MAYIS AYI AŞILAMA YAPTIRANLAR

7 mayısta ilk defa aşılama yapıldı,çok heyecanla bekliyorum haftaya cumartesi tahlil günüm.Allah herkese gonlune gore versin,
hayırlı olsun size buarada mutlu haber:)

10. gün yaptım idrarda negatif 8.gün kan testi 1.20 bende yok diye bıraktım 2 gündür adet ağrılarım var zaten sanırım tutmadı

bende ayni durumdaym biz ayni gün yaptrmistik pazartesi kan testi yaptrcam bi sürpriz olur inşallah

hayırlısı ne ise olsun kuzum ben yoruldum artık piskolojim bozuldu milletin lafıda ayrı dert

aynen
milletin lafini çok taktığımız için oluyor zaten bende tedavi süreci flan derken çok kilo aldm hamile kalmak istediğin için diyette yapamıyorsun
neyse hayrlisi sabr lazm
Allah yardımcımız olsun

rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.çok şükür 12 yaşında bir oğlum var rabbim önce hiç olmayanlara nasip etsin ama uğraşmakta yıpratıyor insanı kendimi işime veremiyorum

Bayanlar merhaba bende bugun asılama yaptırdım şimdi eve geldim uzandım asılama ile hamilr kalanlar varmı birde nelere dikkat etmek gerekiyor cevaplarsanız cok sevinirim
cnm cok bekleme cevap bu baslikta pek cvp veren yok sorulara bende sordum ama yazan olmadi. oncelikle hayrli olsun ins tutar kac yumurtan vardi

cnm cok bekleme cevap bu baslikta pek cvp veren yok sorulara bende sordum ama yazan olmadi. oncelikle hayrli olsun ins tutar kac yumurtan vardi
2yumurtam oldu canım gidisatım cok iyi gecti inş bebişimde tutunur bugun ilk günüm bel agrım var bide pembe akıntım oldu neden acaba olmusdur inş tutunma kanamasıdır

Adet olmadım 3 gün geçti. Bütün gebelik belirtilerini yaşadım çok umud ettim cok. 3senenin sonunda sanırım oldu dedim. Çok heyecanlandim. Bir yandan da karnım ağrıyordu belirtilerin içerisinde adet olacak gibiydim sanki ama olmuyordu her lavaboya gittiğimde allahim şükür ki gelmemiş diyordum. Bugün 16. Aşılama günü ve kan testi günüydü heyecanla stresle gittim kan vermeye saatler geçmiyordu sonuç için. Ve sonunda beni çağıran bir ses ayaklarim gidip gitmeme konusunda kararsız kalbim yerinden çıkacak gibi evet dedim. Buyurun sonucun dedi doktorunuzla başvurun dedi. Kağıtta beta HCG değeri 0.02 yazıyordu sonuç negatif. Banka oturdum akan göz yaşlarıma hakim olamadım. Yanından geçen bütün hamilelerde sanki bana bisey yapmış gibi sinirliydim onlara ama ne gunahlari varki allah herkese yaşatsın kucaklarına sağlıklı alsınlar bebeklerini. Bi onlara baktım bi kendime gözümdeki yaşlar akarken çıktım hastaneden...

ayy cnm ya ne diyelim ki nasil teselli edilir cok uzucu ama ne yapabiliriz umut etmekve duadan baska ins bidahakine tutar belkide hayrlisi boyleydi bende ayniyim butun hamilelere bakiyorum ins bizimde olacak diyorum

bende idrarda negatif gördüğüm halde hep umut ettim bu sabah adet olana kadar ne hisssettiğini çok iyi anlıyorum çünkü aynı şeyleri bende hissediyorum artık takadım kalmadı şu an aklımdan hiçbişi geçmiyor ne yapacağımıda bilmiyorum tekrar devam edemeyceğim bir süre hem piskolojik hem maddiyat var sadece 1 2 ay sonra hsg çekilmek istiycem bir o kaldı bir çocuğum olduğu için çekmediler bence ilk o yapılmalıydı doktorlar bizi ticari araç müşteri gibi görmekten vazgeçseler keşke

2yumurtam oldu canım gidisatım cok iyi gecti inş bebişimde tutunur bugun ilk günüm bel agrım var bide pembe akıntım oldu neden acaba olmusdur inş tutunma kanamasıdır

hayırlısı olsun kuzum sanada umarım bebeşin tutunur ilk günler o ağrılar normal rabbim hayırlı sonuçlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…