Kizlar sonuc belli oldu deger artmis 230 cikti cok sukur Rabbime dualrimiz kabul oldu herkese cok tsk ediyorumcok cok
Tsk ederim canim benim rabbim seninde dualarini kabul etsin inshayırlı olsun canım Allah bizede nasip e
ser inşallah
gözün aydın canım darısı bizlere inş bizim için dua et
cnm cok bekleme cevap bu baslikta pek cvp veren yok sorulara bende sordum ama yazan olmadi. oncelikle hayrli olsun ins tutar kac yumurtan vardiBayanlar merhaba bende bugun asılama yaptırdım şimdi eve geldim uzandım asılama ile hamilr kalanlar varmı birde nelere dikkat etmek gerekiyor cevaplarsanız cok sevinirim
2yumurtam oldu canım gidisatım cok iyi gecti inş bebişimde tutunur bugun ilk günüm bel agrım var bide pembe akıntım oldu neden acaba olmusdur inş tutunma kanamasıdırcnm cok bekleme cevap bu baslikta pek cvp veren yok sorulara bende sordum ama yazan olmadi. oncelikle hayrli olsun ins tutar kac yumurtan vardi
ins tutar cnm igne dozun kacti peki2yumurtam oldu canım gidisatım cok iyi gecti inş bebişimde tutunur bugun ilk günüm bel agrım var bide pembe akıntım oldu neden acaba olmusdur inş tutunma kanamasıdır
ayy cnm ya ne diyelim ki nasil teselli edilir cok uzucu ama ne yapabiliriz umut etmekve duadan baska ins bidahakine tutar belkide hayrlisi boyleydi bende ayniyim butun hamilelere bakiyorum ins bizimde olacak diyorumAdet olmadım 3 gün geçti. Bütün gebelik belirtilerini yaşadım çok umud ettim cok. 3senenin sonunda sanırım oldu dedim. Çok heyecanlandim. Bir yandan da karnım ağrıyordu belirtilerin içerisinde adet olacak gibiydim sanki ama olmuyordu her lavaboya gittiğimde allahim şükür ki gelmemiş diyordum. Bugün 16. Aşılama günü ve kan testi günüydü heyecanla stresle gittim kan vermeye saatler geçmiyordu sonuç için. Ve sonunda beni çağıran bir ses ayaklarim gidip gitmeme konusunda kararsız kalbim yerinden çıkacak gibi evet dedim. Buyurun sonucun dedi doktorunuzla başvurun dedi. Kağıtta beta HCG değeri 0.02 yazıyordu sonuç negatif. Banka oturdum akan göz yaşlarıma hakim olamadım. Yanından geçen bütün hamilelerde sanki bana bisey yapmış gibi sinirliydim onlara ama ne gunahlari varki allah herkese yaşatsın kucaklarına sağlıklı alsınlar bebeklerini. Bi onlara baktım bi kendime gözümdeki yaşlar akarken çıktım hastaneden...
bende idrarda negatif gördüğüm halde hep umut ettim bu sabah adet olana kadar ne hisssettiğini çok iyi anlıyorum çünkü aynı şeyleri bende hissediyorum artık takadım kalmadı şu an aklımdan hiçbişi geçmiyor ne yapacağımıda bilmiyorum tekrar devam edemeyceğim bir süre hem piskolojik hem maddiyat var sadece 1 2 ay sonra hsg çekilmek istiycem bir o kaldı bir çocuğum olduğu için çekmediler bence ilk o yapılmalıydı doktorlar bizi ticari araç müşteri gibi görmekten vazgeçseler keşkeAdet olmadım 3 gün geçti. Bütün gebelik belirtilerini yaşadım çok umud ettim cok. 3senenin sonunda sanırım oldu dedim. Çok heyecanlandim. Bir yandan da karnım ağrıyordu belirtilerin içerisinde adet olacak gibiydim sanki ama olmuyordu her lavaboya gittiğimde allahim şükür ki gelmemiş diyordum. Bugün 16. Aşılama günü ve kan testi günüydü heyecanla stresle gittim kan vermeye saatler geçmiyordu sonuç için. Ve sonunda beni çağıran bir ses ayaklarim gidip gitmeme konusunda kararsız kalbim yerinden çıkacak gibi evet dedim. Buyurun sonucun dedi doktorunuzla başvurun dedi. Kağıtta beta HCG değeri 0.02 yazıyordu sonuç negatif. Banka oturdum akan göz yaşlarıma hakim olamadım. Yanından geçen bütün hamilelerde sanki bana bisey yapmış gibi sinirliydim onlara ama ne gunahlari varki allah herkese yaşatsın kucaklarına sağlıklı alsınlar bebeklerini. Bi onlara baktım bi kendime gözümdeki yaşlar akarken çıktım hastaneden...
2yumurtam oldu canım gidisatım cok iyi gecti inş bebişimde tutunur bugun ilk günüm bel agrım var bide pembe akıntım oldu neden acaba olmusdur inş tutunma kanamasıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?