• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı aşılama olanlar olacaklar konuşalım

Ben bir ara vermek istiyorum aşılama bayramdan iki gün önceye denk gelecek çünkü ama dokturum direk başlarız demişti eşimde ara vermeyelim diyor ama şuanda o kadar üzüldüm ki bişey düşünemiyorum
Haklısın hemen tekrar yapıyorlar mı

Ovitrelle belirtileri bunlar benimde o şekilde belirtilerim. Benim 3.denemem ilkinde pozitif görmüştüm ama bel ağrısı dışında belirti diyeceğim pek birşey olmamıştı
Canım sen sadece ovitrelle mi oldun yoksa önce ovitrelle sonra aşılama mı oldun bende sadece çatlatma iğnesi oldum daha test yaptırmadım bekliyorum bugün 11. Ci günüm sadece göğüslerimde hassasiyet var şimdilik

Canım sen sadece ovitrelle mi oldun yoksa önce ovitrelle sonra aşılama mı oldun bende sadece çatlatma iğnesi oldum daha test yaptırmadım bekliyorum bugün 11. Ci günüm sadece göğüslerimde hassasiyet var şimdilik
Aşılama oldum ben 3.kez bugün regl oldm negatif

Rabbim büyük bizimde yüzümüz gülecek bende ağladım rahatladım kaldığımız yerden devamm

Ben tüp bebek düşünüyorum aşılama yaptırmayı düşünmüyorum artık
Benim artık tüp bebek zaten adet olamadım ama hala kahve leke var arada adet olayım rapor işlemler için başalayacğum bayramdan sonraya anca başlar tedavide diye düşünyrum

Back
X