himm o dusuk ihtimaline karsi verdi ozaman. asilamadan sonra 14 gunu gectiysen hemen test yapmalisin benceAma günüm geçti tahlil filan yapmayacam biraz bekliyecem
ben meraktan catlardim eger asilama yaptirirsam yarin belli olcak 10 gun kanda baktircam simdiden meraklaniyorum gonal f mi kullandin sendeYok ben negatif görmekten bıktım artık allah nasip ettiyse zaten vardır yoksa da en azından yine kendimi umutlandırmamış olacam
ay seni allh gonderdi iki gundur cok moralim bozuk pazar gunu 14 mm olan yumurtam pazartesi de yine 14 mm di artik 4 kutuyu aldik gonal f de ilk ayim.klomende olusmadi yumurta. son iki gun daha kullan dedi doktor buyumesse birakicam bu ay ins buyurYok ben progon iğne kullandım ben o durumları geçtim iki yıl oldu bazen adetim gelmeden test yaptığımı oluyodu en son bu duruma geldim kurban olduğum Allah vereceği Zaman'ı elbet biliyordur sabırla yoğrulduk elhamdulillah
gonal f daha pahali simdi hatrladim eczaci soylemisti progon da var diye senin kac yumurtan vardi kac mm de catlatti doktorunProgon la benim çok yumurtam çok olmadı ama tabiki yumurta sayısı ve kalitesi her ay değiştiği için kesin bişey diyemiyorum
zaten 3 veya 4 saglikli degil ki benimki iptal ediyo 3 u gecince klomen beni cok darlatti ya atesten uyuyamiyodum yani o derece gonal f de sadece bas agrisi oldu ilk gunler ama daha rahat bi de igneye alissam cok iyiydiBenim tek yumurta vardı tuhaf olan şey ben klomen kullandığımda 3 veya 4 yumurtam oluyodu kısmet doktor söylemedi kaç mm olduğunu
hayırlısı olsun canım . bende öğleden sonra gidicem dr a =) 13-13-15-19 mm 4 yumurtam vardı dun.kizlar az once doktordam geldim 2 yum. var 18 mm dedi bu aksam catlatma ignesi cumada asilama olcak Allh buyuk ins hepimizinki tutar rabbim isteyen herkese versin aratmasin
kendinmi yapacaksın. ay hıc cesaret edememkizlar ovitrelle catlatma ignesini yapicam bu aksam fakat icindeki havayi bosaltmak icin ilac olan yere kadar ittirsem mi yoksa hic ellmeden oldugu gibi mi uyguliycam acaba
ben zaten 16 gundur alistim gonal f kullandigim icin oda aynisi baktim igne uclari ayni olcude yoksa bende hemsireye vurdurmustum ilkinikendinmi yapacaksın. ay hıc cesaret edemembana oyle bısey demez ınsallah. gıder vurdururum artık nobetcı eczanede hastanede fılan
Anladim canim.ben igne kullanmadim.ben zaten 16 gundur alistim gonal f kullandigim icin oda aynisi baktim igne uclari ayni olcude yoksa bende hemsireye vurdurmustum ilkini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?