Bana vitamin wermediler cnm ????kafama takildi smdi bak
D vitaminini her doktor önemsemiyor. Ben ölçtürdüğümde düşük çıkmıştı doktor yumurta kalitesi için önemli demişti.
Adetlerin nasildi cnm kendi gelirmiydi mesela?yoksa ilaclami gelirdi?gliforu gunde kac tane kac mg aliyordun?folik asitin adi nedir?ve bu 2sini nekadar zaman kullandin?birde asilamandami klomenle oldu?
Adetlerim çok düzenliydi. Kendim adet oluyordum. Yaklaık 1 buçuk yıldır glifor kullandım. Folic asitin adı innofolic combi. Folic asitte aynı süre kullandım. Aşılama için hergün ganol f 75 doz kullandım sonra çatlama iğnesi yapıldı
Senin gene iyimis cnm .ben hic regl olamiom kendim iste.bnde glukofene bskadim 1000mg gnde 2kere.inofolic combiye basladim 2.asilamaya hazirlik nasipse.bende puregon atiom iste kendime 75 doz
hayırla sonuçlansın inşallah.. Rabbim bu yolda herkesin emeklerini boşa çıkarmasın herkesin dilediğini versin inşallah
yaklaşık 2 yıldır uğraşıyorum.. bi döenm kendim denedim 4 defa klomenle denedim. eşimin ileri hız düşük. ilk aşılamam bu bugünde 14. günü. hep adet olcak gibi hissediyordum kendimi halen inanamıyourm çok şaşkınım.
Asilamadan sonra neler oldu hatirliomusun cnm?belirtilerin neler oldu mesela?uyku halin oldumu?kasik agrin oldumu
evet inanılmaz ağrım vardı. yani yapıldığı günden beri kasık ağrım geçmedi ve inanılmaz akıntım oldu. bide hazımsızlık vardı
ayy tebrikler cnm yaa umut oldun banada bende paz. 10 gun yaptircam test ins olumlu olurkızlarrrrrrrr. aşılamanın 14. günü beta hcg 114 çıktııınasıl sizce değer normal mii adetime daha 2 3 gün var
ayy ölcem heyecandan
D vitaminini her doktor önemsemiyor. Ben ölçtürdüğümde düşük çıkmıştı doktor yumurta kalitesi için önemli demişti.
Sordum cnm doktora bugun yaZdi d vitamini.nedense pek uzerinde durmuyolar sanirim d vitamininin.öyle bir hava sezdim doktorumda.herkesin dusuktur ki gbilerinden bisi dedi. :/
Merhaba benim doktorum Jelden hiç bahsetmedi niçin kullanıyorsunuzKızlar aşılamadan sonra crinone jel kullandığınızda kaşıntı ve tahriş problemi yaşadıniz mi yardımcı olabilir misiniz
kacinci gunun ki? ilk kontrollerde zaten okadar oluyolar ben taa 22 gun 18mm olmustu 3 kutu igne yapmistim 75 ten en son ki igneye 112.5 tan yaptim bayada ugrastik her 2 gunde gidiyodum kontrole en sonunda buyudu sukur bi ara bende umudumu kaybetmistim buyumuyolar diyeKizlar bugun puregon igneler icin ilk kontrole gttim.tahminimdeki gbi buyumemisler 7-8 cmlermis daha
Düşük riskine karsı veriliyor.Bebeğin tutunmasını sağlıyormuş. 8 gundur kullanıyorum tahriş ve kaşıntı yaptı.O yüzden onun yerine progestan 100 mg kullanmami söyledi.Size progestanda mi vermediMerhaba benim doktorum Jelden hiç bahsetmedi niçin kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?