Mayıs 2025 transfer olanlar topalanın

Merhabalar. Tebrik ederim sağlklı olsun inşallah benimde transferim 22 mayıstı yarın test günüm. Belirtiniz var mı acaba ? Bende hiç bişey yok o yüzden modum düşük biraz
Merhaba öncelikle çok teşekkür ederim Allah inşallah size de nasip eder. İlk başlarda biraz oldu ama sonradan geçti . Ben de tedirgin olmuştum ama hiç belirti olmayabiliyormuş da o yüzden gerçekten içini ferah tut . Yarın inşallah güzel haberlerle gelirsin inşallah

Benimde öyle başlarda oldu ama şimdi sıfır. İnsallah yarın sizin gibi güzel haberler alırım cok teşekkürler

Benim de 22sinde transferim oldu bugün bende uyandığımda çamaşırımda iki damla kahverengi leke gördüm bi kez silinince geldi ve devamı olmadı sizin devam etti mi doktorunuzla görüşebildiniz mi
Bu sabaha kadar ara ara oldu ama şimdi yok çok şükür. Dr kırmızıya dönmediği sürece sıkıntı yok diyor

Bu sabaha kadar ara ara oldu ama şimdi yok çok şükür. Dr kırmızıya dönmediği sürece sıkıntı yok diyor
Çok şükür inşallah bebişlerimizin bize sinyalidir bu. Benim bi kez yazdığım gibi oldu daha olmadı yarın test günü çok korkuyorum

Sizin 12. gün 25 mi çıkmıştı? Öyleyse iyi yükselmiş maşallah.
12. günden önce var mı tahlil? Ben de çarşamba 8. gün vermeyi düşünüyorum da :)
Evde 7 gün sanırım idrar yaptım negatif çıkmıştı Kan soruyorsan Yoktu12. Gün başladım her 2 günde bir kan verdim 1400 civari doktorum kese için randevu vermişti ben sağlık ocağında yine verdigimde 3000 gördüm

Evet kan sordum. Asıl test günüm cuma ama bayram diye devlet hastanesinde isteğe yapmazlar diye çekiniyorum. Bi de hafif lekelenmelerim oluyor o da endişelendiriyor beni. Bu 5. tüp bebek denemesi ilk defa lekelenme oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…