MAYIS AYI AŞILAMA YAPTIRANLAR

Adetlerin nasildi cnm kendi gelirmiydi mesela?yoksa ilaclami gelirdi?gliforu gunde kac tane kac mg aliyordun?folik asitin adi nedir?ve bu 2sini nekadar zaman kullandin?birde asilamandami klomenle oldu?

Adetlerim çok düzenliydi. Kendim adet oluyordum. Yaklaık 1 buçuk yıldır glifor kullandım. Folic asitin adı innofolic combi. Folic asitte aynı süre kullandım. Aşılama için hergün ganol f 75 doz kullandım sonra çatlama iğnesi yapıldı

Senin gene iyimis cnm .ben hic regl olamiom kendim iste.bnde glukofene bskadim 1000mg gnde 2kere.inofolic combiye basladim 2.asilamaya hazirlik nasipse.bende puregon atiom iste kendime 75 doz

Senin gene iyimis cnm .ben hic regl olamiom kendim iste.bnde glukofene bskadim 1000mg gnde 2kere.inofolic combiye basladim 2.asilamaya hazirlik nasipse.bende puregon atiom iste kendime 75 doz

hayırla sonuçlansın inşallah.. Rabbim bu yolda herkesin emeklerini boşa çıkarmasın herkesin dilediğini versin inşallah

Asilamadan sonra neler oldu hatirliomusun cnm?belirtilerin neler oldu mesela?uyku halin oldumu?kasik agrin oldumu

Kızlar aşılamadan sonra crinone jel kullandığınızda kaşıntı ve tahriş problemi yaşadıniz mi yardımcı olabilir misiniz

D vitaminini her doktor önemsemiyor. Ben ölçtürdüğümde düşük çıkmıştı doktor yumurta kalitesi için önemli demişti.

Sordum cnm doktora bugun yaZdi d vitamini.nedense pek uzerinde durmuyolar sanirim d vitamininin.öyle bir hava sezdim doktorumda.herkesin dusuktur ki gbilerinden bisi dedi. :/

Kizlar bugun puregon igneler icin ilk kontrole gttim.tahminimdeki gbi buyumemisler 7-8 cmlermis daha

Sordum cnm doktora bugun yaZdi d vitamini.nedense pek uzerinde durmuyolar sanirim d vitamininin.öyle bir hava sezdim doktorumda.herkesin dusuktur ki gbilerinden bisi dedi. :/

Dediğim gibi her doktor önem vermiyor. Ama özellikle pko olanlarda daha önemli diye. İnternette araştırıp kendinde okuyabilirsin bazı doktorların yazıları var

@hayatimin_rengi senin yazılarını okurken o kdar çok heyecanlandım ki çok sevindim senin adına işyerinde okuyordum hamileyim yazmışşın bn ayağa kalktım vay bee diyerek yani çok mutlu oldum bnmde aşılama olacak hazıranda duanda eksik etme bizleri :)

bazi doktorlar jel bazilarida progestani fitil olarak kullandiriyo ben asilamadan sonra progestan kullaniyorum dusuk riski olmasin diye veriyolar

Kizlar bugun puregon igneler icin ilk kontrole gttim.tahminimdeki gbi buyumemisler 7-8 cmlermis daha
kacinci gunun ki? ilk kontrollerde zaten okadar oluyolar ben taa 22 gun 18mm olmustu 3 kutu igne yapmistim 75 ten en son ki igneye 112.5 tan yaptim bayada ugrastik her 2 gunde gidiyodum kontrole en sonunda buyudu sukur bi ara bende umudumu kaybetmistim buyumuyolar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…