MAYIS AYI AŞILAMA YAPTIRANLAR

tebrık edeım yaren.sende pkomu wardı?iğnelerlemı oldun asılama?

ne zamandır beklıyosun. problemınız varmıydı ? ben bıle heyecanlandım sakin ol ıyıdır ıyııı

yaklaşık 2 yıldır uğraşıyorum.. bi döenm kendim denedim 4 defa klomenle denedim. eşimin ileri hız düşük. ilk aşılamam bu bugünde 14. günü. hep adet olcak gibi hissediyordum kendimi halen inanamıyourm çok şaşkınım.

öyle oluyormus canım ablamda 10 haftalık hamıle. hep oyle dıyordu sankı adet olcam fılan dıye.

değerlerınızı hatırlıyormusun pekı. bızım hıc sorunumuz yok 15 aydır olmuyo
aşılamada yıkamadan sonra 100 milyon %98 ileri hareketle yapıldı. daha 4. gunum bakalım ne olacak 3 tane de yumurtam vardı. olmaması ıcın sebep yok ama. normal yollada her sey ıyıyken olmadı . bende 2 ay klomen kullandım yıne olmadı
korkuyorum acıkcası . sabırla beklıyorum. 15 aydır beklemeye alıstım zaten

Gözün aydın tebrik ederim :)

aşılamadaki sonuçları bilmiyorum vermediler bize ama öncesi tetkikte ileri hız %12 idi sanırım bende pkoluyum. ama klomenle bile yumurtam oluştu çatladı. ama rabbim kısmet etmedi. kısmetse verir rabbim
herkesin hepimizin hakkında hayırlısı olsun inan hiç ümdim yoktu

Klomenle gelisiyomuydu peki cnm yumurtalarim?sekee hapi kullandinmi sen?birde adetin kendi gelio muydu

Evet gelişmişti. Hatta fazlası bile oldu işte o da pko yaptı. Şeker hapını aşılamaya başladığım zaman kullanmıştım. Adetlerim en fazla 45 güne kendisi geliyordu

Adetlerin nasildi cnm kendi gelirmiydi mesela?yoksa ilaclami gelirdi?gliforu gunde kac tane kac mg aliyordun?folik asitin adi nedir?ve bu 2sini nekadar zaman kullandin?birde asilamandami klomenle oldu?

Evet gelişmişti. Hatta fazlası bile oldu işte o da pko yaptı. Şeker hapını aşılamaya başladığım zaman kullanmıştım. Adetlerim en fazla 45 güne kendisi geliyordu

Anladim cnm bakalim bnde suan glukofen ve inofolic combi kullaniyorum.birde sabah aç tiroid hapim war.

Anladim cnm bakalim bnde suan glukofen ve inofolic combi kullaniyorum.birde sabah aç tiroid hapim war.

Tiroid için bende kullanıyorum. Bir de aşılama sürecinde D vitamini de kullanmıştım doktorum pko da önemli demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…