MAYIS AYI AŞILAMA YAPTIRANLAR

Merhabalr asilama tedavisine bugun baslamis olarak yaziyorm dr um adetimin 2.gunu olan bugun ignelere baslatti puregon 600 yazan bu igneyi 6gun kullanacakmisim ilerleyen asamalar nasil dikkat etmem gereken seyler var midir yardmlarinizi bekliorm
oncelikle hayrli olsun cnm 6 gun sonra kontrole gidince balicak dr gerekirse yine kullancaksin boyle boyle 2 gun arayla cagircak sonrada yum. durumuna gore catlaticak

kizlar doktorunuz size asilamadan sonraki gun iliski olsun falan dedimi benimki bisey soylemedide

selam canlar.bende asılama olucam nasıpse sanırım bu ay ıcınde.aranızda pkolu olan warmı suan???bende pko war ve 2.asılamamı olucam puregon ıgnelerle.puregon 900 unıte vurulcam.prengly ıgnem war 2 kutu.asılamadan sonra doktorun bana neler wermesı gereklı?

Hayırlı sabahlar.. bende 10 mayıs 2016 da ilk aşılamamı oldum. 2. Günden beri progestan fitil olarak kullanıyorum. Sol taraf kasığımda ağrılarım var. Ve inanılmaz akıntım. Adetmi olcam diye korkuyorum 24 mayıs kan vermem gerekiyor. Çok heyecanlıyım ve korkuyorum. Rabbim herkesin beklemtilerini boşa çıkarmasın inşallah hayırla kabuştursun bebişlere

Bende 8 mayısta aşılama oldum , aynı ağrı bende sağ tarafta var çok heyecanlı ve stresliyim.İnşallah hepimiz güzel haberler alırız

banada progestan verdi alttan fitil olarak kullancam yatarken mi yapiyosun fitili birde akintinin sebebi bu fitil olabilir belki bende cuma asilama yaptircam akintim acayip var ama doktor yum. zamani cogaliyo demisti zaten

cogumuz pcoluyuz burda. bende pcoyum gonal f kullandim 3 kutu cuma asilama olucam bende

Peki ignelerlemi oldu yoksa klomenlemi cnim?adetlerin nasildi duzenlimiydi?
Adetim duzensizdi son ay duzene girdi kolemen 2 ay kullandim 1 ayda igne kullandim olmadi 2 .kez igne kullandim ve asilama yaoildi tuttu cok sukur aslinda klomen kullandigimdada yumurtam olusmustu ama gebelik olusmadi cok zaman sonra esimdede problem oldugunu ogrendik o yuzden asilama oldum canim senin durumun nasil gidiyo suanda

benimde esimde hareket azligi var bende pcoluyum zaten doktorum asilama ile daha kolay sonuc aliriz dedi bizde oyle yapicaz sizin durumu okunca umutlandim bende..

benimde esimde hareket azligi var bende pcoluyum zaten doktorum asilama ile daha kolay sonuc aliriz dedi bizde oyle yapicaz sizin durumu okunca umutlandim bende..
Ay inş canım güzel sonuçlar alırsın Rabbim işlerinizi kolaylaştırsin yüzünü guldursun

banada progestan verdi alttan fitil olarak kullancam yatarken mi yapiyosun fitili birde akintinin sebebi bu fitil olabilir belki bende cuma asilama yaptircam akintim acayip var ama doktor yum. zamani cogaliyo demisti zaten

Progestanı günde 2 defa kullanıyorum sabah akşam.. senin akontın yumurtlamadan olabilir.

bende klomen kullandım cnm 3 kere falan buyutmedı.sora ıgnelerle asılama oldum olmadı benımde senın gıbı.bakalım gene ıgnelerle 2.asılamayı olucam bu ay ıcınde nasıpse.ıns sonu sana bnzer

bende klomen kullandım cnm 3 kere falan buyutmedı.sora ıgnelerle asılama oldum olmadı benımde senın gıbı.bakalım gene ıgnelerle 2.asılamayı olucam bu ay ıcınde nasıpse.ıns sonu sana bnzer
İnş hersey yolunda gider canım ben artık ümidim kesmistim bu ay tutmazsa eşim ameliyat olucak ve biz baya ara vermek zorunda kalacaktık Rabbim umudum kestiğim anda yüzümü güldürdü seninde inş bu ay tutar canım dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…