- Konu Sahibi denizzehra
-
Bende cumartesi günü 5+1 de gitmiş olacağım. Umarım kese gözükür. En son Salı günü kan tahlilinde beta 70 çıktı sonra da tekrar kan vermedim. Siz de gidince bilgi verir misin kese gözüktü mü diye :)Yok henüz görmedim. 4+5 benimki. Cuma günü bir şansımı denicem.Bi de B12 değerlerim çok düşükmüş onu göstercem.
Son adet 2 Ağustos daha 5 haftalık değilizEvet bende de 2 gündür iştahsızlık var. Ve yoğun karın ağrısı, gazkaçıncı haftadasınız
Benim de 5+1 olacak cuma günü. O gün gitcem zaten. Gidince haber veririm.Bende cumartesi günü 5+1 de gitmiş olacağım. Umarım kese gözükür. En son Salı günü kan tahlilinde beta 70 çıktı sonra da tekrar kan vermedim. Siz de gidince bilgi verir misin kese gözüktü mü diye :)
Aynıyız benim de 1 Ağustos. Beta hcg baktırdınız mı?Son adet 2 Ağustos daha 5 haftalık değilizçok korkuyorum kimyasal yada dış gebelik olacak diye
Güzel haberler alırız inşallah :)Benim de 5+1 olacak cuma günü. O gün gitcem zaten. Gidince haber veririm.
Hayır baktırmadım baktırmayacağım Amerika’da yaşıyorum doktoruma hamile olduğumu bildirdim pazartesi arayacak bakalım randevu oluşturacakAynıyız benim de 1 Ağustos. Beta hcg baktırdınız mı?
Anladım inşallah güzel haberler alırsınızHayır baktırmadım baktırmayacağım Amerika’da yaşıyorum doktoruma hamile olduğumu bildirdim pazartesi arayacak bakalım randevu oluşturacak
İnşallah şu beni kasık ağrısı zorluyor ve kabızlık gazAnladım inşallah güzel haberler alırsınız
Salı günü verdim 70 çıktı cumartesi gününe randevu aldımİnşallah şu beni kasık ağrısı zorluyor ve kabızlık gazsiz kan verdiniz mi
Ayy benim de adet ağrım var 3-4 gündür.korkmuyor da değilimBen yurtdışında olduğum için vermedim Türkiye olsam çoktannn vermiştim , adet olacak gibi ağrım var kabızlığım var birde
Bende şu an sıfır belirti var,ama yememi epey azaltmaya çalışıyorum.ilk doğumdan kalan kilom var daha 3-4 kilo.o yüzden bu hamilelipimde 10 kilo almak için çırpınacağım.23 kilo alıyorum yoksa her seferindeEvet bende de 2 gündür iştahsızlık var. Ve yoğun karın ağrısı, gazkaçıncı haftadasınız
Bettiler kişiden kişiye değişiyor sanırım. Bende de yeni başladı regl öncesi ağrılarımı hissediyorum. Öğünlerinizi kısmayın ama eğer paketli gıda tüketiyorsanız onları çıkarın bence hayatınızdan :) gerçi sizin ikinciymiş bizlerden daha tecrübelisinizBende şu an sıfır belirti var,ama yememi epey azaltmaya çalışıyorum.ilk doğumdan kalan kilom var daha 3-4 kilo.o yüzden bu hamilelipimde 10 kilo almak için çırpınacağım.23 kilo alıyorum yoksa her seferinde
İçinizi ferah tutun ben bu forumda okuduklarımdan şunu anladım her beden kendine özel tepki veriyor. Kimisinde hamile olduğu halde regl gibi kanama başlarken kimisinde olmuyor. Sizinki yerleşme kanamasıdır belki. Doktora gittiğinizde içiniz rahatlar umarımArkadaşlar merhabalar, ben de 4+3 gebeyim, henüz keseyi görmedik… Benim ara ara kahverengi akıntım oluyor, daha önce bahsetmiştim burda. Pazar günü kahverengi akıntım oldu, Pazartesi temizdi. Salı Çarşamba çok azdı… Bugün biraz fazla geldi, panikledim yine çünkü yerleşme dedikleri lekelenme böyle uzun sürer mi?Fazla sayılabilecek ağrım yok sadece geneli sağda olmak üzere kaşık batmaları… Fikriniz var mı siz de yaşadınız mı ya da yaşıyor musunuz benzer durumu? Yarın doktora gideceğim ama içim rahatlamıyor bir türlü… Mayıs anneleri grubundan elenmekten korkuyorum
İnşallah şahsına münhasır bir tepkidirİçinizi ferah tutun ben bu forumda okuduklarımdan şunu anladım her beden kendine özel tepki veriyor. Kimisinde hamile olduğu halde regl gibi kanama başlarken kimisinde olmuyor. Sizinki yerleşme kanamasıdır belki. Doktora gittiğinizde içiniz rahatlar umarım
Bende şu an sıfır belirti var,ama yememi epey azaltmaya çalışıyorum.ilk doğumdan kalan kilom var daha 3-4 kilo.o yüzden bu hamilelipimde 10 kilo almak için çırpınacağım.23 kilo alıyorum yoksa her seferindeEvet bende de 2 gündür iştahsızlık var. Ve yoğun karın ağrısı, gazkaçıncı haftadasınız
iki ci değil 4.Bettiler kişiden kişiye değişiyor sanırım. Bende de yeni başladı regl öncesi ağrılarımı hissediyorum. Öğünlerinizi kısmayın ama eğer paketli gıda tüketiyorsanız onları çıkarın bence hayatınızdan :) gerçi sizin ikinciymiş bizlerden daha tecrübelisiniz
Çok haklısınız travma olmuş resmenİnşallah şahsına münhasır bir tepkidir2 dış gebeliğim, bir de kalbi duran gebeliğim var. Hepsinde de kahverengi lekelenmeyi görmüştüm benim için travmatik bir şey oldu artık… Mesela ağrım sızım olmasa ve değerim güzel yükselse bile o lekelenmeyi gördüğüm için gerim gerim geriliyorum :)
Oyy maşallahBende şu an sıfır belirti var,ama yememi epey azaltmaya çalışıyorum.ilk doğumdan kalan kilom var daha 3-4 kilo.o yüzden bu hamilelipimde 10 kilo almak için çırpınacağım.23 kilo alıyorum yoksa her seferinde
iki ci değil 4.
Çok teşekkür ederim ben de size dua edeceğimÇok haklısınız travma olmuş resmeninşallah bu sefer farklıdır dua edicem sizin için de kendim için de
İnanın bende çok tecrübesizim hiç bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olur umarım. Ama bence bir artış varsa bu olumlu bişey diğer türlü ya düşüşe geçiyor yada çok çok az artıyor diye biliyorum. Benimde ilk gebeliğim Salı günü 70 çıktı bir daha baktırmadımÇok teşekkür ederim ben de size dua edeceğimSon bişey daha sorayım… Perşembe günü kan vermiştim 247 çıkmıştı, çarşamba verdiğimde 718 çıktı… Sizce yükseliş normal mi? İki katından fazla arttığı için soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?