• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı aşılama olanlar olacaklar konuşalım

Tüp bebek de süreç nasıl ilerliyor iğne ilaç nasıl daha ağır mı korkutuyor biraz beni
Aşılamadan farklı tabi ki bildiğim kadariyla yumurta uyarıcı iğneyle yumurtaları büyütüp catlatıp daha sonra anestezi altında onları topluyorlar erkekten alınan örneklerle döllenme yapıyorlar daha sonra transfer günü belirliyorlar

Aşılamadan farklı tabi ki bildiğim kadariyla yumurta uyarıcı iğneyle yumurtaları büyütüp catlatıp daha sonra anestezi altında onları topluyorlar erkekten alınan örneklerle döllenme yapıyorlar daha sonra transfer günü belirliyorlar
Eğer doktorunumda uygun görürse bu sefer tüp bebek denemek istiyorum süreç gerçekten insanı çok yıpratıyor tekrar tekrar olumsuz sonuç almak istemiyorum hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Eğer doktorunumda uygun görürse bu sefer tüp bebek denemek istiyorum süreç gerçekten insanı çok yıpratıyor tekrar tekrar olumsuz sonuç almak istemiyorum hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Bencede benim tüp bebek raporum çıksa bende onu denemek isterim ama iğneli aşılama şartı var. Benim 3.asilamam ve hep femerayla yaptılar rapor çıkmıyor femerayla maalesef. Bir de ilk aşılamam tutmuştu.

Kızlar ben 2 mayıs'ta aşılama. Oldum 12 mayıs'ta beta verdim 4 çıktı 15 mayisya yeniden verdim beta 17 olmuştu doktor şüpheli dedi sizce gebelik var mıdır

Kızlar ben 2 mayıs'ta aşılama. Oldum 12 mayıs'ta beta verdim 4 çıktı 15 mayisya yeniden verdim beta 17 olmuştu doktor şüpheli dedi sizce gebelik var mıdır
5 üzeri gebelik var oluyor. Düzenli beta takibi yaptırın 2 güne artış takibi. Umarım sağlıkla ilerler hayırlı olsun 😊

Benimle birlikte 2 Mayıs'ta aşılama yaptıran bı kişi daha vardı bugün kan verdi o da 14.gun 227cikti sizin ki güne göre düşük hayırlısı olur inşallah takip edin

20 Mayıs'ta vermem gereken testi bugün verdim daha dört gün var normalde negatif çıktı sizce sonrasında pozitif olabilir mi

Back
X