Mayıs 2025 transfer olacaklar kimler?

Belki doktorun bir bildiği vardır. İçini ferah tut canım . Benimki ıkı hafta öncesinden yapılmış oldu

Evet iki defa kürtaj oldum malesef ama doktorum hiç gerek yok hsgde her şey normal histeroskopiye gerek yok dedi ve tüp bebeğe başladım heyecanla bekliyorum transfer gününü
hsg de de gözüküyormuş zaten yapışıklık olsa öyle demişti benim doktorumda. hadi hayırlısı olsun hepimizin hakkında Allah yardımcımız olsun güzel haberlerimizi vermek nasip olsun inşallah

En doğrusu kan testi. Ben de kendimi çok zor tutuyorum. İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz

En doğrusu kan testi. Ben de kendimi çok zor tutuyorum. İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Mümkünse tutun kendinizi bende tutamayanlardanım erken gebelik yaptım bugün negatif çıkınca ağla ağla helak oldum hiç gerek yok en güzeli beklemek herkes için hayırlısı olsun inşallah

Merhabalar o kadar kısa sürmüyor maalesef hormon testlerinde herşey normal mi ultrason muayenesiyle karar veriyor eğer normal se rahim kalinlastirici ilaç ve vitamin başlıyor ikinci muayene de kalınlık istenen seviyedeki buna bakılıyor ve ignelere başlanıyor sonrasında opu tek seferde mı yapılacak yoksa iki toplama yapıp rahim dinlendirmesi yapacakmi buna karar veriyor

Amin inşallah

Merhaba! Hanımlar benimde transferim 2 mayısta oldu brüksel tüp bebk merkezinde yücel hoca tarafından bu ikinci transferim bu transferimde yapıştırmada denedik ilk transferim olumsuz geçti ilkinde çok stresliydim ama bunda sakin kalmaya çalışıyorum ama kafamda hep bi düşünce elimde değil belirtileriniz oldu mu nasıl oluyo benim bazen belim ağrıyo ama onuda kendimi hep kuruyormuşum gibi geliyo yada sürekli uzanmaktan dinlenmekten diyorum bide 2 günün gecesi uyandım lavabodan sonra adet sancısı gibi 3 4 dk boyunca sürdü ve geçti artık hiç birşey hissetmiyorum

Merhaba mayıs ayında transfer olacağım, genetik tarama sonucumu bekliyoruz. Mayıs ayında transfer olacaklar var mı bilgi alışverişi yapalım zaman hızlı geçsin
Been yarın yumurta toplama işlemi var herşey yolunda giderse pazartessi taze transfer dedi doktorumuz heycanla bekliyorum

Kızlar merhaba bende pendik yüzyılda yaptırdım bugün transferimin ilk günü yatıyorum, inanıyorum bebişlerimiz bize sımsıkı tutunacak inşallah zaman hiç geçmeyecek gibi geliyor şu test günü bi gelse

Merhaba Kizlar bende dün Transfer oldum dondurulmus 5. gün Embryosu. Bende pek bise hissetmiyorum Rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin inşallah
Aminn inşallah, benimde dondurulmuş 6. Gün blostakist embriyosu bol bol dua edelim birbirimize Müslümanın Müslümana duası kabul olur derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…