- 1 Şubat 2024
- 224
- 204
- 23
- 30
Evet öyle, beli ağrısı filanda ilk günder yatmaktan oluyo. Bi kalkınca kasiklarimda baskılı bisey hissediyorum oda ilaçlardan kaynaklı oluyorilk günler pek bir belirti olmaz zaten canım. hatta bazılarında hiç belirti olmuyor stres yapma
Amiinn insallahAminn inşallah, benimde dondurulmuş 6. Gün blostakist embriyosu bol bol dua edelim birbirimize Müslümanın Müslümana duası kabul olur derler
Aminn, ben bugün oldumAmiinn insallahrabbim hepimize nasip etsin sende mi dün transfer oldun ?
muhtemelen ama biz gene de güzel düşünelim güzel olsun inşallahEvet öyle, beli ağrısı filanda ilk günder yatmaktan oluyo. Bi kalkınca kasiklarimda baskılı bisey hissediyorum oda ilaçlardan kaynaklı oluyor
Kızlar bana bol bol meyve ye dediler Nar,havuç,ananas,avakado ve sebze tüket dediler sizede söylemek istedim :)Evet öyle, beli ağrısı filanda ilk günder yatmaktan oluyo. Bi kalkınca kasiklarimda baskılı bisey hissediyorum oda ilaçlardan kaynaklı oluyor
Bende konuşuyorum sımsıkı tutun annene diye :)muhtemelen ama biz gene de güzel düşünelim güzel olsun inşallahdoktorum bana tranferden sonra her şey kafada bitiyor konuş bebeğinle dedi
nar suyu ve kabak çekirdeği çok öneriliyo burdaKızlar bana bol bol meyve ye dediler Nar,havuç,ananas,avakado ve sebze tüket dediler sizede söylemek istedim :)
bende bendeeBende konuşuyorum sımsıkı tutun annene diye :)
Aynen öyle en sıkıntılı şey stres dediler bana da hep olumlu düşün olumlu olsun hiç stres yapma dediler :)nar suyu ve kabak çekirdeği çok öneriliyo burdabenim doktorum çok kasma kendini yeme içme konusunda dedi
Yok yapmıyorum sadece kalçadan ve göbekten iğne yapıyorum ben bugün normal test yaptım ama birşey yok erken daha biliyorum da yinede bı deneyem dedim hayirlisiClimara fort bant kullanıyormusunz bacağa yapıştırılan oda yapıyor kaşıkta ağrı ben hangi tarafa yapıştırsam o kaşığım ağrıyor
Opu sonrası 2.adetiniz kaçıncı günde geldi acaba?Merhaba ben de opu sonrası 2. adetimi bekliyodum transfer için bugün oldum sonunda yarın randevum var rahim kalınlığı ölçülüp estrofem başlanacakmışEğer bir aksilik olmazsa bu ay transferim var
Bende taze transfer oldum ilki dondurulmuştu yarın test günüm şimdilik farklı birşey yok yarınki duruma göre belki birşeyler söyleye bilirimMerhaba bende bugün opu oldum bir sorun olmazsa taze transfer olucam inşallah. Daha önce hiç taze olmadım 3 kez dondurulmuş transfer olmuştum. 1 kimyasal, 1 negatif, sonuncuda kalp atışından sonra kürtajla sonuçlandı. Taze transfer olanlar bilgi verebilir mi acaba?
Normal gününüzde olmanız lazım bazı bünyeler 2 gün falan erken yada geç olabiliyor ben erken olmuştum meselaOpu sonrası 2.adetiniz kaçıncı günde geldi acaba?
11 gün gecikti benim adetim ama ben o arada histereskopi de oldum o sebeple de gecikmiş olabilirOpu sonrası 2.adetiniz kaçıncı günde geldi acaba?
Opu ile transfer arasında nasıl bir süreç geçirdiniz?Sağlıcakla tutunur inşallahBende taze transfer oldum ilki dondurulmuştu yarın test günüm şimdilik farklı birşey yok yarınki duruma göre belki birşeyler söyleye bilirim
Verilen ilaçları içiyorsunuz rahmi hazırlıyor o ilaçlar o sürede sizi hergün emribiryologlar arayıp embriyolarınızın gidişatıyla ilgili bilgi veriyor be embriyoların durumuna göre 3. Gün embriyosuna yada 5. Gün embriyosu transferine karar veriliyor eğer 3 gün embriyosu olacaksa transferin 3 gün sonra oluyor yada 5. Se 5 gün sonraOpu ile transfer arasında nasıl bir süreç geçirdiniz?Sağlıcakla tutunur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?