Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2026 Anneleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok henüz görmedim. 4+5 benimki. Cuma günü bir şansımı denicem. Bi de B12 değerlerim çok düşükmüş onu göstercem.
Bende cumartesi günü 5+1 de gitmiş olacağım. Umarım kese gözükür. En son Salı günü kan tahlilinde beta 70 çıktı sonra da tekrar kan vermedim. Siz de gidince bilgi verir misin kese gözüktü mü diye :)

Benim de 5+1 olacak cuma günü. O gün gitcem zaten. Gidince haber veririm.

Arkadaşlar merhabalar, ben de 4+3 gebeyim, henüz keseyi görmedik… Benim ara ara kahverengi akıntım oluyor, daha önce bahsetmiştim burda. Pazar günü kahverengi akıntım oldu, Pazartesi temizdi. Salı Çarşamba çok azdı… Bugün biraz fazla geldi, panikledim yine çünkü yerleşme dedikleri lekelenme böyle uzun sürer mi? Fazla sayılabilecek ağrım yok sadece geneli sağda olmak üzere kaşık batmaları… Fikriniz var mı siz de yaşadınız mı ya da yaşıyor musunuz benzer durumu? Yarın doktora gideceğim ama içim rahatlamıyor bir türlü… Mayıs anneleri grubundan elenmekten korkuyorum

Evet bende de 2 gündür iştahsızlık var. Ve yoğun karın ağrısı, gaz kaçıncı haftadasınız
Bende şu an sıfır belirti var,ama yememi epey azaltmaya çalışıyorum.ilk doğumdan kalan kilom var daha 3-4 kilo.o yüzden bu hamilelipimde 10 kilo almak için çırpınacağım.23 kilo alıyorum yoksa her seferinde

Bettiler kişiden kişiye değişiyor sanırım. Bende de yeni başladı regl öncesi ağrılarımı hissediyorum. Öğünlerinizi kısmayın ama eğer paketli gıda tüketiyorsanız onları çıkarın bence hayatınızdan :) gerçi sizin ikinciymiş bizlerden daha tecrübelisiniz

İçinizi ferah tutun ben bu forumda okuduklarımdan şunu anladım her beden kendine özel tepki veriyor. Kimisinde hamile olduğu halde regl gibi kanama başlarken kimisinde olmuyor. Sizinki yerleşme kanamasıdır belki. Doktora gittiğinizde içiniz rahatlar umarım

İnşallah şahsına münhasır bir tepkidir 2 dış gebeliğim, bir de kalbi duran gebeliğim var. Hepsinde de kahverengi lekelenmeyi görmüştüm benim için travmatik bir şey oldu artık… Mesela ağrım sızım olmasa ve değerim güzel yükselse bile o lekelenmeyi gördüğüm için gerim gerim geriliyorum :)

Evet bende de 2 gündür iştahsızlık var. Ve yoğun karın ağrısı, gaz kaçıncı haftadasınız
Bende şu an sıfır belirti var,ama yememi epey azaltmaya çalışıyorum.ilk doğumdan kalan kilom var daha 3-4 kilo.o yüzden bu hamilelipimde 10 kilo almak için çırpınacağım.23 kilo alıyorum yoksa her seferinde
iki ci değil 4.

Çok haklısınız travma olmuş resmen inşallah bu sefer farklıdır dua edicem sizin için de kendim için de

Çok haklısınız travma olmuş resmen inşallah bu sefer farklıdır dua edicem sizin için de kendim için de
Çok teşekkür ederim ben de size dua edeceğim Son bişey daha sorayım… Perşembe günü kan vermiştim 247 çıkmıştı, çarşamba verdiğimde 718 çıktı… Sizce yükseliş normal mi? İki katından fazla arttığı için soruyorum

İnanın bende çok tecrübesizim hiç bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olur umarım. Ama bence bir artış varsa bu olumlu bişey diğer türlü ya düşüşe geçiyor yada çok çok az artıyor diye biliyorum. Benimde ilk gebeliğim Salı günü 70 çıktı bir daha baktırmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…