Belki doktorun bir bildiği vardır. İçini ferah tut canım . Benimki ıkı hafta öncesinden yapılmış olduBugün sadece kasıklarım ağrıyor regl olacakmışım gibi. Onun dışında başka hiçbir belirtim yok. Ve transferimi regl günümden bir gün önce yaptı. Bu normal mi onu da bilmiyorum. İlk transferimde reglime bir hafta vardı
hsg de de gözüküyormuş zaten yapışıklık olsa öyle demişti benim doktorumda. hadi hayırlısı olsun hepimizin hakkında Allah yardımcımız olsun güzel haberlerimizi vermek nasip olsun inşallahEvet iki defa kürtaj oldum malesef ama doktorum hiç gerek yok hsgde her şey normal histeroskopiye gerek yok dedi ve tüp bebeğe başladım heyecanla bekliyorum transfer gününü
En doğrusu kan testi. Ben de kendimi çok zor tutuyorum. İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimizBenim test 9undazaman geçmiyor ama bütün belirtiler geçti benimde ara ara regli ağrım oluyor ama zaten bi hafta kala başlar benim ağrılarım kendimi kandırıp normal gebelik testi yapıyorum negatif sonrada diyorum erken gebelik testinde bile zor çıkar şimdi kanı bekleyelim
Umarım. Hayırlısıyla güzel sonuçlar alırızBelki doktorun bir bildiği vardır. İçini ferah tut canım . Benimki ıkı hafta öncesinden yapılmış oldu
Amin inşallahhhsg de de gözüküyormuş zaten yapışıklık olsa öyle demişti benim doktorumda. hadi hayırlısı olsun hepimizin hakkında Allah yardımcımız olsun güzel haberlerimizi vermek nasip olsun inşallah
En doğrusu kan testi. Ben de kendimi çok zor tutuyorum. İnşallah güzel sonuçlar alırız hepi
Allahın izniyle alıcaz güzel haberleriUmarım. Hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız
Mümkünse tutun kendinizi bende tutamayanlardanım erken gebelik yaptım bugün negatif çıkınca ağla ağla helak oldum hiç gerek yok en güzeli beklemekEn doğrusu kan testi. Ben de kendimi çok zor tutuyorum. İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Merhaba ben bu ay opu oldum 1 adet iyi kalite 3. gün embriyom var. Bugün kan verdim progesteron değerime bakılacak yarın öğleden sonra belli olur dediler. Eğer progesteron düşükse rahim kalınlaştırmak için estrofem başlayacağım ve nasipse 13-14 mayıs civarı transfer olacağı
Herkese merhaba bu ay reglim 8 Mayıs süreç nasıl olacak bilmiyorum muayene edip yumurta geliştirici iğnelere başlıyor sonra yumurta toplama kaç gün sonra yapılıyor bilenler bana detaylı yazabilir mi hiç tecrübem yok bu kon
Kesinlikle çok haklısınız düşüklerimden sonra çok doktor gezdim en son birisi yapışıklık olabilir deyince mutlu oldum nedenini bulduk diye ama o da histeroskopiyi yapamadım sineşi olmuş dedi başka bir yere yönlendirdi, bu son doktorum da yapışıklıl olsa hsgde çıkardı dedi ve tüp bebek sürecine girdim işte hala aklımda şüphe acaba tutmazsa yapışıklıktan mı tutmadı doktor yeterince önemsemedi mi diye, zor süreçler. Hepimiz kolaylıkla, sağlıklı bebişlerle çıkalım
Amin inşallahKesinlikle çok haklısınız düşüklerimden sonra çok doktor gezdim en son birisi yapışıklık olabilir deyince mutlu oldum nedenini bulduk diye ama o da histeroskopiyi yapamadım sineşi olmuş dedi başka bir yere yönlendirdi, bu son doktorum da yapışıklıl olsa hsgde çıkardı dedi ve tüp bebek sürecine girdim işte hala aklımda şüphe acaba tutmazsa yapışıklıktan mı tutmadı doktor yeterince önemsemedi mi diye, zor süreçler. Hepimiz kolaylıkla, sağlıklı bebişlerle çıkalım inşallah bu yoldan
AYNI ŞEKİLDE 12 MAYIS BENİMDE TEST GÜNÜM SADECE SOL KASIKTA AĞRIM OLUYOR BENİM12 Mayıs'ta benim test günüm hiçbir şey olmamış gibi oturuyorum sastim kaldim
Benimde yeni başladı sağ kasıkta ağrım varAYNI ŞEKİLDE 12 MAYIS BENİMDE TEST GÜNÜM SADECE SOL KASIKTA AĞRIM OLUYOR BENİM
Merhaba! Hanımlar benimde transferim 2 mayısta oldu brüksel tüp bebk merkezinde yücel hoca tarafından bu ikinci transferim bu transferimde yapıştırmada denedik ilk transferim olumsuz geçti ilkinde çok stresliydim ama bunda sakin kalmaya çalışıyorum ama kafamda hep bi düşünce elimde değil belirtileriniz oldu mu nasıl oluyo benim bazen belim ağrıyo ama onuda kendimi hep kuruyormuşum gibi geliyo yada sürekli uzanmaktan dinlenmekten diyorum bide 2 günün gecesi uyandım lavabodan sonra adet sancısı gibi 3 4 dk boyunca sürdü ve geçti artık hiç birşey hissetmiyorumBenim transferim de 2 Mayıs da oldu. Bu ikinci transferim. 14 yumurta toplandı sadece 3 embriyo oluştu. İlk transferde çift embriyo transferi olmuştu. Bu son embriyo. 13 Mayıs test günüm bekliyorum ama bundan da çok ümitli değilim açıkçası
BeenMerhaba mayıs ayında transfer olacağım, genetik tarama sonucumu bekliyoruz. Mayıs ayında transfer olacaklar var mı bilgi alışverişi yapalım zaman hızlı geçsin
Merhaba bugün bende transfer oldum aynı gün olmuşuz nasılsınız :)ben ayın 7sinde transfer olacağım inşallah
ilk günler pek bir belirti olmaz zaten canım. hatta bazılarında hiç belirti olmuyor stres yapmaMerhaba Kizlarbende dün Transfer oldum dondurulmus 5. gün Embryosu. Bende pek bise hissetmiyorum Rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin inşallah
Climara fort bant kullanıyormusunz bacağa yapıştırılan oda yapıyor kaşıkta ağrı ben hangi tarafa yapıştırsam o kaşığım ağrıyorBenimde yeni başladı sağ kasıkta ağrım var
Aminn inşallah, benimde dondurulmuş 6. Gün blostakist embriyosu bol bol dua edelim birbirimize Müslümanın Müslümana duası kabul olur derlerMerhaba Kizlarbende dün Transfer oldum dondurulmus 5. gün Embryosu. Bende pek bise hissetmiyorum Rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?