Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2026 Anneleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah iyi sabrediyorsunuz, ben olsam çoktan perşembe kan vermeye gitmiştim yine Sağlıkla yükselir değerleriniz inşallah

Kızlar benimde 7 haftalık keseyi de gördük kalbi de dinledik ancak kahverengi leke geliyor ben de de 1 haftadır doktora söyledim kasık ağrın varmı diye sordu yok dedim bir şey demedi ama devam ediyor 5 damla kadar salı günü kontrole gidecem devam ederse tekrar soracam

Aynısını yaşıyoruz sakin ve iyi düşünerek bekleyelim haberleşelim

Ben de yarın gideceğim inşallah keseyi görürüz Yalnız bu akşam ağrım sancım olmasa bile çok fazla leke geldi üstelik bu sefer ki kırmızıya yakındı… Korkuyorum yalan yok ama kendimi teslim ettim, gelene de gidene de razıyım…

Yoğunluğu ne kadar çok olmazsa inşallah sıkıntı olmaz haber et meraktayım bende de aynı durum

Yoğunluğu ne kadar çok olmazsa inşallah sıkıntı olmaz haber et meraktayım bende de aynı durum
Söylemesi ayıptı iç çamaşırımı kirletmiyor ama peçeteye geliyor, normalde akıntı içinde kahverengilikler görüyordum ama bugün bildiğiniz kırmızıyla karışık geldi. Haber edeceğim size de

Tuvalette idrardayken çok az kırmızı akıntı oldu ben de sonra geçti tekrar çamaşıra kahverengi leke geliyor

İnşallah devam eder peki kaç haftalıkken kaybettin
10 haftalıkken lekelenmem olduğu için kontrole gitmiştim, meğerse 8 haftalıkken kalbi durmuş… Kürtaj olmak durumunda kalmıştım. Kötü bir deneyimdi. Öncesinde dış gebelik geçirmiştim… Hoş bu Nisan’da tekrardan geçirdim. Şimdi yine hamile kaldım. Bu da böyle muallakta olunca kendimi kısır döngüye girmiş gibi hissediyorum… Olmazsa zaten artık yeter diyeceğim, nasip olmuyor demek ki… Çok uzun oldu kusura bakmayın bu konuda içimi dökesim geliyor

Ne kusuru estağfurullah tabi ki birbirimize deneyimlerimizi paylaşalım ama Allahtan umut kesilmez vardır Bi bildiği inşallah bu seferkini kucağımıza alırız

Herkese merhaba hamile olanları tebrik ederim sağlıkla devam eder inşallah benim de Bat 10 eylül inşallah ben de burada olurum şubat ayında dış gebelik geçirdm anca kendime geliyorum inşallah bu seferki sağlıkla tutunur Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…