Mayıs 2025 transfer olacaklar kimler?

Climara fort bant kullanıyormusunz bacağa yapıştırılan oda yapıyor kaşıkta ağrı ben hangi tarafa yapıştırsam o kaşığım ağrıyor
Yok yapmıyorum sadece kalçadan ve göbekten iğne yapıyorum ben bugün normal test yaptım ama birşey yok erken daha biliyorum da yinede bı deneyem dedim hayirlisi

Merhaba ben de opu sonrası 2. adetimi bekliyodum transfer için bugün oldum sonunda yarın randevum var rahim kalınlığı ölçülüp estrofem başlanacakmış Eğer bir aksilik olmazsa bu ay transferim var

Merhaba bende bugün opu oldum bir sorun olmazsa taze transfer olucam inşallah. Daha önce hiç taze olmadım 3 kez dondurulmuş transfer olmuştum. 1 kimyasal, 1 negatif, sonuncuda kalp atışından sonra kürtajla sonuçlandı. Taze transfer olanlar bilgi verebilir mi acaba?

Merhaba ben de opu sonrası 2. adetimi bekliyodum transfer için bugün oldum sonunda yarın randevum var rahim kalınlığı ölçülüp estrofem başlanacakmış Eğer bir aksilik olmazsa bu ay transferim var
Opu sonrası 2.adetiniz kaçıncı günde geldi acaba?

Ben de estorfem kullanmaya başladım dün. 16 mayısta rahim kalınlığına bakılıp transfere karar verilecek

Bende taze transfer oldum ilki dondurulmuştu yarın test günüm şimdilik farklı birşey yok yarınki duruma göre belki birşeyler söyleye bilirim

Opu ile transfer arasında nasıl bir süreç geçirdiniz?Sağlıcakla tutunur inşallah
Verilen ilaçları içiyorsunuz rahmi hazırlıyor o ilaçlar o sürede sizi hergün emribiryologlar arayıp embriyolarınızın gidişatıyla ilgili bilgi veriyor be embriyoların durumuna göre 3. Gün embriyosuna yada 5. Gün embriyosu transferine karar veriliyor eğer 3 gün embriyosu olacaksa transferin 3 gün sonra oluyor yada 5. Se 5 gün sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…