MAYIS AYI AŞILAMA YAPTIRANLAR

Merhaba ben 2 kutu gonal f bitirdikten sonra 4 yumurta oluştu 13 mm 8 mm 7 mm ve 19mm doktor tek yumurta ile aşılama yaptı diğerleri gelismiyordu

Düşük riskine karsı veriliyor.Bebeğin tutunmasını sağlıyormuş. 8 gundur kullanıyorum tahriş ve kaşıntı yaptı.O yüzden onun yerine progestan 100 mg kullanmami söyledi.Size progestanda mi vermedi
bana progestan verdi ama 200 mg sadece aksam kullaniyirum ama sabahlari hep akiyo ayaga kalkinca

benimde iki tane 18 mm vardi bir surude kucukler vardi ama
Ben günlük 150 doz vurdum iğneyi ama gelismediler sadece bitanesi 19 mm oldu doktorda bir yumurtayla yaptı asilamayi

Kizlar hic sorun yapmayin 1 tane 2 tane oldu diye. Benim 3 tane oldu ama.bence tutmadi sayisi onemli degil yani

Kizlar hic sorun yapmayin 1 tane 2 tane oldu diye. Benim 3 tane oldu ama.bence tutmadi sayisi onemli degil yani
Benim bi tane gelişti sıkıntı yapıyorum.Ama dediğin gibi onun bi önemi yok demekki.Allah verdikten sonra bi taneye de verir.Sende canini sikmamaya calis.Bidahakinde verir inşallah Rabbim.

Benim bi tane gelişti sıkıntı yapıyorum.Ama dediğin gibi onun bi önemi yok demekki.Allah verdikten sonra bi taneye de verir.Sende canini sikmamaya calis.Bidahakinde verir inşallah Rabbim.
Daha cok var ama umudum yok canim. 21 mayista oldum. Bugun 5.gun. belirti ariyorum ama turp gibiyim

Ama sayisiyla hic alakasi yok. 1 tanesiyle tutan 3 4 taneyle olmayan coook var. Nasip.

Daha cok var ama umudum yok canim. 21 mayista oldum. Bugun 5.gun. belirti ariyorum ama turp gibiyim

Ama sayisiyla hic alakasi yok. 1 tanesiyle tutan 3 4 taneyle olmayan coook var. Nasip.
Ayy cnm öyle bi soyledinki bende sonucu ogrendin sandım bende 18 mayısta oldum bende de belirti yok onun belirtiyle alakası yok ki inşallah hayırlı haberler alırız belirti yasamayip hamile kalan çok duydum stres yapma

Ayy cnm öyle bi soyledinki bende sonucu ogrendin sandım bende 18 mayısta oldum bende de belirti yok onun belirtiyle alakası yok ki inşallah hayırlı haberler alırız belirti yasamayip hamile kalan çok duydum stres yapma
O kadar umutsuzum yani :))
Ya ne bilim benim adet belirtimde olmuyo. Yumurtladigimida anlamam. Hic bisey hissetmem. O yuzden hep diyorum hamile kalirsam anlarim herhalde diye. Bi agri sizi bekliyorum. Normalde hic olmadigi icin belirti diyebilirim .

Belkide onuda anlamicam hic hamile kalmadimki bilmiyorum

:) oda iyiymis.Senin bebis sessiz sakin gelecek demekki.Bu kadar karamsar olma.Allah büyük dua et bol bol.Benden önce aşılama olan arkadaşım senin gibi 3 yumurtası gelişti.Ucude tutmus.Üçüz gebelik.Doktor gelişimlerini takip edecek dedi.Hic belli olmaz.:)

Bisey hissetmismi.. bilmiyorumii spermde baya iyi ama. Her sey iyide olsa sans yuksek olmadigi icin umutlanamiyorum...
Dua ediyorum canim.
Sen benden once ogrenceksin.. 15 aydir bekliyorum. 10 gun daha bekleriz

Düşük riskine karsı veriliyor.Bebeğin tutunmasını sağlıyormuş. 8 gundur kullanıyorum tahriş ve kaşıntı yaptı.O yüzden onun yerine progestan 100 mg kullanmami söyledi.Size progestanda mi vermedi
Yo bana hiç birşey kullanma dedi benim hormon değerlerim normaldi zaten belki o yüzden gerek duymadı

Bisey hissetmismi.. bilmiyorumii spermde baya iyi ama. Her sey iyide olsa sans yuksek olmadigi icin umutlanamiyorum...
Dua ediyorum canim.
Bekleme olayı çok sıkıntılı haber ver Bizi de sonuçlarını:)

Dua ediyorum canim.
Hiçbirşey hissetmemis ertesi gün ise gitmiş hic anlamamis.Belli olmuyor yani.Bende 2 buçuk senedir bekliyorum.Allahım bekleyen herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…