MAYIS AYI AŞILAMA YAPTIRANLAR

Insallah cnm ins.bnde bu ay asilama olucam nasipse.nereye gdiosun asilama icin?benimde 26mayista kntrolum war cnm

merhaba canım ben tepecik kadın doğuma gidiyorum bugün kontrolüm vardı sağda 14,5 mm 13,5 mm 2 adet solda 7 mm 8 mm olmak üzere yumurtalar vardı iğneye devam 27 kontrole çağırdı kafam çok karışık

Merhaba ben 19 mm ile aşılama oldum biraz daha gelişmesini bekliyordur sıkıntı yapma ben bi tane yumurta ile aşılama oldum diğerleri buyumedi.

Merhaba canım. Öncelikle inşallah herkesin tedavisi hayırlısıyla olumlu sonuçlanır. Bende 18 şubatta aşılama yaptırdım çok şükür ilk denememizdi ve tuttu. Benim de tek yumurtam gelişti son kontrolde 1-2 yumurta daha çıktı ama onlar çok küçüktü ve ben düşündüm, fikirde aldım iptal etmek istedim amaç çoğul gebelik değil sadece 1 yumurtayla sansı daha da düşürmemekti ama sonra eşimle konuşup nasibimiz budur dedik ve aşılamayı yaptırdık ve çok şükür ki o tek yumurta bize evlat oldu inşallah kucağımıza almakta nasip olur ve benim hiçbir belirtim yoktu eşimle ikinci aşılama planları yapmaya başlamıştık. İnşallah o tek yumurta da size evlat olur

Cnm benim çok tesekkur ederim mesajın için çok duygulandim bizde esimle ikinci asilamanin planlarını yapıyoruz çünkü benimle aşılama olanların hep 3 yumurtası gelişti benim bi tane olunca umutsuzluk oldu ama doktorun moralini yuksek tut aşılanan çok güzel oldu dedi ama Allah bilir senin evladını da Allah bağıslasin

Amin canım inşallah. Bende görünce umut olmak istedim sana çünkü benimde aklımda çok yer etmişti sadece tek yumurta olayı. İnşallah o da tutar canım

merhaba canım ben tepecik kadın doğuma gidiyorum bugün kontrolüm vardı sağda 14,5 mm 13,5 mm 2 adet solda 7 mm 8 mm olmak üzere yumurtalar vardı iğneye devam 27 kontrole çağırdı kafam çok karışık
kafaniz niye karisikki benim 14 mm kalmisti 2 gun igneye devam ettim 18 mm de catlattik

Amin canım inşallah. Bende görünce umut olmak istedim sana çünkü benimde aklımda çok yer etmişti sadece tek yumurta olayı. İnşallah o da tutar canım
İnşallah cnm dua et benim için hamilelerin duası tutarmis.1 haziranda gel dedi doktor sonucu öğrenmek için.Bende de belirti yok çok fazla ama ara ara kasığımda batmalar oluyor.Şuan crinone jel kullaniyrm belki oyuzdendir

Jeli bende kullandım canım. Belirtilere fazla takılma bende hiç olmadı. Gebeliğin devamında da olmadı. İnşallah tutmuştur

Yarın aşılamanın 14. Günü yani test günüm sanki adet olcam gibi karnım ağrıyor. Aslonda test yaptırmaktan çok korkuyorum.. negatif görmekten korkuyorum.. lütfen bana dua edermisiniz

Yarın aşılamanın 14. Günü yani test günüm sanki adet olcam gibi karnım ağrıyor. Aslonda test yaptırmaktan çok korkuyorum.. negatif görmekten korkuyorum.. lütfen bana dua edermisiniz
Allah yardimcin olsun inşallah güzel haber alırsın benimde 6. günüm bende de arar ara adet sancısı gibi sancim oluyor ama geçiyor hemen normal diyorlar bu sancilara stres yapmamaya calis

neden karısık kafan cnm?kaç unıte wuruluyorsun ıgne sen?kendın mı atıyorsun iğneni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…