yinede umudumu kaybetmiyorum Allahım umarım beni yanıltır ve umarım pozitif görürüm 2 yılda yaşadığım operasyonun. Ve aldığım ilaçların anestezinn sayısını unuttum artıkmaddi manevi tükendim
Allah hepimizin yardımcısı olsunBenimde oldu 4 mu 5 mi deneme. Bu da son şansımiz artık gucumuzde kalmadı .
Bugün sadece kasıklarım ağrıyor regl olacakmışım gibi. Onun dışında başka hiçbir belirtim yok. Ve transferimi regl günümden bir gün önce yaptı. Bu normal mi onu da bilmiyorum. İlk transferimde reglime bir hafta vardı12 Mayıs'ta benim test günüm hiçbir şey olmamış gibi oturuyorum sastim kaldim
Ben 12 sini sanırım bekleyemicem cumartesi yada pazar kan vermeye giderim12 Mayıs'ta benim test günüm hiçbir şey olmamış gibi oturuyorum sastim kaldim
aynı kadının 2.gebeliği bile ilkinden farklı olabiliyo o yüzden böyle düşünme ve üzülme güzel düşünelim güzel olsun Allahın izniyleBen ilk aşılamada hamile kalmıştım 6 haftada kalbi durmuştu onda aşılama sonrası hertürlü belirtiyi hissettiğim için tüp bebekte ilk transferimde hisetmedim ve negatifi görüncede çok üzüldüm bu 2. Denememde 4. Günüm ve transfer öncesi olan tüm ağrılarım nerdeyse geçti oyüzden çok korkuyorm ve olumsuz olduğunu düşünüyorum ama tabi yinede umudumu kaybetmiyorum Allahım umarım beni yanıltır ve umarım pozitif görürüm 2 yılda yaşadığım operasyonun. Ve aldığım ilaçların anestezinn sayısını unuttum artıkmaddi manevi tükendim
Umarım dediğin gibi olur hepimizin yüzü güler güzel sonuçlar alırız sizi. Test tarihi nezamandıaynı kadının 2.gebeliği bile ilkinden farklı olabiliyo o yüzden böyle düşünme ve üzülme güzel düşünelim güzel olsun Allahın izniyle
ben ayın 7sinde transfer olacağım inşallahUmarım dediğin gibi olur hepimizin yüzü güler güzel sonuçlar alırız sizi. Test tarihi nezamandı
Benim test 9undaBugün sadece kasıklarım ağrıyor regl olacakmışım gibi. Onun dışında başka hiçbir belirtim yok. Ve transferimi regl günümden bir gün önce yaptı. Bu normal mi onu da bilmiyorum. İlk transferimde reglime bir hafta vardı
Evet iki defa kürtaj oldum malesef ama doktorum hiç gerek yok hsgde her şey normal histeroskopiye gerek yok dedi ve tüp bebeğe başladım heyecanla bekliyorum transfer gününübende ankarada tedavi görüyorum. kürtaj olduktan sonra histeroskopi olmak zorunda kalmıştım. yapışıklık oluyormuş çünkü kürtajdan sonra. 7 mayısta transfer olacağım inşallahama doktorum transfer öncesi tekrar histereskopi yapmak istedi ilk başta hiç istemedim ama işlemden sonra iyi ki yaptırmışım dedim. çünkü yapışıklık açıldıktan sonra tekrar yapışıklıklar olabiliyormuş ve bende de olmuş açtım dedi doktorum.
sizinde mi kürtajınız var ?
AminAllah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?