- 22 Mayıs 2016
- 139
- 77
- 13
- 36
Merhaba ben 2 kutu gonal f bitirdikten sonra 4 yumurta oluştu 13 mm 8 mm 7 mm ve 19mm doktor tek yumurta ile aşılama yaptı diğerleri gelismiyordukacinci gunun ki? ilk kontrollerde zaten okadar oluyolar ben taa 22 gun 18mm olmustu 3 kutu igne yapmistim 75 ten en son ki igneye 112.5 tan yaptim bayada ugrastik her 2 gunde gidiyodum kontrole en sonunda buyudu sukur bi ara bende umudumu kaybetmistim buyumuyolar diye
bana progestan verdi ama 200 mg sadece aksam kullaniyirum ama sabahlari hep akiyo ayaga kalkincaDüşük riskine karsı veriliyor.Bebeğin tutunmasını sağlıyormuş. 8 gundur kullanıyorum tahriş ve kaşıntı yaptı.O yüzden onun yerine progestan 100 mg kullanmami söyledi.Size progestanda mi vermedi
benimde iki tane 18 mm vardi bir surude kucukler vardi amaMerhaba ben 2 kutu gonal f bitirdikten sonra 4 yumurta oluştu 13 mm 8 mm 7 mm ve 19mm doktor tek yumurta ile aşılama yaptı diğerleri gelismiyordu
kacinci gunun ki? ilk kontrollerde zaten okadar oluyolar ben taa 22 gun 18mm olmustu 3 kutu igne yapmistim 75 ten en son ki igneye 112.5 tan yaptim bayada ugrastik her 2 gunde gidiyodum kontrole en sonunda buyudu sukur bi ara bende umudumu kaybetmistim buyumuyolar diye[/QUO
Ben günlük 150 doz vurdum iğneyi ama gelismediler sadece bitanesi 19 mm oldu doktorda bir yumurtayla yaptı asilamayibenimde iki tane 18 mm vardi bir surude kucukler vardi ama
Genelde herkeste öyle oluyormuş.Ben gece yatmadan kullaniyodum sabah su gibi akintim oluyordu.JEL yerine progestanin hapını kullanıyorum artikbana progestan verdi ama 200 mg sadece aksam kullaniyirum ama sabahlari hep akiyo ayaga kalkinca
Benim bi tane gelişti sıkıntı yapıyorum.Ama dediğin gibi onun bi önemi yok demekki.Allah verdikten sonra bi taneye de verir.Sende canini sikmamaya calis.Bidahakinde verir inşallah Rabbim.Kizlar hic sorun yapmayin 1 tane 2 tane oldu diye. Benim 3 tane oldu ama.bence tutmadisayisi onemli degil yani
Daha cok var ama umudum yok canim. 21 mayista oldum. Bugun 5.gun. belirti ariyorum ama turp gibiyimBenim bi tane gelişti sıkıntı yapıyorum.Ama dediğin gibi onun bi önemi yok demekki.Allah verdikten sonra bi taneye de verir.Sende canini sikmamaya calis.Bidahakinde verir inşallah Rabbim.
Ayy cnm öyle bi soyledinki bende sonucu ogrendin sandım bende 18 mayısta oldum bende de belirti yok onun belirtiyle alakası yok ki inşallah hayırlı haberler alırız belirti yasamayip hamile kalan çok duydum stres yapmaDaha cok var ama umudum yok canim. 21 mayista oldum. Bugun 5.gun. belirti ariyorum ama turp gibiyim
Ama sayisiyla hic alakasi yok. 1 tanesiyle tutan 3 4 taneyle olmayan coook var. Nasip.
O kadar umutsuzum yani :))Ayy cnm öyle bi soyledinki bende sonucu ogrendin sandım bende 18 mayısta oldum bende de belirti yok onun belirtiyle alakası yok ki inşallah hayırlı haberler alırız belirti yasamayip hamile kalan çok duydum stres yapma
:) oda iyiymis.Senin bebis sessiz sakin gelecek demekki.Bu kadar karamsar olma.Allah büyük dua et bol bol.Benden önce aşılama olan arkadaşım senin gibi 3 yumurtası gelişti.Ucude tutmus.Üçüz gebelik.Doktor gelişimlerini takip edecek dedi.Hic belli olmaz.:)O kadar umutsuzum yani :))
Ya ne bilim benim adet belirtimde olmuyo. Yumurtladigimida anlamam. Hic bisey hissetmem. O yuzden hep diyorum hamile kalirsam anlarim herhalde diye. Bi agri sizi bekliyorum. Normalde hic olmadigi icin belirti diyebilirim .
Belkide onuda anlamicam hic hamile kalmadimki bilmiyorum
Bisey hissetmismi.. bilmiyorumii spermde baya iyi ama. Her sey iyide olsa sans yuksek olmadigi icin umutlanamiyorum...:) oda iyiymis.Senin bebis sessiz sakin gelecek demekki.Bu kadar karamsar olma.Allah büyük dua et bol bol.Benden önce aşılama olan arkadaşım senin gibi 3 yumurtası gelişti.Ucude tutmus.Üçüz gebelik.Doktor gelişimlerini takip edecek dedi.Hic belli olmaz.:)
Yo bana hiç birşey kullanma dedi benim hormon değerlerim normaldi zaten belki o yüzden gerek duymadıDüşük riskine karsı veriliyor.Bebeğin tutunmasını sağlıyormuş. 8 gundur kullanıyorum tahriş ve kaşıntı yaptı.O yüzden onun yerine progestan 100 mg kullanmami söyledi.Size progestanda mi vermedi
Canim bende bisey kullanmiyorumYo bana hiç birşey kullanma dedi benim hormon değerlerim normaldi zaten belki o yüzden gerek duymadı
Bekleme olayı çok sıkıntılı haber ver Bizi de sonuçlarını:)Bisey hissetmismi.. bilmiyorumii spermde baya iyi ama. Her sey iyide olsa sans yuksek olmadigi icin umutlanamiyorum...
Dua ediyorum canim.
Sen benden once ogrenceksin.. 15 aydir bekliyorum. 10 gun daha bekleriz
İyi o Zaman kaçıncı gündesin:) aaa yukarda demişsin 10 gün var diye e bekleyelim beraberCanim bende bisey kullanmiyorum
Hiçbirşey hissetmemis ertesi gün ise gitmiş hic anlamamis.Belli olmuyor yani.Bende 2 buçuk senedir bekliyorum.Allahım bekleyen herkese nasip etsin.Bisey hissetmismi.. bilmiyorumii spermde baya iyi ama. Her sey iyide olsa sans yuksek olmadigi icin umutlanamiyorum...
Dua ediyorum canim.
Sen benden once ogrenceksin.. 15 aydir bekliyorum. 10 gun daha bekleriz
İyi o Zaman kaçıncı gündesin:)
Allahim bizede nasip etsin insallah.. bir taneye raziyimHiçbirşey hissetmemis ertesi gün ise gitmiş hic anlamamis.Belli olmuyor yani.Bende 2 buçuk senedir bekliyorum.Allahım bekleyen herkese nasip etsin.
İyi o Zaman kaçıncı gündesin:)
Bekleme olayı çok sıkıntılı haber ver Bizi de sonuçlarını:)
bugün yaptım bende21 mayista oldum. Sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?