Mayıs 2025 transfer olacaklar kimler?

Bendede durum aynı canım elimde kaldı bir o da 4 hücreli. Transferden sonraki günlerde ağrın sizin oldu mu hiç. Benim bugün 3. Gün hiçbir belirti kalmadı sanki normal bir gün . Sende durum ne canim
Estrofem be Progesteron U transfer öncesi kullanmaya başlamıştım ağrılarım oyüzden zaten transfer öncesi vardı şaka gibi ama transfer sonrası ağrılarım hafifledi ve bu durum canımı sıkıyor doğal olarak çünkü bende de olağan bir durum yok bir önceki düşüğümde aşılama ile olmuştu transfer aonrası Herşeyi hissetmiştim fakat bu tüp bebek ve bir önceki negatif sonuçlanan tüp bebekte hiçbirşey histmedim muhtemelen benim yine negatif çünkü ben acı eşiği düşük biriyi. Vücumdaki yumurtlama adet sancısı çatlama dahil Herşeyi hiseden biri olarak şuan birşey hisetmem çok üzücü ama sen üzülme çünkü genel olarak zaten pozitifi görenler hiçbirşey hisetmiyormuş.benim durumum farklı diye üzülüyorum

bende ankarada tedavi görüyorum. kürtaj olduktan sonra histeroskopi olmak zorunda kalmıştım. yapışıklık oluyormuş çünkü kürtajdan sonra. 7 mayısta transfer olacağım inşallah ama doktorum transfer öncesi tekrar histereskopi yapmak istedi ilk başta hiç istemedim ama işlemden sonra iyi ki yaptırmışım dedim. çünkü yapışıklık açıldıktan sonra tekrar yapışıklıklar olabiliyormuş ve bende de olmuş açtım dedi doktorum.
sizinde mi kürtajınız var ?

canım bende senin gibiyim bi önceki transferimde hiçbir şey hissetmedim zaten insan bi belirti aradığı için devamlı beyin tetikte oluyo pozitifi gördüğümde çok şaşırmıştım hatta. transferden sonraki en önemli şey bence stresten uzak durmak bence olumsuz düşünme. biz elimizden geleni yapıyoruz geriye sadece dua ile beklemek kalıyor. Allah yardımcımız olsun hepimizin çok zor bi sınavdan geçiyoruz inşallah güzel haberini alırsın test günü

Herkese merhaba bu ay reglim 8 Mayıs süreç nasıl olacak bilmiyorum muayene edip yumurta geliştirici iğnelere başlıyor sonra yumurta toplama kaç gün sonra yapılıyor bilenler bana detaylı yazabilir mi hiç tecrübem yok bu konuda

Ben ilk aşılamada hamile kalmıştım 6 haftada kalbi durmuştu onda aşılama sonrası hertürlü belirtiyi hissettiğim için tüp bebekte ilk transferimde hisetmedim ve negatifi görüncede çok üzüldüm bu 2. Denememde 4. Günüm ve transfer öncesi olan tüm ağrılarım nerdeyse geçti oyüzden çok korkuyorm ve olumsuz olduğunu düşünüyorum ama tabi yinede umudumu kaybetmiyorum Allahım umarım beni yanıltır ve umarım pozitif görürüm 2 yılda yaşadığım operasyonun. Ve aldığım ilaçların anestezinn sayısını unuttum artık maddi manevi tükendim

Hayırlısı diyelim in sallah olumlu sonuclanir hepimizin ki

12 Mayıs'ta benim test günüm hiçbir şey olmamış gibi oturuyorum sastim kaldim

İlaçlardan toplamaya kadar iki günde bir kontrol için doktor çağıracak yumurtanın boyutuna göre gün verilip yumurta toplama islemi yapılacak . Sonra aynı gün eşinden sperm alınacak ve beklenecek artık 3. Gün mu olur 5 . Gün mu olur haber verirler. Sonra transfer edilecek 11 gün sonra test

Benimde oldu 4 mu 5 mi deneme. Bu da son şansımiz artık gucumuzde kalmadı .

12 Mayıs'ta benim test günüm hiçbir şey olmamış gibi oturuyorum sastim kaldim
Bugün sadece kasıklarım ağrıyor regl olacakmışım gibi. Onun dışında başka hiçbir belirtim yok. Ve transferimi regl günümden bir gün önce yaptı. Bu normal mi onu da bilmiyorum. İlk transferimde reglime bir hafta vardı

aynı kadının 2.gebeliği bile ilkinden farklı olabiliyo o yüzden böyle düşünme ve üzülme güzel düşünelim güzel olsun Allahın izniyle

Benim test 9unda zaman geçmiyor ama bütün belirtiler geçti benimde ara ara regli ağrım oluyor ama zaten bi hafta kala başlar benim ağrılarım kendimi kandırıp normal gebelik testi yapıyorum negatif sonrada diyorum erken gebelik testinde bile zor çıkar şimdi kanı bekleyelim

Evet iki defa kürtaj oldum malesef ama doktorum hiç gerek yok hsgde her şey normal histeroskopiye gerek yok dedi ve tüp bebeğe başladım heyecanla bekliyorum transfer gününü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…