Merhaba canım. Öncelikle inşallah herkesin tedavisi hayırlısıyla olumlu sonuçlanır. Bende 18 şubatta aşılama yaptırdım çok şükür ilk denememizdi ve tuttu. Benim de tek yumurtam gelişti son kontrolde 1-2 yumurta daha çıktı ama onlar çok küçüktü ve ben düşündüm, fikirde aldım iptal etmek istedim amaç çoğul gebelik değil sadece 1 yumurtayla sansı daha da düşürmemekti ama sonra eşimle konuşup nasibimiz budur dedik ve aşılamayı yaptırdık ve çok şükür ki o tek yumurta bize evlat oldu inşallah kucağımıza almakta nasip olurve benim hiçbir belirtim yoktu eşimle ikinci aşılama planları yapmaya başlamıştık. İnşallah o tek yumurta da size evlat olur
Bende 2 kutu gonal f kullandım
tebrık edeım yaren.sende pkomu wardı?iğnelerlemı oldun asılama?
tebrık ederım canım. gayet guzelkızlarrrrrrrr. aşılamanın 14. günü beta hcg 114 çıktııınasıl sizce değer normal mii adetime daha 2 3 gün var
ayy ölcem heyecandan
tebrık ederım canım. gayet guzel
ne zamandır beklıyosun. problemınız varmıydı ? ben bıle heyecanlandımayy daha inanamıyorummmm Allahım ne olur herşey yolunda gider inşallah
ne zamandır beklıyosun. problemınız varmıydı ? ben bıle heyecanlandımsakin ol ıyıdır ıyııı
öyle oluyormus canım ablamda 10 haftalık hamıle. hep oyle dıyordu sankı adet olcam fılan dıye.yaklaşık 2 yıldır uğraşıyorum.. bi döenm kendim denedim 4 defa klomenle denedim. eşimin ileri hız düşük. ilk aşılamam bu bugünde 14. günü. hep adet olcak gibi hissediyordum kendimi halen inanamıyourm çok şaşkınım.
Gözün aydın tebrik ederim :)yaklaşık 2 yıldır uğraşıyorum.. bi döenm kendim denedim 4 defa klomenle denedim. eşimin ileri hız düşük. ilk aşılamam bu bugünde 14. günü. hep adet olcak gibi hissediyordum kendimi halen inanamıyourm çok şaşkınım.
Gözün aydın tebrik ederim :)
İnşallah cnm herşey yolunda gider benimde 7 . günüm hepimize nasip etsin Allah.çok teşekkür ederim. dilerim sağlıkla normal bi şekilde ilerler :) darısı hep bekleyenlere olsun tez zamanda hayırlı vakitte
Evet iğne kullandım. Bende 1,5 senedir pko vardı klomen sonrası gelişmişti.
kızlarrrrrrrr. aşılamanın 14. günü beta hcg 114 çıktııınasıl sizce değer normal mii adetime daha 2 3 gün var
ayy ölcem heyecandan
Hayirli olsun cnm.cok sevindim.pko falanmi wardi sende de?
Klomenle gelisiyomuydu peki cnm yumurtalarim?sekee hapi kullandinmi sen?birde adetin kendi gelio muydu
evek pko vardı. glifor+folic asit kullanıyordum. klomenlede her defasında gelişti yumurtam ama gebelik oluşmamıştı bu ilk aşılamada bakalım inşallah hayırla tamamına erdirir rabbim henüz bişe diyemiyorum :)
Evet gelişmişti. Hatta fazlası bile oldu işte o da pko yaptı. Şeker hapını aşılamaya başladığım zaman kullanmıştım. Adetlerim en fazla 45 güne kendisi geliyordu
Anladim cnm bakalim bnde suan glukofen ve inofolic combi kullaniyorum.birde sabah aç tiroid hapim war.
Tiroid için bende kullanıyorum. Bir de aşılama sürecinde D vitamini de kullanmıştım doktorum pko da önemli demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?