Ben reglim umutlar yine tükendiya üzüldüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben reglim umutlar yine tükendiya üzüldüm
Aldın mı sonuçuSen naptın canımm kan verdnmi ben verdim alacam 1 saatede
İçim içimi yiyor
Haklısın hemen tekrar yapıyorlar mıBen bir ara vermek istiyorum aşılama bayramdan iki gün önceye denk gelecek çünkü ama dokturum direk başlarız demişti eşimde ara vermeyelim diyor ama şuanda o kadar üzüldüm ki bişey düşünemiyorum
Doğru oda var ikinciye başlamam lazım o zamanBence ara verme canım verince başlamakta çok zor oluyor
Doktorum yapılıyor dediHaklısın hemen tekrar yapıyorlar mı
Elendim malesef negatif yüne olmadıAldın mı sonuçu
Canım sen sadece ovitrelle mi oldun yoksa önce ovitrelle sonra aşılama mı oldun bende sadece çatlatma iğnesi oldum daha test yaptırmadım bekliyorum bugün 11. Ci günüm sadece göğüslerimde hassasiyet var şimdilikOvitrelle belirtileri bunlar benimde o şekilde belirtilerim. Benim 3.denemem ilkinde pozitif görmüştüm ama bel ağrısı dışında belirti diyeceğim pek birşey olmamıştı
Maalesef regl oldum gene olmadı.Sen naptın canımm kan verdnmi ben verdim alacam 1 saatede
İçim içimi yiyor
Aşılama oldum ben 3.kez bugün regl oldm negatifCanım sen sadece ovitrelle mi oldun yoksa önce ovitrelle sonra aşılama mı oldun bende sadece çatlatma iğnesi oldum daha test yaptırmadım bekliyorum bugün 11. Ci günüm sadece göğüslerimde hassasiyet var şimdilik
Ben tüp bebek düşünüyorum aşılama yaptırmayı düşünmüyorum artıkRabbim büyük bizimde yüzümüz gülecek bende ağladım rahatladım kaldığımız yerden devamm
Üzüldüm vallahi kaçıncı oldu seninElendim malesef negatif yüne olmadı
Bende senin gibi düşünüyorumBen tüp bebek düşünüyorum aşılama yaptırmayı düşünmüyorum artık
YapmıycakmısınDoktorum yapılıyor dedi
Benim artık tüp bebek zaten adet olamadım ama hala kahve leke var arada adet olayım rapor işlemler için başalayacğum bayramdan sonraya anca başlar tedavide diye düşünyrumBen tüp bebek düşünüyorum aşılama yaptırmayı düşünmüyorum artık
4. Aşılamam sondu zaten aşılama hakkımda bittiÜzüldüm vallahi kaçıncı oldu senin
Devlettemi yaptınız hepsini4. Aşılamam sondu zaten aşılama hakkımda bitti
Sorun varmıyor ikinizDevlettemi yaptınız hepsini
Canım benim ya hayırlısı olsun Rabb'im tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallahAşılama oldum ben 3.kez bugün regl oldm negatif
Aşılama oldum ben 3.kez bugün regl oldm negat
Bende senin gibi düşünüyorum bir kaç kere yapılacak olan aşılamanın maliyeti zten tüp bebeği buluyor.