Merhaba öncelikleMerhabalar. Tebrik ederim sağlklı olsun inşallahbenimde transferim 22 mayıstı yarın test günüm. Belirtiniz var mı acaba ? Bende hiç bişey yok o yüzden modum düşük biraz
En son geçen hafta 3000 çıkmıştı bugün keseyi gördük şükürMerhaba sonucunuz ne oldu kan verdiniz mi
Benimde öyle başlarda oldu ama şimdi sıfır. İnsallah yarın sizin gibi güzel haberler alırım cok teşekkürlerMerhaba öncelikleçok teşekkür ederim Allah inşallah size de nasip eder. İlk başlarda biraz oldu ama sonradan geçti . Ben de tedirgin olmuştum ama hiç belirti olmayabiliyormuş da o yüzden gerçekten içini ferah tut . Yarın inşallah güzel haberlerle gelirsin inşallah
Bu sabaha kadar ara ara oldu ama şimdi yok çok şükür. Dr kırmızıya dönmediği sürece sıkıntı yok diyorBenim de 22sinde transferim oldu bugün bende uyandığımda çamaşırımda iki damla kahverengi leke gördüm bi kez silinince geldi ve devamı olmadı sizin devam etti mi doktorunuzla görüşebildiniz mi
Peçeteye sildigimde baya bi lekeleniyordu. Önce kahverengiydi sonra pembeye döndü. Şimdi yok ama.Kanama devam etti mi lekelenme şeklinde mi
İnşallah rica ederim ne demekBenimde öyle başlarda oldu ama şimdi sıfır. İnsallah yarın sizin gibi güzel haberler alırım cok teşekkürler
çok şükür inşallah minişin tutunma belirtisidir canım ne zaman test verceksinPeçeteye sildigimde baya bi lekeleniyordu. Önce kahverengiydi sonra pembeye döndü. Şimdi yok ama.
Perşembe günü nasipseçok şükür inşallah minişin tutunma belirtisidir canım ne zaman test verceksin
hadi bakalım güzel haberler alalım inşallahPerşembe günü nasipse
Kaçıncı gün embriyosu 7. Günde çıktı? İdrar testi mi yaptınız acaba? Bende bugün 7. gündeymMerhaba ben transferin 7'Ci günü test yaptım pozitif çıkmıştı 4 gün çok erken
Çok şükür inşallah bebişlerimizin bize sinyalidir bu. Benim bi kez yazdığım gibi oldu daha olmadı yarın test günü çok korkuyorumBu sabaha kadar ara ara oldu ama şimdi yok çok şükür. Dr kırmızıya dönmediği sürece sıkıntı yok diyor
Sizin 12. gün 25 mi çıkmıştı? Öyleyse iyi yükselmiş maşallah.En son geçen hafta 3000 çıkmıştı bugün keseyi gördük şükür
Evde 7 gün sanırım idrar yaptım negatif çıkmıştı Kan soruyorsan Yoktu12. Gün başladım her 2 günde bir kan verdim 1400 civari doktorum kese için randevu vermişti ben sağlık ocağında yine verdigimde 3000 gördümSizin 12. gün 25 mi çıkmıştı? Öyleyse iyi yükselmiş maşallah.
12. günden önce var mı tahlil? Ben de çarşamba 8. gün vermeyi düşünüyorum da :)
Sen bilirsin ama az daha bekle garanti olsunSizin 12. gün 25 mi çıkmıştı? Öyleyse iyi yükselmiş maşallah.
12. günden önce var mı tahlil? Ben de çarşamba 8. gün vermeyi düşünüyorum da :)
Ben de 28 mayısta transfer oldum 5. Gün embriyosu sadece kasık ağrısı ve ayaklarımda yanma var ilaçların etkisi de olabilir çok fazla belirti aramamaya çalışıyorumMerhaba 29 mayısta transfer oldum belirtisi olanlar var mı acaba
Kasık ağrınız sürekli mi ara ara mı acaba?Ben de 28 mayısta transfer oldum 5. Gün embriyosu sadece kasık ağrısı ve ayaklarımda yanma var ilaçların etkisi de olabilir çok fazla belirti aramamaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?