Mayıs 2025 transfer olanlar topalanın

öyle canım benim allah razı olsun rabbim bu yolda emek harcayan herkesin mucizesini nasip etsin :-*

Evet vereyim diyorum hazır pozitif görmüşken değeri çok merak ettim acaba sağlıklı bir gebelik mi bana da 12 gün sonra demişti normalde test tarihim 8 i
anladım canım. İnşallah sağlıklıdır. Gönlünden geçen sonucu alırsın değerin istediğin gibi çıkar .

Yaaa inşallah öyledir kasık ağrım göğüs ağrım var ama ilaç etkisi de olabilir
ilaçlar da etki ediyor hormon veriyorlr sonuçta onlar da yapabilir minik tutunuyor da olabilir o yüzden test gününü bekle bak ben 12. gün verdim 0,26 çıktı 1 bile değil senin umduurn var o yüzden

Test yaptınız mı embriyolarınızın kalitesi nasıldı acaba

Test yaptınız mı embriyolarınızın kalitesi nasıldı acaba
Embriyolarımın aslında her ikisinde en başında 2 grade idi bir tanesi 6 diğeri 4 hücre idi. Transferden 1 gün önce çözüp 3. Güne gitmesini bekleyince transfer öncesi hocamız , 6 hücreli olanın grade 1 e yüklediğini ve 10 hücreli olduğunu , diğerinin ise 6 hücre ve grade 2 olduğunu paylaşmıştı.

Kizlar 26-si transfer oldum 6-ci gununden evde idrar test yapiyorum cikiyor. 7-ci gunumde kan testi verdim. 2.6 cikdi. Hamilelik yokmu yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…