- 8 Şubat 2025
- 30
- 12
- 3
- 29
- Konu Sahibi denizzehra
-
Maşallah iyi sabrediyorsunuz, ben olsam çoktan perşembe kan vermeye gitmiştim yineİnanın bende çok tecrübesizim hiç bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olur umarım. Ama bence bir artış varsa bu olumlu bişey diğer türlü ya düşüşe geçiyor yada çok çok az artıyor diye biliyorum. Benimde ilk gebeliğim Salı günü 70 çıktı bir daha baktırmadım
İnşallah diyelimSiz görünüz mü keseyi? Geçmiş mesajlara şöyle bir bakmıştım da
Kızlar benimde 7 haftalık keseyi de gördük kalbi de dinledik ancak kahverengi leke geliyor ben de de 1 haftadır doktora söyledim kasık ağrın varmı diye sordu yok dedim bir şey demedi ama devam ediyor 5 damla kadar salı günü kontrole gidecem devam ederse tekrar soracamİnanın bende çok tecrübesizim hiç bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olur umarım. Ama bence bir artış varsa bu olumlu bişey diğer türlü ya düşüşe geçiyor yada çok çok az artıyor diye biliyorum. Benimde ilk gebeliğim Salı günü 70 çıktı bir daha baktırmadım
Aynısını yaşıyoruz sakin ve iyi düşünerek bekleyelim haberleşelimArkadaşlar merhabalar, ben de 4+3 gebeyim, henüz keseyi görmedik… Benim ara ara kahverengi akıntım oluyor, daha önce bahsetmiştim burda. Pazar günü kahverengi akıntım oldu, Pazartesi temizdi. Salı Çarşamba çok azdı… Bugün biraz fazla geldi, panikledim yine çünkü yerleşme dedikleri lekelenme böyle uzun sürer mi?Fazla sayılabilecek ağrım yok sadece geneli sağda olmak üzere kaşık batmaları… Fikriniz var mı siz de yaşadınız mı ya da yaşıyor musunuz benzer durumu? Yarın doktora gideceğim ama içim rahatlamıyor bir türlü… Mayıs anneleri grubundan elenmekten korkuyorum
Evt gördüm çok şükür kalbi de dinledim yine de tedirginim ilk gebeliğim ve yaşım 39 bu sebeple kritik zaman dilimindeyimMaşallah hepimize bende dün gittim
Ben de yarın gideceğim inşallah keseyi görürüzKızlar benimde 7 haftalık keseyi de gördük kalbi de dinledik ancak kahverengi leke geliyor ben de de 1 haftadır doktora söyledim kasık ağrın varmı diye sordu yok dedim bir şey demedi ama devam ediyor 5 damla kadar salı günü kontrole gidecem devam ederse tekrar soracam
Yarın yazacağım size son durumu, güzel haberler alırız inşallahAynısını yaşıyoruz sakin ve iyi düşünerek bekleyelim haberleşelim
Yoğunluğu ne kadar çok olmazsa inşallah sıkıntı olmaz haber et meraktayım bende de aynı durumBen de yarın gideceğim inşallah keseyi görürüzYalnız bu akşam ağrım sancım olmasa bile çok fazla leke geldi üstelik bu sefer ki kırmızıya yakındı… Korkuyorum yalan yok ama kendimi teslim ettim, gelene de gidene de razıyım…
İnşallahYarın yazacağım size son durumu, güzel haberler alırız inşallah
Söylemesi ayıptı iç çamaşırımı kirletmiyor ama peçeteye geliyor, normalde akıntı içinde kahverengilikler görüyordum ama bugün bildiğiniz kırmızıyla karışık geldi. Haber edeceğim size deYoğunluğu ne kadar çok olmazsa inşallah sıkıntı olmaz haber et meraktayım bende de aynı durum
Tuvalette idrardayken çok az kırmızı akıntı oldu ben de sonra geçti tekrar çamaşıra kahverengi leke geliyorBen de yarın gideceğim inşallah keseyi görürüzYalnız bu akşam ağrım sancım olmasa bile çok fazla leke geldi üstelik bu sefer ki kırmızıya yakındı… Korkuyorum yalan yok ama kendimi teslim ettim, gelene de gidene de razıyım…
Gerçekten benzer şeyler yaşıyoruz, ben henüz keseyi görmedim ama, görsem az biraz rahatlarım diye düşünüyorumTuvalette idrardayken çok az kırmızı akıntı oldu ben de sonra geçti tekrar çamaşıra kahverengi leke geliyor
İnşallah kalbi de dinlersin çok duygusal oluyorGerçekten benzer şeyler yaşıyoruz, ben henüz keseyi görmedim ama, görsem az biraz rahatlarım diye düşünüyorum
Daha önce tecrübe ettim ama yaşamadı maalesef. İnşallah bu sefer devamına ererİnşallah kalbi de dinlersin çok duygusal oluyor
İnşallah devam ederDaha önce tecrübe ettim ama yaşamadı maalesef. İnşallah bu sefer devamına erer
10 haftalıkken lekelenmem olduğu için kontrole gitmiştim, meğerse 8 haftalıkken kalbi durmuş… Kürtaj olmak durumunda kalmıştım. Kötü bir deneyimdi. Öncesinde dış gebelik geçirmiştim… Hoş bu Nisan’da tekrardan geçirdim. Şimdi yine hamile kaldım. Bu da böyle muallakta olunca kendimi kısır döngüye girmiş gibi hissediyorum… Olmazsa zaten artık yeter diyeceğim, nasip olmuyor demek ki… Çok uzun oldu kusura bakmayın bu konuda içimi dökesim geliyorİnşallah devam ederpeki kaç haftalıkken kaybettin
Ne kusuru estağfurullah tabi ki birbirimize deneyimlerimizi paylaşalım ama Allahtan umut kesilmez vardır Bi bildiği inşallah bu seferkini kucağımıza alırız10 haftalıkken lekelenmem olduğu için kontrole gitmiştim, meğerse 8 haftalıkken kalbi durmuş… Kürtaj olmak durumunda kalmıştım. Kötü bir deneyimdi. Öncesinde dış gebelik geçirmiştim… Hoş bu Nisan’da tekrardan geçirdim. Şimdi yine hamile kaldım. Bu da böyle muallakta olunca kendimi kısır döngüye girmiş gibi hissediyorum… Olmazsa zaten artık yeter diyeceğim, nasip olmuyor demek ki… Çok uzun oldu kusura bakmayın bu konuda içimi dökesim geliyor
İnşallah, siz de içinizi ferah tutun, sağlıkla hayırla kucağınıza alırsınızNe kusuru estağfurullah tabi ki birbirimize deneyimlerimizi paylaşalım ama Allahtan umut kesilmez vardır Bi bildiği inşallah bu seferkini kucağımıza alırız
Evet ilkİnşallah, siz de içinizi ferah tutun, sağlıkla hayırla kucağınıza alırsınızİlk gebeliğiniz mi sizin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?